IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 19:15
I pytanie:Często się kłócicie?Z kim przeważnie i o co?
To Wy wystawiacie rękę do zgody?
Obserwuj wątek
    • Gość: Pixi Re: Kłótnie IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 19:23
      Ja sie jezeli juz to lubie przedrzezniac, ale to tylko z wybranymi osobami.
      (Nie ma dokladnej definicji z ktorymi). Jestem osoba ktora dlugo nie reaguje na
      zaczepki lub zla postawe wobec mnie. Udaje ze tego nie widze. Jednak jezeli
      ktos sie mocno postara potrafie byc nieprzyjemna.

Najczesciej do takich scysji dochodzi w pracy gdzie musze bronic swoich racji.

W zasadzie jednak klotnie sa mi obce (byc moze dzieki optymistycznemu
      usposobieniu).
    • Gość: Beki Re: Kłótnie IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 21:03
      Ja kloce sie dosc rzadko, ale jak trzeba to i z grubej rury.

Nie daje soba manipulowac ani pomiatac. Nie lubie jak ktos robi ze mnie idiotke
      i smiejac sie w oczy robi cos na przekor mnie. Najczesciej kloce sie w pracy
      lub przy zalatwianiu spraw w urzedach. Juz sie nauczylam ze w urzedzie nie
      wolono pokazac slabosci bo Cie tam zjedza.
    • Gość: Agrest Re: Kłótnie IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 23:23
      Najczesciej to ja sie kloce z bratem. Potem do akcji wkracza mama i juz zgoda
      murowana :-)
    • Gość: Teddy Re: Kłótnie IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 17:34
      U mnie jest krotka pilka. Jak ktos mi zajdzie porzadnie za skore to i ma ta
      skore przetrzepana.
      • Gość: nikka_ Re: Kłótnie IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 19:36
        O mi to sie podoba ten wątek!!Ja tam bardzo lubie sie kłócic no ale oczywiście
        wtedy gdy wiem ze mam racje.A jesli chodzi o wyciagniecie reki na zgode to mi
        to przychodzi bardzo cieżko,ojjjjjj bardzo cieżko!!!
        • Gość: Denik Re: Kłótnie IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 14:20
          Ja zazwyczaj kłócę się z siostrą ! Która nie daje mi możliwości wypoczywania we
          własnym pokoju, bo ona wtedy siedzi na necie !! Pewnie dlatego ona założyła ten
          wątek!
          Ale chyba szybko się godzimy, chociaż i tak póżniej kłócimy.
          • Gość: Pamela Re: Kłótnie IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 18:44
            Wiemy Denik, Nataliaa nam sie zalila. Puszczaj ja czesciej do komoputera!

Oczywiscie zrob to nie kosztem swoich wizyt bo Ty tez jestes fajny czlowiek :-)
            • Gość: Denik Re: Kłótnie IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 18:55
              Ale chyba prawo do prywatności każdy ma?
              • Gość: Gocha Re: Kłótnie IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 19:20
                Hej! Jestem tu pierwszy raz! Witam wszystkich! :-))))))))))))
                • andy_sz Re: Kłótnie 24.01.02, 20:29
                  Witaj Gocha, mysle ze mimo faktu ze zaczelas przygode na forum od tematu
                  klotni, bedziesz aktywna, ciekawa i lubiana przez wszystkich (zreszta tutaj nie
                  ma osob nielubianych) forumowiczka. A wiec smialo, daj sie poniesc wciagajecemu
                  wirowi rozmow na naszym forum :-)
                  • Gość: Pixi Re: Kłótnie IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 06:40
                    Napisz jak do nas trafilas.
                    • Gość: Julka Re: Kłótnie IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 09:15
                      kłótnia to moja specjalność, ale tylko w stosunku do niektórych osób
                      mam czasem tak, że jak kogoś poznam, to od razu mi podpada, wtedy robię
                      wszystko, aby tą osobę zdenerwować
                      i wtedy jestem w swoim żywiole
                      ale w zasadzie jestem osobą cierpliwą
                      oczywiście do pewnego momentu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka