Dodaj do ulubionych

Fryzjer i makijaż na ślub

05.01.09, 19:06
Polećcie mi proszę dobrego fryzjera na ślubne czesanie i dobrą makijażystkę,
która zrobi długo trzymający się makijaż :)
Obserwuj wątek
    • Gość: etna Re: Fryzjer i makijaż na ślub IP: *.ust.vectranet.pl 05.01.09, 22:21
      ja też szukam:-)mam nadzieje że ktos pomoze
      • Gość: tusia Re: Fryzjer i makijaż na ślub IP: *.pap.edu.pl 06.01.09, 08:19
        polecam Ewę Sakowicz - robi piękne makijaże (brałam ślub w sierpniu i makijaż
        utrzymał się prawie całą dobę)
        • Gość: neta Re: Fryzjer i makijaż na ślub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.09, 09:14
          a gdzie szukać tę p. Ewę Sakowicz?
          • Gość: tusia Re: Fryzjer i makijaż na ślub IP: *.pap.edu.pl 07.01.09, 11:20
            Ewa Sakowicz tel. 505 029 010
            • Gość: iwona Re: Fryzjer i makijaż na ślub IP: 83.2.24.* 18.09.09, 22:43
              Polecam panią Ewę Sakowicz.Profesjonalistka w każdym calu.Polecam szczeże.12 09
              2009 brałam ślub i pani Ewa mnie malowała.Pięknie cudownie.
            • Gość: iwona Re: Fryzjer i makijaż na ślub IP: 83.2.24.* 18.09.09, 22:45
              Polecam panią Ewę Sakowicz.Profesjonalistka w każdym calu.Polecam szczerze 12 09
              2009 brałam ślub i pani Ewa mnie malowała.Pięknie cudownie.
    • Gość: Gosia Re: Fryzjer i makijaż na ślub IP: *.ust.vectranet.pl 06.01.09, 18:26
      Polecam z calego serca DAY SPA - Centrum Urody przy Jedności
      Narodowej 2, makijaże wykonywane sa na kosmetykach niemieckiej firmy
      Kryolan, stosowane w makijażu tradycyjnym, korekcie i kamuflażu
      estradowym. z bazami silikonowymi i fixerami, które utrzymują
      makijaż przez calą noc oraz na poprawiny :) osobiście mialam taki
      robiony, rewelacja!!!
      Gdybyście chcialy nr do pani Marii, to tel: 603-075-779
      Pozdrawiam i mam nadzieję, że moglam pomóc :)
      • Gość: pele1982l Re: Fryzjer i makijaż na ślub IP: *.slp.vectranet.pl 17.01.09, 18:49
        ja wszystkim pania polecam pania Ole z duo color wszystkie rodzaje
        upiec i uczesan slubnych w jej wykonaniu sa piekne,a jesli makijaz i
        inne zabiego kosmetyczne to pani agnieszka z gabinetu kosmetycznego
        takze w duo color ale niestety nr tel nie mam
        • Gość: pele1982l Re: Fryzjer i makijaż na ślub IP: *.slp.vectranet.pl 17.01.09, 18:50
          a nr tel do pani oli to 512 516 895
          polecam
    • Gość: ja Re: Fryzjer i makijaż na ślub IP: *.slp.vectranet.pl 20.01.09, 01:21
      na 3 go maja jest ok
    • Gość: tuti Re: Fryzjer i makijaż na ślub IP: *.acn.waw.pl 22.01.09, 10:34
      Makijaż najlepszy, skozrystałam, moja znajoma też skorzystała.
      naparwdę makijaż trzymał się całą noc i pół dnia, a był to upalny lipcowy dzień.
      Według mnie bardzo fajnie, i na próbnym spędziłyśmy kilka godzin, zeby stworzyć
      coś fajnego
      to młoda, energiczna wizażystka, choć robi mnóstwo takich teatralnych makijaży.
      wejdż sobie na jej stronę www.anetapedraszewska.com i tam znajdziesz wszytskie
      dane.

I w sumei dużo nie zapłaciłyśmy, ja za makijaż 120zł a z próbnym 200zł,
    • Gość: Magda Re: Fryzjer i makijaż na ślub IP: 88.220.171.* 04.02.09, 17:45
      Polecam Panią Dorotkę 606 455 607 Bardzo miła i pełen profesjonalizm , doradziła
      i fryzura trzymała sie do konca balu pozdrawiam a dodam jeszcze ze rowniez
      wykonala sliczny makijaz za drobna doplata oczywiscie u mnie w domku.Polecili mi
      moi znajomi i nie zaluje.
      • Gość: alicja Re: Fryzjer i makijaż na ślub IP: 78.145.229.* 09.02.09, 17:33
        Polecam Anię - robiła mi ślubny makijaż - śliczny i bardzo długo się
        trzymał. Mam tłustą cerę, a w ogóle mi się nie świeciła przez cały
        dzień. Ale trzeba do niej dużo wcześniej się zapisać, bo ma mnóstwo
        klientek. Pracuje w salonie kosmetycznym Ewa na Wojska Polskiego,
        trzeba skręcić w bramę koło Poranka
        • Gość: Asia Re: Fryzjer i makijaż na ślub IP: *.rene.com.pl 12.04.09, 20:25
          Polecam pania Monikę w salonie Irena :) świetnie czesze
      • bemcia_mi Re: Fryzjer i makijaż na ślub 23.04.10, 00:56
        Czy ta Pani Dorotka dojeżdża poza miasto?I ile kosztuje u Niej fryzura ślubna i
        makijaż?
    • Gość: ja Re: Fryzjer i makijaż na ślub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 21:30
      koszt ok 50 zł makijarz
    • Gość: pani młoda Re: Fryzjer i makijaż na ślub IP: *.slupsk.vectranet.pl 28.04.09, 23:13
      prosze o namiary
      • Gość: Larte Re: Fryzjer i makijaż na ślub IP: *.lublin.mm.pl 04.05.09, 13:36
        Już niedługo będę dostępna dla słupskich Panien Młodych ;)
        www.larte.pl.tl
        • Gość: bebe Re: Fryzjer i makijaż na ślub IP: 193.219.107.* 07.05.09, 11:52
          Czy ktoś był w salonie Kera koło Kauflandu?
          • xara07 Re: Fryzjer i makijaż na ślub 11.08.09, 10:03
            Jesli makijaz to tylko Pani Sakowicz! Jesli jeszcze ma wolne terminy
            w kalendarzu bo wiem, że ma wiele chetnych i to juz z półrocznym
            wyprzedzeniem. Widziałam jak pomalowala siostre i szwagierke-makijaż
            byl trwały i przepiękny. Koszt to ok. 90 zł razem z próbnym...o ile
            cennik sie nie zmienil
            • Gość: kaka Re: Fryzjer i makijaż na ślub IP: *.keter.co.il 22.04.10, 16:43
              Moim zdaniem (a znam się trochę na tym) p. Ewa robi makijaże ślubne
              za ciężkie, zbyt dużo pudru kamuflującego plus przesada z fixem -
              efekt - twarz wygląda ja w masce, fakt iż makijaż taki trzyma się
              dłużej (nawet do rana, jak tu niektórzy piszą), ale kosztem tego, iż
              w poczatkowych etapach ślubu, wesela gdzie powinno się wyglądać
              świeżo i do tego jest zazwyczaj jest widno, ma się na twarz
              nienaturalną, odrzucajacą maskę :(
          • Gość: Shanti Re: Fryzjer i makijaż na ślub IP: *.161.wmc.com.pl 11.08.10, 07:38
            Tak:) byłam tylko raz, niestety zawiodłam się, jedna z pań bardzo nieumiejętnie
            podchodzi do obsługi klienta, akurat przy mnie zdarzyło jej się suszyć mi włosy
            bardzo gorącym powietrzem, myc głowę bardzo zimną wodą, szarpać za włosy. Nie
            polecam!
    • Gość: Aga Re: Fryzjer i makijaż na ślub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 22:39
      POlecam Siebie ;-) Jestem wizazystką, pracuję na kosmetykach takich
      jak Art Deco, MAC, Loreal. Pełen makijaz w tym przedłużanie rzęs z
      dojazdem do Panny Młodej to koszt 100 zł. Pracowałam w salonie Kera
      na Kołłątaja, nie było zażalen żadnej pani młodej, ze makijaz się
      nie utrzymał, wszytskie naprawde zadowolone. Mój nr tel 502 251 018.
      • Gość: Marta Re: Fryzjer i makijaż na ślub IP: *.slupsk.vectranet.pl 18.04.14, 22:17
        Witam!

Jestem zainteresowana makijażem ślubnym. Czy nadal Pani świadczy takie usługi?

Pozdrawiam
        Marta
    • agnes123 Re: Fryzjer i makijaż na ślub 02.10.09, 10:18
      Witam.. mogę zaprosić do gabinetu kosmetycznego przy ul.Herbsta 2 Wykonuję również makijaże ślubne oraz okolicznościowe.Cena makijażu to 50 zł w obecnej promocji.
      Zapraszam: www.kosmedic.pl
    • bemcia_mi Re: Fryzjer i makijaż na ślub 23.04.10, 01:09
      Mam pytanie.Czy ta Pani Dorotka wykonuje makijaże poza miastem?I jaki jest koszt
      fryzury ślubnej i makijażu?
      • gold-fish Re: Fryzjer i makijaż na ślub 27.04.10, 10:18
        Nie zgodzę się ze stwierdzeniem ze p. Ewa S. nakłada ciężki makijaż
        i wyglada się nienaturalnie. Byłam bardzo zadowolona z efektu.
        Jeżeli komuś nie zależy żeby wygladać pięknie przez wiele godzin,
        lubi naturalny look nawet jezeli widać cienie pod oczami, krostki
        itp. to niech sam sie umaluje albo z pomoca koleżanki.
      • Gość: :) Re: Fryzjer i makijaż na ślub IP: 193.239.126.* 19.05.10, 23:23
        po prostu do niej zadzwoń , masz tel kilka postow wyzej
        • Gość: aga Re: Fryzjer i makijaż na ślub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.11, 14:44
          salon kosmetyczny zuzanna! mila obsluga, dobre markowe kosmetyki, goraco polecam!
    • malgorzatanb Re: Fryzjer i makijaż na ślub 08.08.11, 16:37
      Drogie Panie polecam siebie, jestem kosmetyczka i wizażystką. wykonuję wszystkie rodzaje makijażu. Mój gabinet jest mobilno-stacjonarny, co oznacza że również dojeżdżam do klientek do domu, bo wiadomo w dniu ślubu czas leci znacznie szybciej, a tu trzeba ze wszystkim zdążyć :)
      Jesli maja Panie jakiekolwiek pytania- chętnie odpowiem

Małgorzata
      tel. 508-53-54-54
    • Gość: Justyna29 Re: Fryzjer i makijaż na ślub IP: 94.42.176.* 11.10.14, 13:13
      Z ręką na sercu mogę polecić Panią Magdę pracuje na dobrych kosmetykach robiła mi makijaż na sesje ślubną, makijaż trzymał się świetnie bez poprawek mile podobało mi się to, ze nie narzucała mi swojego zdania, najpierw mnie wysłuchała, a potem zaproponowała makijaż, razem zdecydowaliśmy w czym czułam się dobrze, Salon kosmetyczny Malena box 46 Manhatan tel. 518-300-019, a tu macie stronke :) www.malena-kosmetyka.pl/
    • Gość: Anita1987 Najlepsza wizażystka w Słupsku IP: *.slupsk.vectranet.pl 05.04.15, 14:00
      Polecam Panią Monikę! Robi przepiękne makijaże, naturalne, estetyczne i bardzo precyzyjne. Dobrała mi takie kolory, których sama nigdy bym nie wybrała, a które świetnie zgrały się z moją urodą, ma niesamowite oko i wiedzę. Malowała mnie na ślub, moją mamę i siostrę również. Wszystkie wyglądałyśmy bosko :) polecam wejść na jej stronę www.beautyvisage.pl, gdzie jest mnóstwo pięknych makijaży.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka