misia-44 29.08.08, 12:11 Chyba takich jeszcze nie było,całe mnóstwo do ściągnięcia, miłego przeglądania, żwłaszcza,że dzisiaj brzydka pogoda sprzyja pozdrawiam kluboknitok.com/duplet9.php Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
haneczka814 Re: Gazetki 29.08.08, 13:16 no to teraz nam dałaś roboty mnóstwo gazetek fajna stronka - troszkę nad nią posiedzę Odpowiedz Link
wisnia1111 Re: Gazetki 29.08.08, 15:44 Super stronka dzieki misia-44 (szkoda tylko ze ja mam tak mało czasu) ale zajrzę tam czasami(może w nocy?) Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link
jo-en Re: Gazetki - co to za pliki? 30.08.08, 13:10 Chciałam popatrzeć, niestety mam problem natury technicznej. Mój komputer głupieje i nie rozpoznaje plików. Jakim programem toto się przegląda? Jo Odpowiedz Link
jo-en Re: Gazetki 30.08.08, 13:50 Cofam poprzednie pytanie ) Znalazłam program, już działa ) Odpowiedz Link
andowan Re: Kłopoty ze ściągnięciem 31.08.08, 07:03 Witam. Mam kłopoty ze ściągnięciem gazetek. Czy mogę prosić o przepis? ania Odpowiedz Link
jo-en Re: Kłopoty ze ściągnięciem 31.08.08, 10:52 Od którego miejsca? Od strony rosyjskiej, czy dalej? Odpowiedz Link
andowan Re: Kłopoty ze ściągnięciem 31.08.08, 12:14 Od Скачать с: depositfiles.com Dalej nie jestem w stanie sobie poradzić. A tyle jest Dupletów, które chciałabym ściągnąć.Ale cóż, gdy człowiek matołek w sprawach komputerowych.W Was cała nadzieja. ania Odpowiedz Link
jo-en Re: Kłopoty ze ściągnięciem 31.08.08, 14:12 Klikasz w depositfiles.com. Otwiera się strona depositfiles. są tam dwa zegary, pod spodem - free downloading. Klikasz w to. I następnie (zmienia się strona) - download the file i gotowe. Po kliknięciu w "free downloading" może się pokazać komunikat, że należy poczekać około 60 sek. Po upływie tego czasu pojawia się "download the file" Może się zdarzyć, że pokazuje się komunikat, że pobranie nie jest możliwe, wtedy trzeba próbować do skutku. Powodzenia Jo Odpowiedz Link
andowan Re: Kłopoty ze ściągnięciem 01.09.08, 19:23 Bardzo dziękuję. Okazało się, że tak właśnie robiłam ale program chroniący komputer nie pozwalał ściągać tych plików. Z pomocą pośpieszył mąż i mam już kilka gazetek. ania Odpowiedz Link
znowu_sama Re: Gazetki 30.09.08, 09:46 jakim programem to się otwiera??? ściagnełam jedna gazetke, ale nie moge otworzyc. Chyba nie mam odpowiedniego programu. Odpowiedz Link