Gość: Sabat IP: *.net-arena.pl 02.02.02, 19:40 Kurcze no i stało się mam brodę. Wyglądam jak Stary człowiek i morze (albo i nie może, jak czasami się mówi) No więc odnośnie wabików cielesnych. Co sądzicie dziewczyny o brodaczach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nataliaa Re: Broda bez kawału IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 02.02.02, 19:43 Broda? Nie.Najwyżej lekki zarost. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beki Re: Broda bez kawału IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 02.02.02, 20:55 Nie lubie brodaczy. Nawet nie mozna sie przytulic :(( Dlugo planujesz prezentowac brode? Wolalam Cie bez niej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: Broda bez kawału IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 02.02.02, 21:21 Jesli pod haslem broda kryje sie kilkudniowy zaroscik to ja moge Cie jesc lyzeczka :-)) Taki zaroscik na moje specjalne zyczenie nosi moj narzeczony. Poza tym niektorzy Panowie z broda wygladaja bardziej jak nie-chlopcy :-) Sabat, miales dobry pomysl z ta broda. (Jesli nawet niewielu osobom by sie to podobalo, to przeciez najwazniejsze jak Ty sie w tym czujesz). Zastanawiam sie jeszcze czy np. wloski masz opadajace na czolko, czesane do gory, czy moze krotkie z lekkimi zakolami? Jak trzecia wersja to ja jem dwoma lyzeczkami :-) No, czas wracac do pracy. Milych snow wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loona Re: Broda bez kawału IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 02.02.02, 23:04 Dlaczego tera wszyscy zapuszczaja brody? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agrest Re: Broda bez kawału IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 03.02.02, 02:40 Szkoda ze ja nie moge zapuscic normalnej brody. Mam rzadki zarost (moj wujek mowil zawsze ze wystaja mi osci a nie wlosy) :-) Ale mam czasem mini brodke na podbrodku. Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Broda bez kawału 03.02.02, 18:49 Ja nosze brodke od paru lat, taka krotka, ale zdecydowanie widoczna. I zapewniam ze mozna sie do mnie przytulic :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agatka Re: Broda bez kawału IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 03.02.02, 20:29 A masz tak zwana kozia brodke czy brodke na calych policzkach? Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Broda bez kawału 03.02.02, 20:37 Na policzkach jestem ogolony ale nie moge powiedziec ze jest to kozia brodka, bo jest za krotka :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sabat Re: Broda bez kawału IP: *.gdan.gazeta.pl 04.02.02, 16:51 No i broda przegrała. I już po niej. Ograniczę się do lekkiego zarostu (wstań i nie zbliżaj się do tej spluwy Jack) do jedzenia łyżeczką. Tylko skąd ja wezmę zakola. Popytam, może ktoś pożyczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Re: Broda bez kawału IP: 192.168.0.* 04.02.02, 16:58 Taki duży chłopiec i nie wie skąd biorą się zakola u męzczyzn...... :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beki Re: Broda bez kawału IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 04.02.02, 22:45 Ja juz tez wole zakola niz lysienie na czubku glowy u mezczyzn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wąsik Re: Broda bez kawału IP: *.gdan.gazeta.pl 06.02.02, 23:30 Nie nawidze brody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pixi Re: Broda bez kawału IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 23:45 Sabaciku moj kochany, jaki kolor byl tej brody> Jak czarny to super, i jak pieknie przystrzyzona to super, ale najbardziej lubie tez kilkudniowy zarost. Zdradzisz czys blondynek czy brunecik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sabat Re: Broda bez kawału IP: 212.160.112.* 15.02.02, 11:12 Rudy na przykład Odpowiedz Link Zgłoś