Dodaj do ulubionych

Wspolne ogladanie Agenta z Pixi

IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 19:24
Witam!

Ja na moment. Przyjmuje wpisy na wspolne ogladanie (a raczej komentowanie po
fakcie) Agenta! Kto chetny? Pamietajcie 20 iles (nie przegapcie)! :-)

Obserwuj wątek
    • Gość: Beki Re: Wspolne ogladanie Agenta z Pixi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 19:27
      Pixi, ogladam z Toba!
      • Gość: Pamela Re: Wspolne ogladanie Agenta z Pixi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 22:01
        Sabat, Ty oszukancze!!!!
    • Gość: Pamela Re: Wspolne ogladanie Agenta z Pixi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 19:32
      Ja juz sie szykuje. Robie na jutro obiad, ale mysle ze zdaze. Na razie
    • Gość: Beki Re: Wspolne ogladanie Agenta z Pixi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 19:38
      A jak zgadne ktory Ci sie podoba to co jest przewidziane na nagrode? Mam juz
      swoj typ, ale musze go sobie jeszcze obejrzec.
      • Gość: Nataliaa Re: Wspolne ogladanie Agenta z Pixi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 19:47
        Gdybym znała Pixi na realu,to pewnie bym zgadła,a tak...nie uda się chyba. Ale
        obejrzec obejrzę.Chociaż spróbuję. :)

ps.To już "Przyjaciół" nie ma? :(
        • Gość: Pati Re: Wspolne ogladanie Agenta z Pixi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 19:57
          Zapewniam ze nawet jakbys ja znala to trudno byloby Ci za nia nadazyc. Jest
          nieprzewidywalna. Chociaz jesli chodzi o Agenta to ten chlopak jest taki jak
          ona lubi. Przeczytaj watek o mezczyznach (ona tam opisuje swoj typ) i chyba
          zgadniesz.

Przyjaciol tez lubie, a najbardziej Phebe.
    • Gość: Sabat Re: Wspolne ogladanie Agenta z Pixi IP: *.gdan.gazeta.pl 20.01.02, 20:27
      Jak tam Beata
    • Gość: Pamela Re: Wspolne ogladanie Agenta z Pixi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 20:58
      Jezeli o mnie chodzi to w moim typie jest ten Bartek, tylko czemu on sie tak
      boi (to znaczy wiem czemu) :-)

Ogladam dalej. Musze sobie reszte Panow obejrzec.
      • Gość: Sabat Re: Wspolne ogladanie Agenta z Pixi IP: *.gdan.gazeta.pl 20.01.02, 21:08
        Az tez włączyłem i odrazu taka porażka. Rozumiem bać się, ale czegoś takiego to
        jeszcze nie widziałem. A jakaś koleżanka wspomniała tu na forum, że facet
        powinien mieć jaja.
        Gość dostał takiego autentycznego stracha...nie no szok. Trząsł się jak osika.
        Tysiące zabezpieczeń, cztery liny. Wystarczył się po bloczku opuścic. I na
        końcu ....skoczył z wysokości uwaga 4 m wpadł do wody.
        Z kumplami na trzecim molo w Ustce skakliśmy do morza jak mieliśmy po 9 lat z
        wyższych punktów.
        Teraz następna ryczy. Ja myślałem, że tam wybierają takich odważniejszych
        • Gość: Sabat Re: Wspolne ogladanie Agenta z Pixi IP: *.gdan.gazeta.pl 20.01.02, 21:14
          Ups właśnie się dowiedziałem że moja Beata dzisiaj odpadnie. Ale skoczyła
          ładnie.
          • Gość: Pamela Re: Wspolne ogladanie Agenta z Pixi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 21:28
            Bo ten Bartek mam wrazenie robi wszystko zeby ktos myslal ze on nim jest i
            odpadl w ocenie.

Twoja Beata wszystko robi jak najlepiej. No zobaczymy czy masz racje.
            • Gość: Sabat Re: Wspolne ogladanie Agenta z Pixi IP: *.gdan.gazeta.pl 20.01.02, 21:30
              Nigdy w to nie uwieże, że mozna tak udawać przerażenie. Nie można na życzenie
              wprowadzi w drżenie łydek. Nie da się
              • Gość: Beki Re: Wspolne ogladanie Agenta z Pixi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 21:49
                Ja tam go usprawiedliwie. Ma po prostu lek wysokosci. Szkoda bedzie Beaty.

Wiem juz kogo Pixi lubi :-) (chyba wiem) Potem napisze.

Na Agenta stawiam Mirka albo Jole.
                • Gość: Sabat Re: Wspolne ogladanie Agenta z Pixi IP: *.gdan.gazeta.pl 20.01.02, 21:59
                  A co to moja Miss Agent miała odpaść po 3 etapie. To który to etap? A może coś
                  kręci
                  • Gość: Nataliaa Re: Wspolne ogladanie Agenta z Pixi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 22:05
                    Jeden odcinek to za mało by stwierdzić,który podoba się Pixi.
                    Ten co siedział w pierwszym samochodzie obok kierowcy to Wojtek,tak?
                    Pewnie nie zgadłam,ale coż.Może obejrze następny odcinek.
                    • Gość: Pamela Re: Wspolne ogladanie Agenta z Pixi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 22:08
                      Po przeczytaniu wczesniejszych wypowiedzi Pixi stwierdzam ze jest to albo
                      Wojtek albo Mirek (obaj niezbyt dobrze zbudowani). Mirek jest jednak jakis taki
                      sierotowaty...

A "moj" Bartus sie komus podoba?
                    • Gość: Pixi Re: Wspolne ogladanie Agenta z Pixi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 22:16
                      To zrobmy inaczej Nataliaa, napisz ktory dla Ciebie jest najbardziej OK. Jak
                      sie pokryje z moim typem to wyjawie Ci od razu, a jak nie to dopiero za tydzien.

Dziekuje wszystkim, ze ze mna sledzili moj ulubiony program!
                      Musimy to kiedys powtorzyc :-)

Sabat, wiesci o Beacie bede nadal Ci podsylala (bo podejrzewam ze nie dasz sie
                      skusic ponownie na ogladanie). I tak to byl wielki nasz sukces ze sklonilismy
                      Cie do lookniecia.

• Gość: Beki Re: Wspolne ogladanie Agenta z Pixi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 22:06
                    To byl wlasnie trzeci odcinek Sabat.

Lepiej powiedz kto na Twoj wech jest agentem dla Ciebie.

Beata mi imponuje swoja zrecznoscia. Imponowala mi tez Jola.
    • Gość: Pixi Re: Wspolne ogladanie Agenta z Pixi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 22:03
      Wprawdzie nie czytalam Twoich postow w czasie trwania programu, ale bym Ci nie
      uwierzyla! :-) (Pisales wczesniej ze nie wiesz kiedy Beata wrocila).

Bardzo szkoda mi Joli.

Na moj gust agentem jest Mirek, Darek lub Hanka.
      • Gość: Sabat Re: Wspolne ogladanie Agenta z Pixi IP: *.gdan.gazeta.pl 20.01.02, 22:08
        No własnie ją przycisneli i ponoć zeznała że po 3 etapie. Ale z niej Agentka,
        tak ją tam wyświczyli, że ściemnia w życiu codziennym
        • Gość: Pixi Re: Wspolne ogladanie Agenta z Pixi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 22:12
          Powiem Ci ze Beate w ogole nie biore pod uwage i jest to jedyna osoba o ktorej
          moge powiedziec ze nie jest agentem. Za dobrze wszystko robi i nie uczestniczy
          w zadnych podejrzanych dyskusjach.

Ale trzeba pamietac ze Agentem jest osoba, ktora w telewizorze realizatorzy
          beda wyposrodkowywac. Na pewno nie bedzie to ktos o kim na wizji wiekle osob
          mowi ze jest agentem. Nawet jesli Ci w programie beda sie domyslac, to w
          telewizji tak zmontuja ze widz sie nie kapnie.

• Gość: kuba Re: Wspolne ogladanie Agenta z Pixi IP: *.interkam.pl 20.01.02, 22:23
      Asia to jednak agent, tak mi się wydaje..
      • Gość: Pixi Re: Wspolne ogladanie Agenta z Pixi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 22:59
        Witam Cie Kubo. Asia daje duzo sygnalow (za duzo)

Wpadaj do nas czesciej.
    • Gość: Agrest Re: Wspolne ogladanie Agenta z Pixi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 23:32
      Podoba Ci sie Bartek, a agentem jest Asia!
      • Gość: Nataliaa Re: Wspolne ogladanie Agenta z Pixi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 21.01.02, 18:23
        Po jednym odcinku (sorry,poprzedni oglądałam 10 minut),stwierdzam,
        że Aśka ne jest agentem na pewno.
        Pixi!Zmuszam mnie do obejrzenia jeszcze jednego odcinka.Może po nim uważniej
        się przyjrzę i napiszę. :)
        • Gość: Pamela Re: Wspolne ogladanie Agenta z Pixi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 21.01.02, 18:33
          Ja tez bede ogladac! (Tylko Nataliaa zebys miala jeszcze internet, bo z tego co
          pamietam to masz go nie miec? Zrob cos zeby z nami zostac.
    • Gość: Pixi Re: Wspolne ogladanie Agenta z Pixi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 21.01.02, 20:33
      OK, ciesze sie! (Zeby tylko moj zawodnik nie odpadl na tym programie). :-)

Poszperalam troche po internecie i widze ze ogolnie jest on lubiany przez
      internautow.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka