Gość: Damian IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 16.01.02, 18:08 Jaki jest Waszym zdaniem najladniejszy bank w Słupsku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sabat Re: Najladniejszy bank IP: *.gdan.gazeta.pl 16.01.02, 18:15 Najładniejszy, nie zawsze znaczy funkcjonalny. Mimo wszystko Pekao SA przy Tuwima Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beki Re: Najladniejszy bank IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 16.01.02, 18:35 Ja najbardziej lubie ten brazowo-srebrny (dziwaczny) na Tuwima. (To jest na pewno PKO S.A.? Przeciez ten jest na 9-go Marca. To nie jest przypadkiem Bank Pomorski czy cos takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy_sz Re: Najladniejszy bank IP: *.pubsites.buffalo.edu 16.01.02, 19:45 Podoba mi sie bo jest smieszny PKO na rogu Szczecinskiej i 11 Listopada, fajny taki polokraglak, ciekawy jest tez Bank Handlowy przy PZU, Rozowa Dama ok, ale jak ja budowali to myslalem ze troche wiecej pieter bedzie miala, tak zeby chociaz do masztu nadawczego dorownac, no ale musze przyznac ze najladniejszy dla mnie jest ten na Tuwima. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pixi Re: Najladniejszy bank IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 16.01.02, 20:53 Mam cztery banki (prawie ulubione i ulubione) 4.Kredyt Bank (budynek przedwojenny, prawie jedyny jaki oparl sie wojnie, dlugo znany byl z zegara) 3.Rozowa Dama (bardzo ladny kolorystycznie i lubie ten styl budownictwa) 2.Bank Gospodarki Zywnosciowej (piekna przedwojenna masywna architektura) 1.No i dla mnie absolutna perelka - "ten na Tuwima". Czy ktos w koncu moze napisac co to za Bank ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: Najladniejszy bank IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 16.01.02, 21:51 Ten na Tuwima,to na pewno PekaO S.A (chociaż zawsze sie zastanawiam,czy to nie PeKaO BP.).Ale na szczęście Julka tam była kiedyś na stażu,więc mam breloczek i długopisik i jak mam problem to zawsze sobie spoglądam. :) A mi sie najbardziej podoba Różowa Dama i ten na Tuwima. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Pixi DZIĘKI! :)) IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 16.01.02, 21:56 Pixi,dzięki za podanie wiadomości,o tym zegarze. Parę minut temu oglądałam z braciszkiem stare zdjęcie Słupska i się zastanawialiśmy czy to na pewno starówka. No i już wiemy.Więc dziekuję. I pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamela Re: Pixi DZIĘKI! :)) IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 16.01.02, 23:02 Obowiazkowo Tuwima i Rozowa Dama. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JULKA Re: Najladniejszy bank IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 12:19 A więc tak: Bank na Tuwima to jest PEKAO S.A. Jest to były bank pomorski, który sie przekształcił Musze to wiedzieć, bo tam przez rok pracowałam jest on ogromny z zewnątrz tak tego nie widać ale jak byłam pierwszy raz w środku u góry, to się zgubiłam jest mądrze przemyslana konstrukcja.Tez mi się bardzo podoba Jest obszerny Julka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teddy Re: Najladniejszy bank IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 18:21 A na 9 Marca dalej jest tez Pekao S.A? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: Najladniejszy bank IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 18:25 Też.A na Filmowej,Banacha i 11-listopada PeKaO BP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka do Teddy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 09:02 Na 9-go Marca 6 jest II oddział banku Pekao S.A. na ul. Tuwima 30 jest I Oddział. Papap Julka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agrest Re: Najladniejszy bank IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 22:15 A o Banku przy Kilinskiego zapomnieliscie? Nikomu sie nie podoba? Ten co jest tam tez Quantum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: Najladniejszy bank IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 18:18 O, a co to nikt nie stawia na pierwszym miejscu mojego ulubionego banku?! Moim zdaniem najladniejszy jest Bank Gospodarki Zywnosciowej! Jest sliczny! Przypatrzcie mu sie dokladnie jak bedziecie przechodzic przez Starzynskiego, albo z Placu Zwycietwa. Zobaczcie jaki jest zwart, zgrabniutki, a jednoczesnie masywny w strikturze. Ma tez bardzo ladnie zaprojektowany dach i dobrane kolory. No i jest budynkiem historycznym. Na drugim miejscu stawiam "Bank Pogiety" na Tuwima, a na trzecim Bank Ufo na 11 Listopada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Denik Re: Najladniejszy bank IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 21:10 Hehe :) Pati a te nazwy sama wymyśliłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agrest Re: Najladniejszy bank IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 21:47 Banku - Ufo raczej nie wymyslila, bo ja juz slyszalem to okreslenie wzgledem tego banku. A to drugie to przyznam, ze trafne, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: Najladniejszy bank IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 21.01.02, 14:06 a wiecie co??? dla mnie bez różnicy jak wyglądają niech tylko pieniążki dają! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamela Re: Najladniejszy bank IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 21.01.02, 18:04 A sa takie banki co pieniazki daja? Gdzie? Zaraz pojde sie zapisac ! ;-) Dla mnie wazne jest jak =bank wyglada bo dla mnie to oznacza tez poniekad i jego wiarygodnosc (w malym procencie). Bardziej ufam bankowi eleganckiemu niz przerobionemu z normnalnego budynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: Najladniejszy bank IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 12:12 mam jeden olbrzymi problem z każdym bankiem czy jest on elegancki, czy nie zawsze mam debet:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loona Re: Najladniejszy bank IP: 153.19.80.* 22.01.02, 13:07 Ja z debetami ostroznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: Najladniejszy bank IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 11:17 ależ oczywiście wszystko w granicach rozsądku ale czasem..... Odpowiedz Link Zgłoś