Gość: Majka IP: *.tktelekom.pl 28.09.08, 16:47 Chciałam was zapytać gdzie organizują przyjęcia komunijne?U mnie gości co prawda nie będzie dużo, tylko najbliższa rodzina - około 15 osób. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morelka_1 Re: Komunia w restauracji-gdzie??? 12.10.08, 19:21 u mnie bylo 15 osób :) polecam restauracje "Franciszkanska" :) mozna zazyczyc sobie apartament, swietnie bo nikt nie przeszkadza :) smaczne jedzienie, smaczny tort i obsluga fajna :) Odpowiedz Link Zgłoś
sandra1301 Re: Komunia w restauracji-gdzie??? 12.10.08, 22:27 dzwoń pilnie do CKPu, może jeszcze cię wcisną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Komunia w restauracji-gdzie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.08, 19:28 polecam Motel Atol w Reblinku,zaraz pod Słupskiem,robią takie małe imprezki polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: Komunia w restauracji-gdzie??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.08, 12:09 Jeśli chcesz zaprosić gości do restauracji musisz się pośpieszyć. Możesz mieć problem z rezerwacją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Berela w Kobylnicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.08, 14:55 Bylam tam na dwoch komuniach. Sa 3 sale, ladnie zagospodarowane miejsce na dworzu dla dzieci, niedrogo. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośćK Re: Berela w Kobylnicy IP: *.slupsk.vectranet.pl 25.06.13, 11:08 Witam, chciałaby się dowiedzieć, czy ktoś tu z obecnych organizował wesele lub był na jakimś w Berelii w Kobylnicy? Zależy mi na szczerych opiniach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyt Re: Komunia w restauracji-gdzie??? IP: *.slp.vectranet.pl 20.01.09, 02:10 w pinokio ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Komunia w restauracji-gdzie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.09, 18:02 w pinokio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odp Re: Komunia w restauracji-gdzie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 10:04 pinokio polecam :0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej Re: Komunia w restauracji-gdzie??? IP: *.slp.vectranet.pl 05.02.09, 23:05 u macochy tez jest fajnie- polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nusia Re: Komunia w restauracji-gdzie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.09, 15:03 Ja robiłam mojemu małemu w Cechowej. Myślę, że niedrogo. Smaczny obiad i bardzo smaczne przystawki z rybami i mięskiem. Swoje ciasto miałam, napoje chyba też... W centrum miasta, blisko rzeka, można wyjść pochodzić. Tylko oprócz nas chrzciny były też. Ale mimo to, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś