Dodaj do ulubionych

Ulubiony gatunek ryb

IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 18:06
Jaki jest Wasz ulubiony gatunek ryb?
Obserwuj wątek
    • Gość: Sabat Re: Ulubiony gatunek ryb IP: *.gdan.gazeta.pl 22.01.02, 18:09
      Tradycyjnie łosoś wędzony i dorsz zmażony (i kotleciki mielone z dorsza) a
      wogóle Polacy mało ryb jedzą

PS. i oczywiście śledzik wiadomo do czego
      • Gość: Murzyn Re: Ulubiony gatunek ryb IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 18:16
        Filety z dorsza w panierce i skubana makrele.
        • Gość: Renee Re: Ulubiony gatunek ryb IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 18:24
          Ryba po grecku mojej mamci i okonki w panierce z grilla ( takie na ostro i po
          ok. 10 cm ). Ten grill to nad jeziorem i z tym czego teraznie można
          reklamowć...
    • Gość: Pamela Re: Ulubiony gatunek ryb IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 18:46
      Uwielbiam kazdy gatunek ryb (oprocz wegorza). Pod kazda postacia. Jestem
      czestym gosciem sklepow rybnych na Filmowej i Wojska Polskiego!
      • Gość: kazik Re: Ulubiony gatunek ryb IP: *.proxy.aol.com 23.01.02, 01:46
        sandacz.rowniez relaksowo laks pod prawdziwy,gdanski goldwaser z dobrym pieczywe
        • Gość: Teddy Re: Ulubiony gatunek ryb IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 06:32
          Kruchy i syty halibut z restauracyjnymi dodatkami.
    • Gość: Agatka Re: Ulubiony gatunek ryb IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 17:46
      Makrela i sledziki zawijane ze sliwka.
    • Gość: Pati Re: Ulubiony gatunek ryb IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 18:26
      Halibut z surowkami i frytkami oraz filety sledziowe w oleju. Jak jest lato
      czesto jezdze do Ustki kupowac w sklepie Losos albo bezposrednio z kutra
      (trzeba wstac dosyc wczesnie...).

Dobrze ze Słupsk tez jest bardzo dobrze zaopatrzony w ryby. Mamy trzy bardzo
      dobre rybne sklepy.

Nie lubie tylko (jak wczesniej pisalam) snietych karpiow przed Wigilia. (nie
      lubie bo mi ich szkoda).
      • Gość: nikka_ Re: Ulubiony gatunek ryb IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 19:10
        No a ja wogole nie jem ryb i nie rozumiem jak wy je możecie jeść!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka