Gość: gość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.08, 12:43 Chciałabym poznać opinie na temat tego lokalu. Czy ktoś był tam lub robił w tym miejscu wesele? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: GOŚĆ [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.08, 16:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Restauracja / Hotel Portus IP: 77.252.52.* 08.07.08, 22:00 Spałem e tym Hotelu \ super, ale i jakoś dziwnie spokojnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Re: Restauracja / Hotel Portus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 21:38 tak tak tak ! polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Restauracja / Hotel Portus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.08, 19:08 jest super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawska Re: Restauracja / Hotel Portus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.08, 15:43 może ktoś napisze coś więcej :) z góry dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Restauracja / Hotel Portus IP: 193.219.107.* 07.05.09, 12:07 Ostatnio hotel się rozbudowuje :) mogliby jeszcze zadbać o podjazd i otoczenie, bo wygląda beznadziejnie... Robił ktoś tam wesele? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Restauracja / Hotel Portus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.09, 14:32 aile doba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: happy Re: Restauracja / Hotel Portus IP: *.juwentus.pl 21.07.09, 17:21 Jestem bardzo zadowolona, że urządzilismy w Portusie wesele. Nie znalazłam opini o tej restauracji i trochę się obawiałam czy będzie dobrze. Jedzenia było aż za dużo. Zamówilismy płonaca szynkę, która zrobiła ogromne wrażenie na gościach- kucharze wyszli na środek parkietu w wysokich czapkach:) Wódka była dobrze schłodzona. Kelnerzy cały czas byli do dyspozycji gosci, wymieniali talerze, proponowali kawę, herbatę. Wszystko elegancko podane. No i taki szczegół- parkiet dobrej jakosci, nikt się nie przewrócił ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kos Re: Restauracja / Hotel Portus IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.07.09, 10:09 Tak, sala świetna, piekny wystró, duzo miejsca i od razu miejsca noclegowe. Bylismy bardzo zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weselnicy Re: Restauracja / Hotel Portus IP: *.slupsk.hypnet.pl 07.01.11, 21:04 Witam. Jestem bardzo zadowolona z wesela, jak najbardziej polecam. Wyprawialam je latem, wiec atmosfera byla bardzo sprzyjajaca. Jedzenie, wystroj na najwyzszej skali, kucharze rowniez. Jest jeden minus - kelnerka, Pani w rudych wlosach o nieprzyjemnej aparycji. Dla gosci za bardzo nadgorliwa, zamiast skoncentrowac sie na zabawie, musieli po kilkanascie razy w ciagu minuty musieli obiecywac, ze wejda na strone restauracji i dadza dobry komentarz. Kelnerzy bardzo przystojni i bardzo mili :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Restauracja / Hotel Portus IP: *.chello.pl 18.08.09, 23:03 Generalnie nie polecam,chyba że ktoś się lubi stresować. zacznę od plusów:pokoje ładnie urządzone, czyste. Śniadania smaczne, ale jak się jedzie na 1 max 2 noce, na dłużej nie polecam ponieważ codziennie to samo. Jedzenie w pizzeri bardzo dobre! Teraz minusy: -mały parking -w łazience śmierdzi, nie ma wentylacji, -w pokojach jest duszno nie ma klimatyzacji,a okna nie można otworzyć ponieważ za oknem są tory kolejowe i często przejeżdżające pociągi,a z boku hotelu jest bardzo ruchliwa droga. Hałas i duchota nie do zniesienia, nie da się spać, -w recepcji z reguły nie ma nikogo , wiec długo trzeba czekać, aż ktoś się zjawi(a jak już ktoś się zjawi to często jest to kelner) a skoro nie ma nikogo, to każdy może sobie wziąć klucz do pokoju i wynieść z pokoi co chce. I najgorsze jest to że w hotelu zostaliśmy okradzeni. Zostawiliśmy telefon na szafce nocnej i po powrocie do pokoju już go nie było. Najbardziej zaskakująca była reakcja właściciela i personelu.Ja na miejscu właściciela spaliłabym się ze wstydu, że w moim hotelu miało miejsce takie zdarzenie a właściciel wzdrygnął ramionami i powiedział że" co on może", a personel głupio się uśmiechał( Nie dziwie się bo telefon miał niecałe dwa tygodnie i był bardzo dobrej jakości- ktoś miał dodatkową dobrą pensję!!) Nikt nas nie przeprosił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Restauracja / Hotel Portus IP: *.oxfd.cable.ntl.com 19.08.09, 22:22 My robilismy tam wesele:) Z efektu koncowego jestesmy bardzo zadowoleni: - jedzenie bardzo dobre i duzo, wszystko cieple i ladnie podane - zastawa jednakowa;) - lazienki czyste - pokoje super, ale rzeczywiscie bez klimatyzacji - sniadanie ok - i najwazniejsze: rewelacyjni kelnerzy Wszystko jednak trzeba bylo wychodzic i niestety troche wlascicielowi namarudzic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PERSONEL Re: Restauracja / Hotel Portus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.09, 14:03 Drodzy Goście,zgadzamy się z pokorą z uwagami zamieszczonymi na forum ,cena pokoi jest dopasowana do standartów jakie oferujemy w naszym hotelu.Jeżeli chodzi o sniadanie,co dzień menu na śniadanie jest inne, herbata ,kawa,soki, pieczywo,płatki śniadaniowe,są na co dzień to prawda,lecz reszta półmisków i danie na cieło jest zmieniane.Goście którzy spali w różnych hotelach w Polsce ,naprawdę droższych i posiadajacych po cztery gwiazdki,byli zdziwieni tak niską ceną naszej oferty hotelowej.Jeżeli chodzi o domniemaną kradzież,myślę,że winę trzeba udowodnić. Nadmienię,że komputer i aparat fotograficzny z tego co wiem został na miejscu.Policja prowadzi dochodzenie w tej sprawie,złożyliśmy stosowne zeznania,które pomogą rozwiązać co się stało z "Państwa telefonem".Proszę nas zrozumieć równie dobrze może Gość hotelowy powiedziedzieć,że zostawił np.dużą ilośc gotówki i po powrocie do pokoju jej już nie było,lecz trzeba to jeszcze udowodnić.Bardzo nam przykro,bo Państwa ocena jest nie do końca sprawiedliwa. Życzymy wszystkiego dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Restauracja / Hotel Portus IP: *.168.wmc.com.pl 30.08.09, 20:43 No jestem pod wrażeniem odpowiedzi personelu. Fajnie się zachowaliście. Życzę powodzenia w tym trudnym biznesie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Restauracja / Hotel Portus IP: *.slupsk.vectranet.pl 31.08.09, 21:46 My również organizowaliśmy wesele w Portusie - 29.08, a zatem kilka dni temu, więc wrażenia mamy "na gorąco" :-) I musimy przyznać, że BYŁO REWELACYJNIE!!! Jesteśmy baaardzo zadowoleni. Mimo obaw o to, czy się pomieścimy, czy goście będą zadowoleni z jedzenia itp, itd. Wszystko było dopięte na ostatni guzik, zero prowizorki, pełen profesjonalizm. Jedzenie smaczne, różnorodne, pieknie i gustownie podane. Dla ścisłości: restauracyjne, ale to był nasz wybór. Gdybyśmy chcieli mieć "wiejskie weselicho", wybralibyśmy jakiś gościniec, zajazd itp. Kelnerów nie muszę chwalić, bo zrobili to już inni na tym forum, nasi goście na poprawinach (bo mieliśmy tam też w niedzielę poprawiny) śpiewali im "Sto lat". Właściciel komunikatywny, zaangażowany i kompromisowy, ze stoickim spokojem wysłuchiwał naszych próśb, wyobrażeń, przyjmował uwagi i odpowiadał pozytywnie na wielokrotne nasze prośby o to, aby coś zmienić, dodać itp. Fakt, często go przed weselem odwiedzaliśmy (powiem szczerze: osobiście nie chciałabym mieć takich, jak my, upierdliwych klientów), ale wynikało to raczej z naszego usposobienia, niż konieczności. Wydaje mi się, że nawet gdybyśmy go nie "nawiedzali" i tak wszystko byłoby OK. Jako młoda para dostaliśmy również gratis pokój w hotelu. Było bardzo wygodnie i cóz tu dużo pisać: niewiele jest w Słupsku tak dobrych miejsc hotelowych za tę cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Restauracja / Hotel Portus IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.04.10, 17:27 a jeśli chodzi o pizzerię, to troszkę przesada z cenami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznajoma Re: Restauracja / Hotel Portus IP: *.unknown.vectranet.pl 03.07.18, 20:09 My mieliśmy wesele w 2018r. i w 100% NIE POLECAM. Czujemy się oszukani i okradzeni, mimo tego, że właściciel uważa, że wszystko jest ok, a ja go bezpodstawnie oskarżam. Na ilość gości jaka była zbyt wiele wszystkiego 'poszło', zaczynając od alkoholo, po soki, napoje gazowane i jedzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gocha Re: Restauracja / Hotel Portus IP: *.play-internet.pl 28.08.11, 22:26 Bardzo ładny wystrój hotelu.Restauracja Pinokio jest niesamowita,podają doskonałe makarony :) Małym minusem jest fakt,że do dyspozycji są tylko cztery kanały w tv ;) Ale polecam ten hotel :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evelina i adam Re: Restauracja / Hotel Portus IP: *.play-internet.pl 16.07.13, 09:31 WITAMY.... 13 07 2013 był NASZ ślub, przyjęcie weselne odbyło się w RESTAURACJI PORTUS.... Jeśli szukacie dobrego miejsca na taką imprezę polecam jak najbardziej !!!!!!!!! Wszystko na wysokim poziomie, nie ma do czego się przyczepić!!! Wszystkie moje prośby zostały spełnione, jedzonko i obsługa na 6 Nasi goście byli zachwyceni z jedzenia, obsługi, zero negatywów, DZIĘKUJEMY za tak dobrze zorganizowane wesele.... POLECAMY JAK NAJBARDZIEJ ZADOWOLONA MŁODA PARA:] Dziękujemy również DJ Łukaszowi który zajął się oprawą muzyczną ... pięknie było :] a wszystko to w jednym miejscu, magicznym :] .... PORTUS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznajoma Re: Restauracja / Hotel Portus IP: *.unknown.vectranet.pl 23.05.18, 21:06 BARDZO I TO BARDZO Nie polecam. Ostatnio mieliśmy tam wesele. Kelnerzy nie spieszyli się z zabieraniem brudnych talerzyków i dostawianiem nowych. Poprosiliśmy o wymianę talerzyków ponownie - czekaliśmy pół godziny, po czym mąż ze mną sam musiał przynosić nowe talerzyki z kuchni. W hotelu szału nie było - miało być rano śniadanie - nikt nam nie podał. Mało tego nie było miejsca dla nas na nasze rzeczy, tj. alkohol, napoje, jedzenie - wszystko kazano nam zostawić na korytarzu w kuchni. Umówiliśmy się, że wszystkie jedzenie co zostało sami sobie spakujemy do godziny 13 dnia następnego, rano okazało się, że jedzenie zostało już spakowane - praktycznie wszystko zostało 'wyrzucone', zostało kilka kawałków ciasta i trochę kurczaka - z czego nie przyszło 5 osób - za które zapłaciliśmy - to zdecydowanie za mało zostało ... Po rozmowie z szefem, że brakuje nam alkoholu, soków, alkoholu oraz jedzenia stwierdził, że tak widocznie było. Wyrzucili nawet chleb na powitanie pary młodej...A wodę, którą kupiliśmy na wesele rozlali na komunię następnego dnia - oddali swoją, gdy się upomniałam. NIE POLECAM NIKOMU, sprawa dla właściciela była jasna, dla nas nie, na tym się skończyło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina Re: Restauracja / Hotel Portus IP: *.unknown.vectranet.pl 23.05.18, 21:08 nie polecam, brak profesjonalizmu, kradzież i zero konsekwencji !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Restauracja / Hotel Portus IP: *.unknown.vectranet.pl 01.06.18, 18:58 nie polecam. mieliśmy niedawno tam wesele. Jeśli chodzi o organizację bardzo słaba. Jeśli chodzi o uczciwość nie ma jej wcale w mojej opinii - jesteśmy stratni na około 3 000zł. - właściciel lokalu twierdzi, że wszystko nam oddali, a my po weselu nie otrzymaliśmy prawie wcale jedzenia, a alkoholu i soków i napoi gazowanych prawie wcale - co w przeliczeniu wyszło, że każdy z gości musiałby wypić po 2 butelki wódki. Właściciel restauracji nawet nie chciał rozmawiać, powiedział, że niesłusznie oskarżam go o kradzież. Szczerze nie polecam. Nawet woda mineralna, którą przywieźliśmy na wesele została rozlana na komunię dnia następnego - oddali swoją wodę, gdy się upomniałam. Brak obiecanego śniadania na drugi dzień. Zero tematu, zero dyskusji. NIE POLECAM. UWAŻAJCIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Restauracja / Hotel Portus IP: *.unknown.vectranet.pl 01.06.18, 19:01 nie polecam czujemy się oszukani Odpowiedz Link Zgłoś