Gość: Murzyn IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 14.01.02, 21:01 Zaczyna drapac mnie w gardle. Ma ktos na to rade? Nie ma zadnych tabletek, a noc trza przezyc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pixi Re: Boli mnie gardlo IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 14.01.02, 22:51 Moze mnie bolec glowa, brzuch, wszystko, tylko nie gardlo. Nienawisdze kluch w gardle. A jak do tego dojdzie jeszcze katar to juz koniec swiata. Fajnie sie wtedy "spi". Murzynek, zrob sobie goracej herbaty i trudno pakuj siie do lozka. Musisz sie w nocy wypocic (i to tak zeby az po tobie splywalo). Nie wolno Ci jednak wystawic ani konczyny spod koldry bo cala ceremonia okarze sie na nic. Jak sie zastosujesz do tych rad, to sukces murowany. Napisz czy bylo na plus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamela Re: Boli mnie gardlo IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 15.01.02, 06:36 Mozesz tez wziac pod jezyk tabletke Strepsil (albo cos w tym rodzaju). Rano bedzie klopot z glowy. (Musisz tylko tak ulozyc poduszke zeby glowa byla w pozycji jakbys siedzial. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamela Re: Boli mnie gardlo IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 15.01.02, 20:02 I co zdrowy, czy calkiem Cie rozlozylo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Murzyn Re: Boli mnie gardlo IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 15.01.02, 21:28 Dzieki za rady! Juz mi lepiej, Ubralem sie dzisiaj grubo jak bak i w ten sposob wycisnelem siodme poty. A w nocy po prostu spalem z glowa pod poduszka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pixi Re: Boli mnie gardlo IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 16.01.02, 22:02 Na bol gardla dobre jest plukanie sola (to tak na przyszlosc). Odpowiedz Link Zgłoś