Gość: Teddy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 18:06 Jaki jest Wasz ulubiony gatunek ryb? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sabat Re: Ulubiony gatunek ryb IP: *.gdan.gazeta.pl 22.01.02, 18:09 Tradycyjnie łosoś wędzony i dorsz zmażony (i kotleciki mielone z dorsza) a wogóle Polacy mało ryb jedzą PS. i oczywiście śledzik wiadomo do czego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Murzyn Re: Ulubiony gatunek ryb IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 18:16 Filety z dorsza w panierce i skubana makrele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renee Re: Ulubiony gatunek ryb IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 18:24 Ryba po grecku mojej mamci i okonki w panierce z grilla ( takie na ostro i po ok. 10 cm ). Ten grill to nad jeziorem i z tym czego teraznie można reklamowć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamela Re: Ulubiony gatunek ryb IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 18:46 Uwielbiam kazdy gatunek ryb (oprocz wegorza). Pod kazda postacia. Jestem czestym gosciem sklepow rybnych na Filmowej i Wojska Polskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Ulubiony gatunek ryb IP: *.proxy.aol.com 23.01.02, 01:46 sandacz.rowniez relaksowo laks pod prawdziwy,gdanski goldwaser z dobrym pieczywe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teddy Re: Ulubiony gatunek ryb IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 06:32 Kruchy i syty halibut z restauracyjnymi dodatkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agatka Re: Ulubiony gatunek ryb IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 17:46 Makrela i sledziki zawijane ze sliwka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: Ulubiony gatunek ryb IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 18:26 Halibut z surowkami i frytkami oraz filety sledziowe w oleju. Jak jest lato czesto jezdze do Ustki kupowac w sklepie Losos albo bezposrednio z kutra (trzeba wstac dosyc wczesnie...). Dobrze ze Słupsk tez jest bardzo dobrze zaopatrzony w ryby. Mamy trzy bardzo dobre rybne sklepy. Nie lubie tylko (jak wczesniej pisalam) snietych karpiow przed Wigilia. (nie lubie bo mi ich szkoda). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka_ Re: Ulubiony gatunek ryb IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 19:10 No a ja wogole nie jem ryb i nie rozumiem jak wy je możecie jeść!!! Odpowiedz Link Zgłoś