s211 20.07.06, 14:57 kochani krótko i na temat. Powiedzcie jakie macie zdanie o dodzie? ja mam ją za zero "mniej niz zero" głupi śmiech sam mówi za siebie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: madzia Re: doda elektroda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 15:00 głupia dupa sztuczna Odpowiedz Link Zgłoś
bella_maj Re: doda elektroda 20.07.06, 20:48 szczeze mowiac lubilam ja na poczatku, teraz jedynie lubie jej piosenki. Ma nierowno pod sufitem w niektorych sprawach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miał miał Re: doda elektroda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 15:06 przereklamowana, pusta , sztuczna itp.... Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: doda elektroda 20.07.06, 15:08 Kawał dobrego głosu.... .....szkoda tylko, ze tak tandetnie i wulagnie "opakowany"... Odpowiedz Link Zgłoś
sexylaska25 [...] 20.07.06, 15:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrany_ptak Re: doda elektroda 20.07.06, 15:10 Rozbroiłas mnie swoją szczerością ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
sexylaska25 [...] 20.07.06, 15:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrany_ptak Re: doda elektroda 20.07.06, 15:12 Aaaaaaaaaa w to nie wątpię :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sexylaska25 [...] 20.07.06, 15:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrany_ptak Re: doda elektroda 20.07.06, 15:13 A tak na odległość nie można ? Odpowiedz Link Zgłoś
sexylaska25 [...] 20.07.06, 15:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrany_ptak Re: doda elektroda 20.07.06, 15:15 A Twój skarb ile ma :-))) ??? Odpowiedz Link Zgłoś
sexylaska25 [...] 20.07.06, 15:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrany_ptak Re: doda elektroda 20.07.06, 15:14 A po za tym masz już pana Waldka . Odpowiedz Link Zgłoś
sexylaska25 [...] 20.07.06, 15:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrany_ptak Re: doda elektroda 20.07.06, 15:17 Czy to nie az nazbyt rozpasanie :-) Kolekcjonerką jesteś ? Odpowiedz Link Zgłoś
evel86 Re: doda elektroda 20.07.06, 21:40 ej dobrze sie czujecie? pomyliliscie watek czy co??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta z księżyca Re: doda elektroda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 03:16 Ja bym do Włoch najlepiej pojechał, pozwiedzał, albo truskawek pojadł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puma Re: doda elektroda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 15:17 ale z ciebie dziwka, zaloze sie ze masz jakies kompleksy w realu i tu usilujesz sie ich wyzbyc ale jestes strasznie prymitywna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teddi Re: doda elektroda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 15:21 mężczyźni nienawidzą takich puszczalskich panienek nigdy nie znajdziesz prawdziwej miłości będziesz zabawka na 1h o której każdy facet zapomni w ciagu kilku godzin Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrany_ptak Re: doda elektroda 20.07.06, 15:22 Tak długo będzie pamiętał ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lily Re: doda elektroda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 15:24 dziw mnie jedno-czemu tak wszyscy sie nia ekscytuja? bylo tysiace takich jak ona i nikt ju zich nawet po ltach nie pamieta... Odpowiedz Link Zgłoś
pupciulka Re: doda elektroda 20.07.06, 15:41 z.. mojego chłopaka w galerii za to, że stanął przed nią w kolece.. a ona nawet w niej nie stała ;/;/ fajna laska, ale kiepsko się prezentuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka202 Re: doda elektroda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 15:43 naprawde OK glos. kilka piosenek świetnych (ale tez kilka okropnych) a ogolnie jako osoba...troche mnie irytuje. sztuczna taka jakas i w ogole... Odpowiedz Link Zgłoś
wytrwala Re: doda elektroda 20.07.06, 17:29 glos to ona tez ma do bani, wydalo sie podczas top trendy jak fatalnie na zywo spiewa, w studio i na plytach i mandaryna brzmiala dobrze, ogolnie doda to debilka ktora wystrzelilabym w kosmos i nie tylko ja. Juz wole mandaryne, nie ma takiego tepego spojrzenia przynajmniej i nie kopiuje christiny aguilery. Odpowiedz Link Zgłoś
iron_wanienka dodka 20.07.06, 18:31 glos-ok, cala reszta(wygladu nie komentuje)-bleeeeee. jak sama kiedys wyznala, musiala wywolac skandal, inaczej nikt by sie nia nie zainteresowal. Odpowiedz Link Zgłoś
kdejzi Doda ma bardzo wysokie IQ 20.07.06, 20:20 Mysle ze nie jestesmy przyzwyczajeni do tak kontrowersyjnych osob, Najwieksza gwozdzia wbila czlonkom messy jak powiedziala ze chce zdawac testy na inteligencje :) Okazalo sie ze ma bardzo wysokie IQ duzo ponad przecietne i musieli ja przyjac wlasnie do messy czyli kola ludzi wybitnie zdolnych Byla z tego afera :) pewnie pamietacie (a jak nie to jest internet)- najwiecej krzyczaly mamusie dzieci wybitnie zdolnych bo tu nagle z ich garniturkowym synalkiem ma zasiadac Doda :) Spiewa tez calkiem calkiem a ze jest kontrowersyjna to jej sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: Doda ma bardzo wysokie IQ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 13:54 meNsy a nie meSy niedoinformowany tępaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anecia22 Re: doda elektroda IP: *.lukman.pl / *.lukman.pl 20.07.06, 20:30 a mnie się nawet podoba:)!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobita doda NIE nalezy do zadnej MENSY !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 21:33 po pierwsze to MENSA nie jakas messa po drugie ona nie nalezy do zadnego stowarzyszenia zwiazanego z jakakolwiek inteligencja, panienka sobie to WYMYSLILA, puscila kolejna plote po tym jak wziela udzial w TVN w tescie na inteligencje aby ludzie znowu o niej gadali, na koniec programu byly wyczytywane osoby z najwyzszym wynikiem i dody nie wyczytano w tvnowskim programie ani razu, po tym puscila taka bezczelna plote a nawet w jednej z gazet pojawil sie komunikat jednego z zalozycieli czy jakos tak mensy, ze doda zadnym tam czlonkiem nie jest! puscila bezczelna plote, tak bezczelna jak jej geba :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobita Re: doda NIE nalezy do zadnej MENSY !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 21:36 poza tym doda to dziewucha ktora nie wiem czy nawet mature ma, mialo to 19 lat i juz sie w ckmach rozbieralo i zajmowalo muzyka od lat paru, na studiach na 100% nawet to nie bylo wiec mnie nie rozsmieszaj z jakas ,,messa" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Czlonkiem Mensy moze być nawet dziecko IP: *.ists.pl / *.ists.pl 20.07.06, 23:22 jesli ma IQ ponad przeciętne nie ma tu znaczenia czy ma mature czy nie :) Ja tez słyszałam że Doda ma IQ ponad przeciętny był nawet na ten temat z nią wywiad w TV i o tych mamach geniuszy tesz słyszałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smiech na sali Re: Czlonkiem Mensy moze być nawet dziecko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 23:24 jasne, ze moze... problem w tym ze doda nie ma takiego iq i nie jest czlonkiem mensy. jesli ma takie wysokie iq, czemu to nie wyszlo podczas wielkiego testu tvn ? Odpowiedz Link Zgłoś
gazela1112 Re: Czlonkiem Mensy moze być nawet dziecko 21.07.06, 10:43 "tesz" słyszałaś? no popatrz... i może Ty "tesz" masz ponadprzeciętny iloraz inteligencji? osobiście dody nie lubię, jest sztuczna, głupia, wulgarna. piosenek jej też nie słucham. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaaaaaaa Re: doda elektroda IP: 83.243.37.* 20.07.06, 21:51 doda studiowała psychologie w warszawie ale przarwala studia bo sie przeprowadzila. a zeby studiowac trzeba mie c mature!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: doda elektroda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 22:44 rzeczywiscie super powod zeby przerwac studia - przeprowadzka ... Odpowiedz Link Zgłoś
bridget_07 Re: doda elektroda 20.07.06, 23:32 Juz o 100razy bardziej podoba mi sie Kasia Kowalska jest naturalna, prawdziwa i ma lepszy głos i nie robi wokol siebie takiego tandetnego szumu!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubek Re: doda elektroda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 03:25 A ja lubie laske, ładna jest, zgrabna, spiewać umie. Że plastikowa w biuście i tapeta na twarzy? Z znajdźcie piosenkarke/aktorke, która sobie czegoś tam nie poprawiała. A do tego ma nierówno pod sufitem i sie tym nie przejmuje. Ot taka z lekka rąbnięta blondyneczka, ale co tam, lepsza taka niż pokraka siląca się na artystke. Poza tym niezłe szoł robi, jak wychodzi na scene przynajmniej żeńska część publiczności się zaczyna bawić, a męska budzi się z letargu po wiecznie żywej Rodowicz albo innym dinozaurze i z zainteresowaniem patrzy na scene. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: doda elektroda IP: *.cek.pl.cek.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 11:12 totalne dno!! silikony - wiec uroda-dla mnie zero! znajdzcie zdjecia w necie bez makijazu i doczepianych włosów to sie przrkonacie! spiewa daremnie , muza do bani! smiech-szkoda słów! totalna blondi! Odpowiedz Link Zgłoś
vega123 Re: doda elektroda 21.07.06, 12:47 wedlug mnie to ona tylko ładnie śpiewa :) a reszta to dno - brak kultury itd... ---------------- a co to? Odpowiedz Link Zgłoś
olka0000 Re: doda elektroda 21.07.06, 22:05 bardzo jej nie lubie,jest sztuczna i pusta,stara sie za wszelka cene zrobic wokol siebie zamieszanie,zawsze stara sie byc w centrum zainteresowania,i tak naprawde kopiuje zachowanie innych gwiazd bo niby co mialby znaczyc ten pocalunek w teledysku z kobieta?jej zalezy tylko na slawie,pusta dziewucha i tyle! a ten jej smiech jak slysze to doprowadza mnie do szału-i kojarzy mi sie z pustotą,i te jej slowo:"generalnie"!ale musze przyznac ze glos ma dobry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aparacik zębowy Kasia Stankiewicz - beznadziejna obleśna pinda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 22:14 niech się schowa, Doda rulzzz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata przerost formy nad wszystkim innym IP: *.orange.pl 22.07.06, 19:58 spiewac kazdy moze, ale glos sam w sobie nieciekawy, teksty nijakie, muzyka brzmieniem przypomina disco relax... elektrody szybko sie przepalaja :-p nie wiem jak cosmo moglo z niej zrobic cosmodziewczyne. to takhurtem wszystkie panny z niklowanych rur prosze, do jednego wora!!! ja sie z tym poziomem nie utozsamiam, kariere glowa a nie cyckiem sobie toruje!!! a tez mam wielki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata wielki pozar... IP: *.orange.pl 22.07.06, 20:07 wielki ogien szybko sie wypala, no stress, ile piosenek do tych swoich pseudoplatynowych plytek dolozy? ile razy odgrzeje ten sam kotlet? kochani, ile trzeba plyt w polsce sprzedac do zlota? 10 000? 50 000? tyle co duza wieś. niech sie cieszy platyna, to i tak smiechu warte, pewnie polowe sama kupila i rozdaje na ulicach. zreszta... jaki pan taki fan, na jej koncertach są transparenty "doda zrób mi loda", no ssory... gdzie szacunek do sztuki? w ogole co ma doda do sztuki??? Odpowiedz Link Zgłoś