Dodaj do ulubionych

doda elektroda

20.07.06, 14:57
kochani krótko i na temat. Powiedzcie jakie macie zdanie o dodzie? ja mam ją
za zero "mniej niz zero" głupi śmiech sam mówi za siebie
Obserwuj wątek
    • Gość: madzia Re: doda elektroda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 15:00
      głupia dupa sztuczna
      • bella_maj Re: doda elektroda 20.07.06, 20:48
        szczeze mowiac lubilam ja na poczatku, teraz jedynie lubie jej piosenki. Ma
        nierowno pod sufitem w niektorych sprawach
    • Gość: miał miał Re: doda elektroda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 15:06
      przereklamowana, pusta , sztuczna itp....
    • agatka_to_ja Re: doda elektroda 20.07.06, 15:08
      Kawał dobrego głosu....

.....szkoda tylko, ze tak tandetnie i wulagnie "opakowany"...
      • sexylaska25 [...] 20.07.06, 15:09
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • rozczochrany_ptak Re: doda elektroda 20.07.06, 15:10
          Rozbroiłas mnie swoją szczerością ;-))
          • sexylaska25 [...] 20.07.06, 15:11
            • rozczochrany_ptak Re: doda elektroda 20.07.06, 15:12
              Aaaaaaaaaa w to nie wątpię :-)
              • sexylaska25 [...] 20.07.06, 15:13
                • rozczochrany_ptak Re: doda elektroda 20.07.06, 15:13
                  A tak na odległość nie można ?
                  • sexylaska25 [...] 20.07.06, 15:14
                    • rozczochrany_ptak Re: doda elektroda 20.07.06, 15:15
                      A Twój skarb ile ma :-))) ???
                      • sexylaska25 [...] 20.07.06, 15:16
                        • rozczochrany_ptak Re: doda elektroda 20.07.06, 15:16
                          To w co Cię dotykają ???
                  • rozczochrany_ptak Re: doda elektroda 20.07.06, 15:14
                    A po za tym masz już pana Waldka .
                    • sexylaska25 [...] 20.07.06, 15:15
                      • rozczochrany_ptak Re: doda elektroda 20.07.06, 15:17
                        Czy to nie az nazbyt rozpasanie :-) Kolekcjonerką jesteś ?
                        • evel86 Re: doda elektroda 20.07.06, 21:40
                          ej dobrze sie czujecie? pomyliliscie watek czy co???
                          • Gość: Kobieta z księżyca Re: doda elektroda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 03:16
                            Ja bym do Włoch najlepiej pojechał, pozwiedzał, albo truskawek pojadł.
                      • Gość: puma Re: doda elektroda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 15:17
                        ale z ciebie dziwka, zaloze sie ze masz jakies kompleksy w realu i tu usilujesz
                        sie ich wyzbyc ale jestes strasznie prymitywna
                      • Gość: teddi Re: doda elektroda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 15:21
                        mężczyźni nienawidzą takich puszczalskich panienek nigdy nie znajdziesz
                        prawdziwej miłości będziesz zabawka na 1h o której każdy facet zapomni w ciagu
                        kilku godzin
                        • rozczochrany_ptak Re: doda elektroda 20.07.06, 15:22
                          Tak długo będzie pamiętał ???
    • Gość: lily Re: doda elektroda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 15:24
      dziw mnie jedno-czemu tak wszyscy sie nia ekscytuja? bylo tysiace takich jak
      ona i nikt ju zich nawet po ltach nie pamieta...
    • pupciulka Re: doda elektroda 20.07.06, 15:41
      z.. mojego chłopaka w galerii za to, że stanął przed nią w kolece.. a ona
      nawet w niej nie stała ;/;/
      fajna laska, ale kiepsko się prezentuje :)
    • Gość: oliwka202 Re: doda elektroda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 15:43
      naprawde OK glos. kilka piosenek świetnych (ale tez kilka okropnych)
      a ogolnie jako osoba...troche mnie irytuje.
      sztuczna taka jakas i w ogole...
      • wytrwala Re: doda elektroda 20.07.06, 17:29
        glos to ona tez ma do bani, wydalo sie podczas top trendy jak fatalnie na zywo
        spiewa, w studio i na plytach i mandaryna brzmiala dobrze, ogolnie doda to
        debilka ktora wystrzelilabym w kosmos i nie tylko ja. Juz wole mandaryne, nie
        ma takiego tepego spojrzenia przynajmniej i nie kopiuje christiny aguilery.
        • iron_wanienka dodka 20.07.06, 18:31
          glos-ok, cala reszta(wygladu nie komentuje)-bleeeeee. jak sama kiedys wyznala,
          musiala wywolac skandal, inaczej nikt by sie nia nie zainteresowal.
        • evel86 Re: doda elektroda 20.07.06, 21:39
          zgadzam sie w 100%
    • kdejzi Doda ma bardzo wysokie IQ 20.07.06, 20:20
      Mysle ze nie jestesmy przyzwyczajeni do tak kontrowersyjnych osob,
      Najwieksza gwozdzia wbila czlonkom messy jak powiedziala ze chce zdawac testy
      na inteligencje :)
      Okazalo sie ze ma bardzo wysokie IQ duzo ponad przecietne i musieli ja przyjac
      wlasnie do messy czyli kola ludzi wybitnie zdolnych
      Byla z tego afera :) pewnie pamietacie (a jak nie to jest internet)- najwiecej
      krzyczaly mamusie dzieci wybitnie zdolnych bo tu nagle z ich garniturkowym
      synalkiem ma zasiadac Doda :)

Spiewa tez calkiem calkiem a ze jest kontrowersyjna to jej sprawa
      • Gość: meg Re: Doda ma bardzo wysokie IQ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 13:54
        meNsy a nie meSy niedoinformowany tępaku
    • Gość: anecia22 Re: doda elektroda IP: *.lukman.pl / *.lukman.pl 20.07.06, 20:30
      a mnie się nawet podoba:)!!!!!!
      • Gość: kobita doda NIE nalezy do zadnej MENSY !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 21:33
        po pierwsze to MENSA nie jakas messa po drugie ona nie nalezy do zadnego
        stowarzyszenia zwiazanego z jakakolwiek inteligencja, panienka sobie to
        WYMYSLILA, puscila kolejna plote po tym jak wziela udzial w TVN w tescie na
        inteligencje aby ludzie znowu o niej gadali, na koniec programu byly
        wyczytywane osoby z najwyzszym wynikiem i dody nie wyczytano w tvnowskim
        programie ani razu, po tym puscila taka bezczelna plote a nawet w jednej z
        gazet pojawil sie komunikat jednego z zalozycieli czy jakos tak mensy, ze doda
        zadnym tam czlonkiem nie jest! puscila bezczelna plote, tak bezczelna jak jej
        geba :/
        • Gość: kobita Re: doda NIE nalezy do zadnej MENSY !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 21:36
          poza tym doda to dziewucha ktora nie wiem czy nawet mature ma, mialo to 19 lat
          i juz sie w ckmach rozbieralo i zajmowalo muzyka od lat paru, na studiach na
          100% nawet to nie bylo wiec mnie nie rozsmieszaj z jakas ,,messa"
          • evel86 Re: doda NIE nalezy do zadnej MENSY !!! 20.07.06, 21:41
            hahahhahaa:)
            • Gość: ania Czlonkiem Mensy moze być nawet dziecko IP: *.ists.pl / *.ists.pl 20.07.06, 23:22
              jesli ma IQ ponad przeciętne nie ma tu znaczenia czy ma mature czy nie :)
              Ja tez słyszałam że Doda ma IQ ponad przeciętny był nawet na ten temat z nią
              wywiad w TV i o tych mamach geniuszy tesz słyszałam

• Gość: smiech na sali Re: Czlonkiem Mensy moze być nawet dziecko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 23:24
                jasne, ze moze... problem w tym ze doda nie ma takiego iq i nie jest czlonkiem
                mensy. jesli ma takie wysokie iq, czemu to nie wyszlo podczas wielkiego testu
                tvn ?
              • gazela1112 Re: Czlonkiem Mensy moze być nawet dziecko 21.07.06, 10:43
                "tesz" słyszałaś? no popatrz... i może Ty "tesz" masz ponadprzeciętny iloraz
                inteligencji?
                osobiście dody nie lubię, jest sztuczna, głupia, wulgarna. piosenek jej też nie
                słucham.
    • Gość: jaaaaaaaaa Re: doda elektroda IP: 83.243.37.* 20.07.06, 21:51
      doda studiowała psychologie w warszawie ale przarwala studia bo sie
      przeprowadzila. a zeby studiowac trzeba mie c mature!!!
      • Gość: aga Re: doda elektroda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 22:44
        rzeczywiscie super powod zeby przerwac studia - przeprowadzka ...
    • bridget_07 Re: doda elektroda 20.07.06, 23:32
      Juz o 100razy bardziej podoba mi sie Kasia Kowalska jest naturalna, prawdziwa i
      ma lepszy głos i nie robi wokol siebie takiego tandetnego szumu!!!!!!
    • Gość: kubek Re: doda elektroda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 03:25
      A ja lubie laske, ładna jest, zgrabna, spiewać umie. Że plastikowa w biuście i
      tapeta na twarzy? Z znajdźcie piosenkarke/aktorke, która sobie czegoś tam nie
      poprawiała.
      A do tego ma nierówno pod sufitem i sie tym nie przejmuje. Ot taka z lekka
      rąbnięta blondyneczka, ale co tam, lepsza taka niż pokraka siląca się na artystke.

Poza tym niezłe szoł robi, jak wychodzi na scene przynajmniej żeńska część
      publiczności się zaczyna bawić, a męska budzi się z letargu po wiecznie żywej
      Rodowicz albo innym dinozaurze i z zainteresowaniem patrzy na scene.
    • Gość: ewa Re: doda elektroda IP: *.cek.pl.cek.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 11:12
      totalne dno!! silikony - wiec uroda-dla mnie zero! znajdzcie zdjecia w necie
      bez makijazu i doczepianych włosów to sie przrkonacie! spiewa daremnie , muza
      do bani! smiech-szkoda słów! totalna blondi!
      • vega123 Re: doda elektroda 21.07.06, 12:47
        wedlug mnie to ona tylko ładnie śpiewa :)
        a reszta to dno - brak kultury itd...

----------------
        a co to?
    • olka0000 Re: doda elektroda 21.07.06, 22:05
      bardzo jej nie lubie,jest sztuczna i pusta,stara sie za wszelka cene zrobic
      wokol siebie zamieszanie,zawsze stara sie byc w centrum zainteresowania,i tak
      naprawde kopiuje zachowanie innych gwiazd bo niby co mialby znaczyc ten
      pocalunek w teledysku z kobieta?jej zalezy tylko na slawie,pusta dziewucha i
      tyle! a ten jej smiech jak slysze to doprowadza mnie do szału-i kojarzy mi sie z
      pustotą,i te jej slowo:"generalnie"!ale musze przyznac ze glos ma dobry
    • Gość: aparacik zębowy Kasia Stankiewicz - beznadziejna obleśna pinda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 22:14
      niech się schowa, Doda rulzzz
    • Gość: beata przerost formy nad wszystkim innym IP: *.orange.pl 22.07.06, 19:58
      spiewac kazdy moze, ale glos sam w sobie nieciekawy, teksty nijakie, muzyka
      brzmieniem przypomina disco relax... elektrody szybko sie przepalaja :-p nie
      wiem jak cosmo moglo z niej zrobic cosmodziewczyne. to takhurtem wszystkie
      panny z niklowanych rur prosze, do jednego wora!!! ja sie z tym poziomem nie
      utozsamiam, kariere glowa a nie cyckiem sobie toruje!!! a tez mam wielki!!!
    • Gość: beata wielki pozar... IP: *.orange.pl 22.07.06, 20:07
      wielki ogien szybko sie wypala, no stress, ile piosenek do tych swoich
      pseudoplatynowych plytek dolozy? ile razy odgrzeje ten sam kotlet? kochani, ile
      trzeba plyt w polsce sprzedac do zlota? 10 000? 50 000? tyle co duza wieś.
      niech sie cieszy platyna, to i tak smiechu warte, pewnie polowe sama kupila i
      rozdaje na ulicach. zreszta... jaki pan taki fan, na jej koncertach są
      transparenty "doda zrób mi loda", no ssory... gdzie szacunek do sztuki? w ogole
      co ma doda do sztuki???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka