Dodaj do ulubionych

Najladniejszy bank

IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 16.01.02, 18:08
Jaki jest Waszym zdaniem najladniejszy bank w Słupsku?
Obserwuj wątek
    • Gość: Sabat Re: Najladniejszy bank IP: *.gdan.gazeta.pl 16.01.02, 18:15
      Najładniejszy, nie zawsze znaczy funkcjonalny. Mimo wszystko Pekao SA przy
      Tuwima
      • Gość: Beki Re: Najladniejszy bank IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 16.01.02, 18:35
        Ja najbardziej lubie ten brazowo-srebrny (dziwaczny) na Tuwima. (To jest na
        pewno PKO S.A.? Przeciez ten jest na 9-go Marca. To nie jest przypadkiem Bank
        Pomorski czy cos takiego?
    • Gość: andy_sz Re: Najladniejszy bank IP: *.pubsites.buffalo.edu 16.01.02, 19:45
      Podoba mi sie bo jest smieszny PKO na rogu Szczecinskiej i 11 Listopada, fajny
      taki polokraglak, ciekawy jest tez Bank Handlowy przy PZU, Rozowa Dama ok, ale
      jak ja budowali to myslalem ze troche wiecej pieter bedzie miala, tak zeby
      chociaz do masztu nadawczego dorownac, no ale musze przyznac ze najladniejszy
      dla mnie jest ten na Tuwima.
      • Gość: Pixi Re: Najladniejszy bank IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 16.01.02, 20:53
        Mam cztery banki (prawie ulubione i ulubione)

4.Kredyt Bank (budynek przedwojenny, prawie jedyny jaki oparl sie wojnie, dlugo
        znany byl z zegara)
        3.Rozowa Dama (bardzo ladny kolorystycznie i lubie ten styl budownictwa)
        2.Bank Gospodarki Zywnosciowej (piekna przedwojenna masywna architektura)
        1.No i dla mnie absolutna perelka - "ten na Tuwima". Czy ktos w koncu moze
        napisac co to za Bank ?
        • Gość: Nataliaa Re: Najladniejszy bank IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 16.01.02, 21:51
          Ten na Tuwima,to na pewno PekaO S.A (chociaż zawsze sie zastanawiam,czy to nie
          PeKaO BP.).Ale na szczęście Julka tam była kiedyś na stażu,więc mam breloczek i
          długopisik i jak mam problem to zawsze sobie spoglądam. :)
          A mi sie najbardziej podoba Różowa Dama i ten na Tuwima.
          • Gość: Nataliaa Pixi DZIĘKI! :)) IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 16.01.02, 21:56
            Pixi,dzięki za podanie wiadomości,o tym zegarze. Parę minut temu oglądałam z
            braciszkiem stare zdjęcie Słupska i się zastanawialiśmy czy to na pewno
            starówka.
            No i już wiemy.Więc dziekuję. I pozdrawiam.
            • Gość: Pamela Re: Pixi DZIĘKI! :)) IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 16.01.02, 23:02
              Obowiazkowo Tuwima i Rozowa Dama. :-)
          • Gość: JULKA Re: Najladniejszy bank IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 12:19
            A więc tak:
            Bank na Tuwima to jest PEKAO S.A.
            Jest to były bank pomorski, który sie przekształcił
            Musze to wiedzieć, bo tam przez rok pracowałam
            jest on ogromny
            z zewnątrz tak tego nie widać
            ale jak byłam pierwszy raz w środku u góry, to się zgubiłam
            jest mądrze przemyslana konstrukcja.Tez mi się bardzo podoba
            Jest obszerny
            Julka
    • Gość: Teddy Re: Najladniejszy bank IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 18:21
      A na 9 Marca dalej jest tez Pekao S.A?
      • Gość: Nataliaa Re: Najladniejszy bank IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 18:25
        Też.A na Filmowej,Banacha i 11-listopada PeKaO BP.
      • Gość: Julka do Teddy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 09:02
        Na 9-go Marca 6 jest II oddział banku Pekao S.A.
        na ul. Tuwima 30 jest I Oddział.
        Papap
        Julka
    • Gość: Agrest Re: Najladniejszy bank IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 22:15
      A o Banku przy Kilinskiego zapomnieliscie? Nikomu sie nie podoba? Ten co jest
      tam tez Quantum.
    • Gość: Pati Re: Najladniejszy bank IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 18:18
      O, a co to nikt nie stawia na pierwszym miejscu mojego ulubionego banku?!

Moim zdaniem najladniejszy jest Bank Gospodarki Zywnosciowej! Jest sliczny!
      Przypatrzcie mu sie dokladnie jak bedziecie przechodzic przez Starzynskiego,
      albo z Placu Zwycietwa. Zobaczcie jaki jest zwart, zgrabniutki, a jednoczesnie
      masywny w strikturze. Ma tez bardzo ladnie zaprojektowany dach i dobrane
      kolory. No i jest budynkiem historycznym.

Na drugim miejscu stawiam "Bank Pogiety" na Tuwima, a na trzecim Bank Ufo na 11
      Listopada.
    • Gość: Denik Re: Najladniejszy bank IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 21:10
      Hehe :) Pati a te nazwy sama wymyśliłaś?
      • Gość: Agrest Re: Najladniejszy bank IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 21:47
        Banku - Ufo raczej nie wymyslila, bo ja juz slyszalem to okreslenie wzgledem
        tego banku. A to drugie to przyznam, ze trafne, no nie?
        • Gość: Julka Re: Najladniejszy bank IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 21.01.02, 14:06
          a wiecie co???
          dla mnie bez różnicy jak wyglądają niech tylko pieniążki dają!
          • Gość: Pamela Re: Najladniejszy bank IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 21.01.02, 18:04
            A sa takie banki co pieniazki daja? Gdzie? Zaraz pojde sie zapisac ! ;-)

Dla mnie wazne jest jak =bank wyglada bo dla mnie to oznacza tez poniekad i
            jego wiarygodnosc (w malym procencie). Bardziej ufam bankowi eleganckiemu niz
            przerobionemu z normnalnego budynku.
            • Gość: Julka Re: Najladniejszy bank IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 12:12
              mam jeden olbrzymi problem z każdym bankiem
              czy jest on elegancki, czy nie
              zawsze mam debet:)
              • Gość: Loona Re: Najladniejszy bank IP: 153.19.80.* 22.01.02, 13:07
                Ja z debetami ostroznie...
                • Gość: Julka Re: Najladniejszy bank IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 11:17
                  ależ oczywiście
                  wszystko w granicach rozsądku
                  ale czasem.....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka