Gość: Nataliaa IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 19:15 I pytanie:Często się kłócicie?Z kim przeważnie i o co? To Wy wystawiacie rękę do zgody? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pixi Re: Kłótnie IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 19:23 Ja sie jezeli juz to lubie przedrzezniac, ale to tylko z wybranymi osobami. (Nie ma dokladnej definicji z ktorymi). Jestem osoba ktora dlugo nie reaguje na zaczepki lub zla postawe wobec mnie. Udaje ze tego nie widze. Jednak jezeli ktos sie mocno postara potrafie byc nieprzyjemna. Najczesciej do takich scysji dochodzi w pracy gdzie musze bronic swoich racji. W zasadzie jednak klotnie sa mi obce (byc moze dzieki optymistycznemu usposobieniu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beki Re: Kłótnie IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 21:03 Ja kloce sie dosc rzadko, ale jak trzeba to i z grubej rury. Nie daje soba manipulowac ani pomiatac. Nie lubie jak ktos robi ze mnie idiotke i smiejac sie w oczy robi cos na przekor mnie. Najczesciej kloce sie w pracy lub przy zalatwianiu spraw w urzedach. Juz sie nauczylam ze w urzedzie nie wolono pokazac slabosci bo Cie tam zjedza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agrest Re: Kłótnie IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 23:23 Najczesciej to ja sie kloce z bratem. Potem do akcji wkracza mama i juz zgoda murowana :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teddy Re: Kłótnie IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 17:34 U mnie jest krotka pilka. Jak ktos mi zajdzie porzadnie za skore to i ma ta skore przetrzepana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka_ Re: Kłótnie IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 19:36 O mi to sie podoba ten wątek!!Ja tam bardzo lubie sie kłócic no ale oczywiście wtedy gdy wiem ze mam racje.A jesli chodzi o wyciagniecie reki na zgode to mi to przychodzi bardzo cieżko,ojjjjjj bardzo cieżko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Denik Re: Kłótnie IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 14:20 Ja zazwyczaj kłócę się z siostrą ! Która nie daje mi możliwości wypoczywania we własnym pokoju, bo ona wtedy siedzi na necie !! Pewnie dlatego ona założyła ten wątek! Ale chyba szybko się godzimy, chociaż i tak póżniej kłócimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamela Re: Kłótnie IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 18:44 Wiemy Denik, Nataliaa nam sie zalila. Puszczaj ja czesciej do komoputera! Oczywiscie zrob to nie kosztem swoich wizyt bo Ty tez jestes fajny czlowiek :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Denik Re: Kłótnie IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 18:55 Ale chyba prawo do prywatności każdy ma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gocha Re: Kłótnie IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 19:20 Hej! Jestem tu pierwszy raz! Witam wszystkich! :-)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Kłótnie 24.01.02, 20:29 Witaj Gocha, mysle ze mimo faktu ze zaczelas przygode na forum od tematu klotni, bedziesz aktywna, ciekawa i lubiana przez wszystkich (zreszta tutaj nie ma osob nielubianych) forumowiczka. A wiec smialo, daj sie poniesc wciagajecemu wirowi rozmow na naszym forum :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pixi Re: Kłótnie IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 06:40 Napisz jak do nas trafilas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: Kłótnie IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 09:15 kłótnia to moja specjalność, ale tylko w stosunku do niektórych osób mam czasem tak, że jak kogoś poznam, to od razu mi podpada, wtedy robię wszystko, aby tą osobę zdenerwować i wtedy jestem w swoim żywiole ale w zasadzie jestem osobą cierpliwą oczywiście do pewnego momentu Odpowiedz Link Zgłoś