Dodaj do ulubionych

Komunia w restauracji-gdzie???

IP: *.tktelekom.pl 28.09.08, 16:47
Chciałam was zapytać gdzie organizują przyjęcia komunijne?U mnie
gości co prawda nie będzie dużo, tylko najbliższa rodzina - około 15
osób.
Obserwuj wątek
    • morelka_1 Re: Komunia w restauracji-gdzie??? 12.10.08, 19:21
      u mnie bylo 15 osób :) polecam restauracje "Franciszkanska" :) mozna zazyczyc sobie apartament, swietnie bo nikt nie przeszkadza :) smaczne jedzienie, smaczny tort i obsluga fajna :)
    • sandra1301 Re: Komunia w restauracji-gdzie??? 12.10.08, 22:27
      dzwoń pilnie do CKPu, może jeszcze cię wcisną
    • Gość: gosc Re: Komunia w restauracji-gdzie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.08, 19:28
      polecam Motel Atol w Reblinku,zaraz pod Słupskiem,robią takie małe imprezki
      polecam
      • Gość: Hania Re: Komunia w restauracji-gdzie??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.08, 12:09
        Jeśli chcesz zaprosić gości do restauracji musisz się pośpieszyć. Możesz mieć
        problem z rezerwacją.
    • Gość: marta Berela w Kobylnicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.08, 14:55
      Bylam tam na dwoch komuniach. Sa 3 sale, ladnie zagospodarowane
      miejsce na dworzu dla dzieci, niedrogo. Polecam.
      • Gość: gośćK Re: Berela w Kobylnicy IP: *.slupsk.vectranet.pl 25.06.13, 11:08
        Witam, chciałaby się dowiedzieć, czy ktoś tu z obecnych organizował wesele lub był na jakimś w Berelii w Kobylnicy? Zależy mi na szczerych opiniach
    • Gość: pyt Re: Komunia w restauracji-gdzie??? IP: *.slp.vectranet.pl 20.01.09, 02:10
      w pinokio ?
    • Gość: gosia Re: Komunia w restauracji-gdzie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.09, 18:02
      w pinokio
    • Gość: odp Re: Komunia w restauracji-gdzie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 10:04
      pinokio polecam :0
    • Gość: hej Re: Komunia w restauracji-gdzie??? IP: *.slp.vectranet.pl 05.02.09, 23:05
      u macochy tez jest fajnie- polecam
    • Gość: Nusia Re: Komunia w restauracji-gdzie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.09, 15:03
      Ja robiłam mojemu małemu w Cechowej. Myślę, że niedrogo. Smaczny
      obiad i bardzo smaczne przystawki z rybami i mięskiem. Swoje ciasto
      miałam, napoje chyba też... W centrum miasta, blisko rzeka, można
      wyjść pochodzić. Tylko oprócz nas chrzciny były też. Ale mimo to,
      polecam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka