aza-rg 09.11.08, 21:40 Szukam w Świdnicy dobrego neurologa. Proszę o pomoc w poszukiwaniach, nie jestem ze Świdnicy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hela6 Re: Dobry neurolog 10.11.08, 11:42 Niestety, nie ma. Neurologia to poważna sprawa,proponuję poszerzyć krąg poszukiwań do terenu województwa. Odpowiedz Link Zgłoś
aza-rg Re: Dobry neurolog 10.11.08, 18:54 A tak chwalą w województwie was latawiec i znajdującą się tam neurologię? Czy to blef? Odpowiedz Link Zgłoś
hela6 Re: Dobry neurolog 17.11.08, 22:33 A pytasz o dobrego lekarza czy oddział szpitalny? Oddział jest ok, lekarze również, ale dr House ze swoim zespołem tam nie znajdziesz ;) Myślałam ze masz poważny problem wybiegający poza możliwości przeciętnego lekarza, zdarza się że jest problem z diagnozą i trzeba rzeczywiście szukać kogoś wyjątkowego, doświadczonego i rozgarniętego. Jeśli nie to wal śmiało na latawiec. Odpowiedz Link Zgłoś
akinom29 Re: Dobry neurolog 17.03.09, 15:59 Polecam dr Kulik. Juz mi pare razy tylek uratowala. I najpierw wysyla na badania, potem stawia diagnoze. Nic w ciemno. Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka.1 Re: Dobry neurolog 18.03.09, 11:01 Ja też jestem zadowolona z Dr. Kulik ale wiem że w Latawcu też jest dobra Pani neurolog - nie pamiętam nazwiska ... Odpowiedz Link Zgłoś