Dodaj do ulubionych

Pyszne, tanie ciasteczko

IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 19:00
Sluchajcie, w delikatesach Wiktoria (Nowobramska) jest takie przepyszne podobno
i tanie ciastko. Widzialam dzisiaj w kolejce jak studentki wykupowaly je na
peczki. Nie zdazylam przypatrzec sie co to dokladnie jest, wiem tylko ze na
pewno ciastko, bo taka od nich szybka odpowiedz dostalam. Wyglada to jak taki
bialy stozek, na czubku polany gruba warstwa czekolady. Kosztuje... 40 gr!
Wszyscy byli zdziwieni. (na pewno nie jest to murzynek ani beza). Jak wiec
bedziecie w poblizu mozecie sprobowac. Ja dopiero bede mogla za tydzien bo
wlasnie rozkladam sie na grype.

Napiszcie jak juz zjecie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Pixi Re: Pyszne, tanie ciasteczko IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 23:09
      Moze jest puste w srodku, skoro takie tanie?

Zobacze to w poniedzialek!

Loona, zdrowiej nam! Zajrzyj do watku o bolacym gardl. Moze cos znajdziesz dla
      siebie :-)

• Gość: Pamela Re: Pyszne, tanie ciasteczko IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 26.01.02, 12:09
      A to nie jest cos w rodzaju ptysia?

Zaintrygowalo mnie to. Prosze kto ma blisko sprawdzcie, bo ja nawet w tygodniu
      nie bede w tej czesci miasta...
      • Gość: Nataliaa Re: Pyszne, tanie ciasteczko IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 26.01.02, 13:30
        Mi w tygodniu to się chyba nie uda zjeść te pyszne,tanie ciasteczko,chociaż nie
        wiem...
        Pamela,te ciastka sprzedają też pewnie na Frąckowskiego lub w Ustce na
        Marynarki Polskiej lub Placu Dąbrowskiego.Może w tamtych rejonach będziesz?
        Czy ktoś juz je spróbował?
        Smacznego życzę.
        Ps.Te ciasto na pewno nie jest tak pyszne,jak ciasto mojej mamy,które za
        chwilkę będę jadła. :)

• Gość: Damian Re: Pyszne, tanie ciasteczko IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 26.01.02, 13:55
          A jakie to ciasto? (W ogole jakie ciasto lubisz najbardziej)?

Czemu myslisz ze te ciasteczka beda tez w tamtych miejscach? Ta sama piekarnia?

Chyba zjezdzam "do zajezdni". Ide uczyc sie angielskiego :-) Pa do potem.
          • Gość: Nataliaa Re: Pyszne, tanie ciasteczko IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 26.01.02, 14:00
            Najbardziej to ja lubię sernik.I karpatkę.
            A będę jadła biszkopt z kremem orzechowym i orzechami (i może truskawkami).
            Ale się nie podzielę z Wami! :)
            A jeśli chodzi o te ciastko:tak,ta sama piekarnia.
            • Gość: Agrest Re: Pyszne, tanie ciasteczko IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 26.01.02, 20:13
              Natalia, zostaw chociaz troche kremu czekoladowego...
              Zjadlbym cos takiego...
              No daj troche...
              • Gość: Nataliaa Re: Pyszne, tanie ciasteczko IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 26.01.02, 20:16
                Krem nie czekoladowy,a orzechowy.No dobra.masz! Ale podziel sie z
                innymi,dobrze? :))
                • Gość: Agrest Re: Pyszne, tanie ciasteczko IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 26.01.02, 20:23
                  Jeszcze nie doszlo...

Czy Ty masz tak jak ja, ze jak jest w domu czekolada albo ciasto to nie dozyje
                  dnia nastepnego?
                  • Gość: Nataliaa Re: Pyszne, tanie ciasteczko IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 26.01.02, 20:29
                    Kiedyś tak miałam,ale teraz już mi jakoś przeszło.
                    Ale Pixi ma pewnie tak jak Ty. :)
    • Gość: Pixi Re: Pyszne, tanie ciasteczko IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 26.01.02, 20:47
      Natalka, ogladamy jutro razem Agenta? Proooosze, Pati jutro wyjezdza na
      wykopki, a moj mily bedzie u swojej mamy.

Zostajesz mi Ty. W Tobie cala nadzieja :-)

Wracam do prasowania
      • Gość: Nataliaa Re: Pyszne, tanie ciasteczko IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 26.01.02, 20:50
        Pixi,no postaram się obejrzeć. :)
        A jak już skończysz prasować,to może poklikamy sobie?
        Pozdrwiam serdecznie.
        • Gość: Pixi Re: Pyszne, tanie ciasteczko IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 26.01.02, 21:18
          No mam nadzieje! Bez Ciebie to nie bedzie ogladanie! ;-)

Agrescik, swietnie ze tez bedziesz. Jutro dam reklame (jako nowy post) i moze
          tym sciagne jeszcze wiecej chetnych ogladaczy.

Wlasnie robie ogolne porzadki sobotnie, sprzatam nagromadzone przez szybki
          tydzien ksiazki, ubrania i kosmetyki.
          Katem oka podgladam kamerke. Ale pada, a ludzie w wiekszosci chodza bez
          parasoli.
      • Gość: Agrest Re: Pyszne, tanie ciasteczko IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 26.01.02, 20:50
        Nie martw sie Pixi, Agrest bedzie z Toba!

Musimy w koncu do konca wylapac Twojego ulubienca! Prawde mowie czy nie?
    • Gość: Jasio Re: Pyszne, tanie ciasteczko IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 16:23
      Cos czuje ze jutro bede pierwszym z Was ktory to kupi ! :-))
      • Gość: Agrest Re: Pyszne, tanie ciasteczko IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 18:31
        Zapomnialem go zobaczyc!!! A mialem z rana ochote!
        • Gość: Nataliaa Re: Pyszne, tanie ciasteczko IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 02.02.02, 18:33
          Czy ktoś zjadł w końcu to ciastko?
          Pracownice tego sklepu bardzo się ucieszyły,jak im powiedziałm,że w internecie
          o ich ciastku piszą. :)
          I dały mi dobre ciastka,ale to nie było to opisywane.
          • Gość: Pati Re: Pyszne, tanie ciasteczko IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 02.02.02, 19:09
            A nie powiedzialy Ci co to bylo za ciastko? Domyslaly sie o jakie chodzi?

W poniedzialek ganiam po sklepach wiec tam na pewno wpadne (moze lepiej sobie
            to zapisze) :-)
    • Gość: Ptyś Re: Pyszne, tanie ciasteczko IP: *.gdan.gazeta.pl 06.02.02, 23:11
      Sam zjem chętnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka