sylwia_1975 05.01.09, 19:06 Polećcie mi proszę dobrego fryzjera na ślubne czesanie i dobrą makijażystkę, która zrobi długo trzymający się makijaż :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: etna Re: Fryzjer i makijaż na ślub IP: *.ust.vectranet.pl 05.01.09, 22:21 ja też szukam:-)mam nadzieje że ktos pomoze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tusia Re: Fryzjer i makijaż na ślub IP: *.pap.edu.pl 06.01.09, 08:19 polecam Ewę Sakowicz - robi piękne makijaże (brałam ślub w sierpniu i makijaż utrzymał się prawie całą dobę) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neta Re: Fryzjer i makijaż na ślub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.09, 09:14 a gdzie szukać tę p. Ewę Sakowicz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tusia Re: Fryzjer i makijaż na ślub IP: *.pap.edu.pl 07.01.09, 11:20 Ewa Sakowicz tel. 505 029 010 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Fryzjer i makijaż na ślub IP: 83.2.24.* 18.09.09, 22:43 Polecam panią Ewę Sakowicz.Profesjonalistka w każdym calu.Polecam szczeże.12 09 2009 brałam ślub i pani Ewa mnie malowała.Pięknie cudownie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Fryzjer i makijaż na ślub IP: 83.2.24.* 18.09.09, 22:45 Polecam panią Ewę Sakowicz.Profesjonalistka w każdym calu.Polecam szczerze 12 09 2009 brałam ślub i pani Ewa mnie malowała.Pięknie cudownie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Fryzjer i makijaż na ślub IP: *.ust.vectranet.pl 06.01.09, 18:26 Polecam z calego serca DAY SPA - Centrum Urody przy Jedności Narodowej 2, makijaże wykonywane sa na kosmetykach niemieckiej firmy Kryolan, stosowane w makijażu tradycyjnym, korekcie i kamuflażu estradowym. z bazami silikonowymi i fixerami, które utrzymują makijaż przez calą noc oraz na poprawiny :) osobiście mialam taki robiony, rewelacja!!! Gdybyście chcialy nr do pani Marii, to tel: 603-075-779 Pozdrawiam i mam nadzieję, że moglam pomóc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pele1982l Re: Fryzjer i makijaż na ślub IP: *.slp.vectranet.pl 17.01.09, 18:49 ja wszystkim pania polecam pania Ole z duo color wszystkie rodzaje upiec i uczesan slubnych w jej wykonaniu sa piekne,a jesli makijaz i inne zabiego kosmetyczne to pani agnieszka z gabinetu kosmetycznego takze w duo color ale niestety nr tel nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pele1982l Re: Fryzjer i makijaż na ślub IP: *.slp.vectranet.pl 17.01.09, 18:50 a nr tel do pani oli to 512 516 895 polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Fryzjer i makijaż na ślub IP: *.slp.vectranet.pl 20.01.09, 01:21 na 3 go maja jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuti Re: Fryzjer i makijaż na ślub IP: *.acn.waw.pl 22.01.09, 10:34 Makijaż najlepszy, skozrystałam, moja znajoma też skorzystała. naparwdę makijaż trzymał się całą noc i pół dnia, a był to upalny lipcowy dzień. Według mnie bardzo fajnie, i na próbnym spędziłyśmy kilka godzin, zeby stworzyć coś fajnego to młoda, energiczna wizażystka, choć robi mnóstwo takich teatralnych makijaży. wejdż sobie na jej stronę www.anetapedraszewska.com i tam znajdziesz wszytskie dane. I w sumei dużo nie zapłaciłyśmy, ja za makijaż 120zł a z próbnym 200zł, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Fryzjer i makijaż na ślub IP: 88.220.171.* 04.02.09, 17:45 Polecam Panią Dorotkę 606 455 607 Bardzo miła i pełen profesjonalizm , doradziła i fryzura trzymała sie do konca balu pozdrawiam a dodam jeszcze ze rowniez wykonala sliczny makijaz za drobna doplata oczywiscie u mnie w domku.Polecili mi moi znajomi i nie zaluje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: Fryzjer i makijaż na ślub IP: 78.145.229.* 09.02.09, 17:33 Polecam Anię - robiła mi ślubny makijaż - śliczny i bardzo długo się trzymał. Mam tłustą cerę, a w ogóle mi się nie świeciła przez cały dzień. Ale trzeba do niej dużo wcześniej się zapisać, bo ma mnóstwo klientek. Pracuje w salonie kosmetycznym Ewa na Wojska Polskiego, trzeba skręcić w bramę koło Poranka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Fryzjer i makijaż na ślub IP: *.rene.com.pl 12.04.09, 20:25 Polecam pania Monikę w salonie Irena :) świetnie czesze Odpowiedz Link Zgłoś
bemcia_mi Re: Fryzjer i makijaż na ślub 23.04.10, 00:56 Czy ta Pani Dorotka dojeżdża poza miasto?I ile kosztuje u Niej fryzura ślubna i makijaż? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Fryzjer i makijaż na ślub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 21:30 koszt ok 50 zł makijarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani młoda Re: Fryzjer i makijaż na ślub IP: *.slupsk.vectranet.pl 28.04.09, 23:13 prosze o namiary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Larte Re: Fryzjer i makijaż na ślub IP: *.lublin.mm.pl 04.05.09, 13:36 Już niedługo będę dostępna dla słupskich Panien Młodych ;) www.larte.pl.tl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe Re: Fryzjer i makijaż na ślub IP: 193.219.107.* 07.05.09, 11:52 Czy ktoś był w salonie Kera koło Kauflandu? Odpowiedz Link Zgłoś
xara07 Re: Fryzjer i makijaż na ślub 11.08.09, 10:03 Jesli makijaz to tylko Pani Sakowicz! Jesli jeszcze ma wolne terminy w kalendarzu bo wiem, że ma wiele chetnych i to juz z półrocznym wyprzedzeniem. Widziałam jak pomalowala siostre i szwagierke-makijaż byl trwały i przepiękny. Koszt to ok. 90 zł razem z próbnym...o ile cennik sie nie zmienil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaka Re: Fryzjer i makijaż na ślub IP: *.keter.co.il 22.04.10, 16:43 Moim zdaniem (a znam się trochę na tym) p. Ewa robi makijaże ślubne za ciężkie, zbyt dużo pudru kamuflującego plus przesada z fixem - efekt - twarz wygląda ja w masce, fakt iż makijaż taki trzyma się dłużej (nawet do rana, jak tu niektórzy piszą), ale kosztem tego, iż w poczatkowych etapach ślubu, wesela gdzie powinno się wyglądać świeżo i do tego jest zazwyczaj jest widno, ma się na twarz nienaturalną, odrzucajacą maskę :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shanti Re: Fryzjer i makijaż na ślub IP: *.161.wmc.com.pl 11.08.10, 07:38 Tak:) byłam tylko raz, niestety zawiodłam się, jedna z pań bardzo nieumiejętnie podchodzi do obsługi klienta, akurat przy mnie zdarzyło jej się suszyć mi włosy bardzo gorącym powietrzem, myc głowę bardzo zimną wodą, szarpać za włosy. Nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Fryzjer i makijaż na ślub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 22:39 POlecam Siebie ;-) Jestem wizazystką, pracuję na kosmetykach takich jak Art Deco, MAC, Loreal. Pełen makijaz w tym przedłużanie rzęs z dojazdem do Panny Młodej to koszt 100 zł. Pracowałam w salonie Kera na Kołłątaja, nie było zażalen żadnej pani młodej, ze makijaz się nie utrzymał, wszytskie naprawde zadowolone. Mój nr tel 502 251 018. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Fryzjer i makijaż na ślub IP: *.slupsk.vectranet.pl 18.04.14, 22:17 Witam! Jestem zainteresowana makijażem ślubnym. Czy nadal Pani świadczy takie usługi? Pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś
agnes123 Re: Fryzjer i makijaż na ślub 02.10.09, 10:18 Witam.. mogę zaprosić do gabinetu kosmetycznego przy ul.Herbsta 2 Wykonuję również makijaże ślubne oraz okolicznościowe.Cena makijażu to 50 zł w obecnej promocji. Zapraszam: www.kosmedic.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bemcia_mi Re: Fryzjer i makijaż na ślub 23.04.10, 01:09 Mam pytanie.Czy ta Pani Dorotka wykonuje makijaże poza miastem?I jaki jest koszt fryzury ślubnej i makijażu? Odpowiedz Link Zgłoś
gold-fish Re: Fryzjer i makijaż na ślub 27.04.10, 10:18 Nie zgodzę się ze stwierdzeniem ze p. Ewa S. nakłada ciężki makijaż i wyglada się nienaturalnie. Byłam bardzo zadowolona z efektu. Jeżeli komuś nie zależy żeby wygladać pięknie przez wiele godzin, lubi naturalny look nawet jezeli widać cienie pod oczami, krostki itp. to niech sam sie umaluje albo z pomoca koleżanki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Fryzjer i makijaż na ślub IP: 193.239.126.* 19.05.10, 23:23 po prostu do niej zadzwoń , masz tel kilka postow wyzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Fryzjer i makijaż na ślub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.11, 14:44 salon kosmetyczny zuzanna! mila obsluga, dobre markowe kosmetyki, goraco polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzatanb Re: Fryzjer i makijaż na ślub 08.08.11, 16:37 Drogie Panie polecam siebie, jestem kosmetyczka i wizażystką. wykonuję wszystkie rodzaje makijażu. Mój gabinet jest mobilno-stacjonarny, co oznacza że również dojeżdżam do klientek do domu, bo wiadomo w dniu ślubu czas leci znacznie szybciej, a tu trzeba ze wszystkim zdążyć :) Jesli maja Panie jakiekolwiek pytania- chętnie odpowiem Małgorzata tel. 508-53-54-54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna29 Re: Fryzjer i makijaż na ślub IP: 94.42.176.* 11.10.14, 13:13 Z ręką na sercu mogę polecić Panią Magdę pracuje na dobrych kosmetykach robiła mi makijaż na sesje ślubną, makijaż trzymał się świetnie bez poprawek mile podobało mi się to, ze nie narzucała mi swojego zdania, najpierw mnie wysłuchała, a potem zaproponowała makijaż, razem zdecydowaliśmy w czym czułam się dobrze, Salon kosmetyczny Malena box 46 Manhatan tel. 518-300-019, a tu macie stronke :) www.malena-kosmetyka.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita1987 Najlepsza wizażystka w Słupsku IP: *.slupsk.vectranet.pl 05.04.15, 14:00 Polecam Panią Monikę! Robi przepiękne makijaże, naturalne, estetyczne i bardzo precyzyjne. Dobrała mi takie kolory, których sama nigdy bym nie wybrała, a które świetnie zgrały się z moją urodą, ma niesamowite oko i wiedzę. Malowała mnie na ślub, moją mamę i siostrę również. Wszystkie wyglądałyśmy bosko :) polecam wejść na jej stronę www.beautyvisage.pl, gdzie jest mnóstwo pięknych makijaży. Odpowiedz Link Zgłoś