natla 04.12.10, 10:13 Duża buźka, badź zdrowa, wojażuj cudnie i niech Ci portfel nigdy nie chudnie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polnaro Re: Natlu serdeczna... 04.12.10, 10:38 Dzięki za życzenia. Chętnam do świętowania więc wszystkim, na tym forum z "magicznym przyciąganiem" /Anoagatko, jakie to ładne określenie/, stoliczek nakrywam i każdemu wg. smaku, ustawiam coś mocnego%%, coś słonego lub słodkiego i na pachnącą kawę zapraszam /może być z kardamonem?/ A że nie zadbaliście na czas o moją edukację, to musicie to wszystko konsumować z zamkniętymi oczętami. Zapraszam wszystkich. -- Odpowiedz Link
polnaro Re: Natlu serdeczna... 04.12.10, 11:41 Misiu, dziękuję Obiecaj mi imieninowo, że mnie zbesztasz na poczcie. Najlepiej na bieżąco. Ależ energia w Tobie. Matuniu! Odpowiedz Link
wiga2008 Re: Polnarko świąteczna 04.12.10, 14:07 Solenizantko Polnarko, ja będę nudna jak flaki z olejem (jak zwykle zresztą ) i życzę Ci niezmiennie i przede wszystkim - zdrowia, zdrowia, baaaardzo dużo i baaaaardzo dobrego zdrowia. Oprócz tego słońca mnóstwo i radości. Podróży fascynujących również, co bym ja, wiga, z zazdrości paluchy gryzła.( ach,sen piękny miałam, o Maroku śniłam ) Aha, jeszcze mam życzenie, ażeby ten cudowny, finezyjny humor nigdy Cię nie opuścił. Wszystkiego dobrego, Polnaro. Odpowiedz Link
polnaro Re: Polnarko świąteczna 04.12.10, 15:12 Ty nudna? Dziękuję za życzenia. Okazji teraz wiele będzie do składania życzeń więc się nie oddalaj. A sny się sprawdzają, . ------ Odpowiedz Link
wrzosowapolana Re: Polnarko świąteczna 04.12.10, 15:44 Dwa misie, dwie rybki i wielki ścisk Odpowiedz Link
polnaro Re: Polnarko świąteczna 04.12.10, 17:26 Wszystko to od Ciebie? Dziękuję. Misie do tulenia, rybki do wanny /a mogę zjeść już-tuż?/, a ściski-uściski rozmnożę. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Polnarko świąteczna!! 04.12.10, 18:17 Zdaje mi się ,że każda Barbara Na południowym krańcu kraju Rozsiana byc musi I tam pośród dolin i wzgórz Wychyla swe lico niczym wonny fiołek A ponieważ szlachectwo z tego lica płynie Kolor róży także wyłania się cudnie I rozsiewa wokoło zapach uroczy Ech gdzież mi tam do górników z pooraną twarzą Gdzież do zuchów górali pnących się po zboczach Dlatego tym słowem dziś Ciebie uraczę Baśką cię nazwę z iskrzącymi oczyma Prastarym obyczajem jako białogłowę Pod kolana ujmuję i pochylam głowę Bys wiedziała że są jeszcze tacy którzy Dla płci niewieściej kornie się pochylą W zdrowiu szczęściu i bycie statecznym Pragną Ciebie widzieć . Bądź szczęśliwa Basiu i spełniaj marzenia A los i wiatry ciepłe kiedyś Cię przygonią Na lotniskie stołeczne bym ci choć pomachał Jak i dzisiaj macham Dla twego usmiechu . Wszystkiego Dobrego Basiu Od Sagiego . Odpowiedz Link
polnaro Re. Sagi 04.12.10, 18:44 Sagi.....dech mi zapiera A chociem czasem i hetera Docenić muszę Twe starania Bo żaden góral, żaden górnik Tylu mi słów nie złożył ciepłych I życzeń tylu dla uśmiechu Nie wypowiedział na bezdechu. Tu: całusy trzy. Odpowiedz Link
came_lia Re: Polnarko świąteczna!! 04.12.10, 23:19 Dzień taki jak ten, raz do roku się zdarza. Minie on jak sen, co się nie powtarza. Pęk kwiatów pachnących i słońce na niebie, moc życzeń gorących z okazji imienin dla Ciebie / Kawa z kardamonem smakuje wyśmienicie.. Odpowiedz Link
filip505 Re: Polnarko świąteczna!! 04.12.10, 23:59 ......no baska,nie pochwalilas sie tak pieknym imieniem,podpadlas,ale i tak zycze ci spelnienia 90 % mazen,ale uwazaj w nastepnym roku jak nie uprzedzisz bedzie to tylko 89%. caluski Odpowiedz Link
eurytka Re: Polnaro- Barbaro 05.12.10, 20:14 Nie wiedziałam Polnaro, że jesteś Barbarą. Już ogólnie życzenia składałam, by nie było, że zapomniałam. Zdrowia, szczęścia pomyślności i niech Cię nie bolą kości a jak zechcesz zrobić kuku, to limeryki o Barbarach są dziś na facebook'u: www.facebook.com/limerykarnia Odpowiedz Link
polnaro Re: Eurytko 05.12.10, 20:22 Ciekawska Barbara - padła łupem limeryków, Ja tam tatara / a nawet Tatara/, kocham już na talerzyku. Dzięki E. Odpowiedz Link
eurytka Re:Polnaro 05.12.10, 20:45 Ja tam nie mam farmy na facebook'u ale zerkam tam.Za treść więc nie odpowiadam Oni się świetnie bawią imionami, niedawno i Katarzyną i Jakubem i Andrzejem Odpowiedz Link