Gość: Pamela IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 06:37 Witam wszystkich w lutym! (Jeszcze sie w tym miesiacu nie widzielismy) :-) Zycze wszystkim przyjemnego miesiaca! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kóniu Re: Idzie luty... IP: *.gazeta.pl 01.02.02, 13:06 szykuj buty nie wiem jak w słupsku ale na południu takiego lutego(ciepłego) jeszcze nie było Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beki Re: Idzie luty... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 17:32 Wiem na weekend zapowiadaja nawet do 17 C. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: Idzie luty... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 18:20 Nie mowcie na podstawie jednego dnia jaki bedzie luty. Wydaje mi sie ze jeszcze mroz scisnie nas niejednokrotnie i nawet w kwietniu bedziemy miec jeszcze walke zimy z wiosna. Tak latwo (po takim grudniu sie nie podda). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamela Re: Idzie luty... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 18:23 Ja zawsze pamietam ze styczen i luty to najzimniejsze miesiace (obserwacje wieloletnie) i nie sadze zeby luty byl jakis wyjatkowy tego roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agrest Re: Idzie luty... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 18:37 Ja chce juz wiosny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agrest Re: Idzie luty... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 18:38 Najlepszym sposobem moze okazac sie nasza czarownica Pixi. Pixi, uzyj swoixch czarow i odgon zime! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teddy Re: Idzie luty... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 19:10 Jak caly luty bedzie taki jaki dzisiaj mialem dzien to bedzie bardzo dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teddy Re: Idzie luty... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 02.02.02, 14:26 Dzisiaj tez mi sie podoba. Slonce, pogoda... I nic glupiego jeszcze sie nie przytrafilo. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beki Re: Idzie luty... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 02.02.02, 16:44 Tez chcialabym byc taka optymustka co do lutego. Jak na razie w sumie tez nie jest zle, ale wiem ze w polowie miesiaca bede musiala podjac ciezkie decyzje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: Idzie luty... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 03.02.02, 15:19 Wychodzi na to ze w lutym mamy wiosne. Na pewno jeszcze zima sie tak latwo nie podda. Ale przez te kilka dni to czlowiekowi az milo sie na sercu robi, prawda? A pamietacie jak rok temu lato bylo w kwietniu? Takiego ciepla jak bylo w kwietniu nie bylo w wakacyjne miesiace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Denik Re: Idzie luty... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 04.02.02, 10:18 A mi ten miesiac rozpoczal sie tragicznie :(((( A zapowiadalo sie wspaniale. chlip Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamela Re: Idzie luty... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 04.02.02, 16:39 Napisz co sie stalo. Chociaz w zarysie. Dlugo Cie tu nie bylo Denik. To ma z tym cos wspolnego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: Idzie luty... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 04.02.02, 18:44 Denik,jakby nie było,to tylko samochód.Ale strasznie się wkurzyłam,rodzice się nim długo nie nacieszyli. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beki Re: Idzie luty... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 04.02.02, 21:53 Mam ochote zajrzec na watek o prawie jazdy... W kazdym razie Denik napisz czy to byla Twoja wina. I gdzie. Powiedz rodzicom zeby sie raczej cieszyli bo Ty jestes caly. Chyba ze szarzowales za szybko. Wtedy to sama bym Cie przez kolano przelozyla... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: Idzie luty... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 04.02.02, 23:17 Jezeli jezdzil szybko to teraz ma chyba nauczke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sabat Re: Idzie luty... IP: *.gdan.gazeta.pl 05.02.02, 10:56 Wow. To nie tylko jak jestem Bad Boy, Denik gratulacje. To lubię: sex, drugs and rock'and'roll and crash the car. Beki trafiła w sedno. Cieszmy się, że żyjesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Denik Re: Idzie luty... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 05.02.02, 14:52 Przepraszam Was bardzo a gdzie było napisane że rozwaliłem auto ?? Niech mi ktoś wytłumaczy skąd takie twierdzenie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sabat Re: Idzie luty... IP: *.gdan.gazeta.pl 05.02.02, 15:07 W Głosie Pomorza pisało. 19-letni Denik B. mają w wydychanym powietrzu 1,8 prom. stracił panowanie nad kierownicą na łuku drogi...itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Denik Re: Idzie luty... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 05.02.02, 15:27 Sabat jak już to było napisane, nie uczyli w szkole? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Denik Re: Idzie luty... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 06.02.02, 13:13 Dziewczyny prawko mam prawie dwa lata. I nigdy nie miałem żadnej kolizji ani stłuczki. Auto zostało skradzione :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sabat Re: Idzie luty... IP: *.gdan.gazeta.pl 06.02.02, 13:24 Mam nadzieję że było ubezpieczone. Podaj co to za samochód pogadam z "chłopakami" może się znajdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Denik Re: Idzie luty... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 06.02.02, 20:48 No właśnie nie było ubezpieczone. A podczas weekendu zginęło jeszcze kilka samochodów tej marki - Opel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiecień Re: Idzie luty... IP: *.gdan.gazeta.pl 06.02.02, 23:50 niech idzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamela Re: Idzie luty... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 07.02.02, 06:33 Napisz kiedy go ukradli. W nocy? SprZed bloku? Ile lat mial ten Opel? Odpowiedz Link Zgłoś