Dodaj do ulubionych

Ustka NA LATO

12.02.09, 20:54
Szukam noclegów w Ustce ostatni tydzień lipca/pierwszy tydzień sierpnia dla
4+2 w TBS-ach lub na wydmie do 200 zł/dzień czesiun@poczta.onet.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Mmgosia Re: Ustka NA LATO IP: *.22.182.183.ipv4.supernova.orange.pl 09.04.23, 11:28
      Ostrzegam wszystkich przed rezerwacją pokoju " U Janki" w Ustce. Zrobiłam to w ubiegłym roku, ofertę że zdjęciami znalazłam na "Nocowanie.pl" , pokoje na zdjęciach były ładne z tarasem. Właścicielka życzy sobie wpłaty przekazem pocztowym, nawet wysyla linka do dokonania takiej wpłaty i teraz rozumiem dlaczego. Po przyjeździe Pani zaprowadziła mnie do pokoju, gdzie połączone ze sobą trzy tapczany zajmowały dokładnie całą szerokość pokoju, na długości pozostawało jeszcze miejsca szerokości krzesła ustawionego przed łóżkiem, za drzwiami, we wnęce ukryto lodówkę,. Nad łóżkami było coś na wzór okna (bardziej lufcik) o wymiarach ok. 30x50 cm, pseudo łazienka była oddzielona od sypialni zasłonka . Oczywiście nie zgodziłam się na noclegi z dwójką wnuków w tej komórce na miotły, zostałam bez pokoju i zaliczki. Ostrzegam wszystkich przed tą oszustką!!! Na " nocowanie.pl" właścicielka zablokowała możliwość dodania komentarzy, szkoda, że zorientowałam się po czasie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka