voxave 22.02.12, 09:23 może juz wiosna sie czai za drzwiami---jak ja nie lubie takich silnych mrozow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matri_caria Re: Ciepło sie zrobiło 23.02.12, 13:40 Ja już się nie mogę trochę tej wiosny doczekać. Uwielbiam kiedy kwitną fiołki. Koło murów obronnych jest takie jedno miejsce gdzie rośnie ich większa ilość i lubię tam pójść i nacieszyć oczy tymi odcieniami fioletu i błękitu:) Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Ciepło sie zrobiło 23.02.12, 18:43 Matri----wiem gdzie to jest,jak zakwitna daj znac na forum i tam sie spotkamy--co ty na to ? Załozysz watek o fiołkach i ustalimy te wycieczke :) Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Ciepło sie zrobiło 23.02.12, 18:45 Wiatr wiał silny i nieprzyjemny----ale w powietrzu czuc już wiosnę. Odpowiedz Link Zgłoś
matri_caria Re: Ciepło sie zrobiło 24.02.12, 08:17 Czuć - ja już nawet zdjęłam czapkę, mimo tego, że jestem niezdrowa i troszkę kaszel mnie jeszcze męczy. Co do wycieczki, to jestem za. Będę pilnie śledzić wydarzenia w świecie fiołków, mam nadzieję, że nie przegapię:) Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Ciepło sie zrobiło 27.02.12, 10:22 Od wczoraj mamy śnieg, podobno tylko na 3 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Ciepło sie zrobiło 27.02.12, 11:51 W moim miasteczku jest piekne słoneczko od rana----ale mroźne powietrze---jeszcze poczekamy ale juz nie tak długo :) Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Ciepło sie zrobiło 29.02.12, 14:43 Na razie lało dwa dni--ale juz ziemia *pachnie* a to znak,że sie budzi-----jeszcze troszeczke :) Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Ciepło sie zrobiło 20.03.12, 02:15 Pięknie i ciepło 20 C 16,17,18----co zaq słonce i jak miło---spacerek z ciocia i przyjaciółką . Odpowiedz Link Zgłoś