axsa 17.07.05, 16:49 Wszystkiego nadzwyczajnie dobrego i zwyczajne 100 lat. )) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
toskania8 Re: Do Wiktorii - urodzinowo 17.07.05, 17:42 Może niekoniecznie stu lat, ale raczej by wszystkie, jakie jeszcze przed Tobą były dobre , żebyś zawsze miała przy sobie przyjaznych ludzi bo to waźnejsze od wszystkiego i jeszcze, żebyś zawsze miała jakieś niespełnione marzenie, bo jak już uznamy, że sie wszystko spełniło, to nie ma na co czekać, więc nie ma po co żyć. Odpowiedz Link
danurn Re: Do Wiktorii - urodzinowo 17.07.05, 19:30 Najlepsze życzenia imieninowe, i jak najmniej, a najlepiej wcale ograniczeń życiowych tj. zdrowia, przyjaciół i pieniędzy. Odpowiedz Link
hania48 Re: Do Wiktorii - urodzinowo 17.07.05, 20:28 Przyłączam się do powyższych życzeń. Wiktorio - uśmiechów, radości i dużo, dużo zdrowia. Odpowiedz Link
leontynia Re: Do Wiktorii - urodzinowo 17.07.05, 20:35 ...zawsze usmiechnietej buzi, zyczy Leonia... Odpowiedz Link
tofika Re: Do Wiktorii - urodzinowo 17.07.05, 20:45 Pozdrawiam bbb serdecznie ....zycze wszystkiego najlepszego... sloneczka wesolego i radosci na codzien MOC.... Odpowiedz Link
wiktoria53 Dziweczyny 17.07.05, 21:35 Axso,toskanio,danrun,hania48,leontynia,tofika ślicznie Wam dziękuję za piękne życzenia.Jestem smutna i ryczę, właśnie spadł na mnie (przed chwilą) kolejny cios.Napiszę o tym innym razem. Pozdrawiam Was serdecznie. Odpowiedz Link
w5w7 Re: Dziweczyny 17.07.05, 21:55 Wiktoria...ciosy niestety spadaja i to w najmniej odpowiednim momencie. Ale mimo wszystko...wszystkiego dobrego**** Wanda Odpowiedz Link
regine Re: WIKTORIO !!!! 17.07.05, 22:15 WSZYSTKIEGO, CZEGO TYLKO SOBIE ŻYCZYSZ,NA PEWNO DUŻO ZDRWIA))) BO NIESTETY ONO JEST NAJWAŻNIEJSZE..A CIOSY ...CÓŻ,SPADAJĄ ZAWSZE ZNIENACKA,KIEDY SIĘ NAJMNIEJ SPODZIEWAMY...TAKIE JUŻ JEST TO NASZE ŻYCIE.. GŁOWA DO GÓRY..UŚMIECHNIJ SIĘ DZIŚ W SWOJE URODZINY...JUTRO BĘDZIE LEPIEJ... MOŻE...ZAWSZE TRZEBA MIEĆ ODROBINĘ NADZIEI.... ŻYCZĘ CI TEGO Z CAŁEGO SERCA - RENIA Odpowiedz Link
maladanka Re: WIKTORIO !!!! 17.07.05, 23:16 dołączam skromne kwiatki zwędzone u znajomego na działce! img96.imageshack.us/my.php?image=ren6ii.jpg późno się zgłaszam ale...więcej mnie nie ma jak jestem. Wiktorio - Wszystko przemija, nawwt najdłuższa żmija! Odpowiedz Link
wiktoria53 Wandziu, Reniu, Danusiu 18.07.05, 05:36 Serdeczne dzięki za życzenia, piękne róże i pocieszające słowa * Odpowiedz Link
malwina52 Re: Do Wiktorii - urodzinowo 18.07.05, 06:45 wszystkiego najleeeeeepppppppszzzzzeeeegggggggooooooooooooooooooooooo! Odpowiedz Link
zlapalamoddech Re: Do Wiktorii - urodzinowo 18.07.05, 07:13 Wszystkiego najnajlepszego. Zdrowia, szczęścia rodzinnego, pieniędzy i spełnienia marzeń !!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
kla-ra Re: Do Wiktorii - urodzinowo 18.07.05, 10:09 Spoznione te moje dla Ciebie zyczenia: Niech omijaja Cie przykrosci, Zycze tylko samych pogodnych dni, Niech zycie bedzie dlugie w szczesciu i radosci. Klara Odpowiedz Link
wiktoria53 Malwinko, Alutko, Klaruniu 18.07.05, 11:43 Serdeczne dzięki za życzenia urodzinowe. Jestem wzruszona. Dziękuję, pozdrawiam was. Odpowiedz Link
malwina52 Re: Malwinko, Alutko, Klaruniu 18.07.05, 11:49 a jak sie czujesz po urodzinkach ciazy Ci cos na pleckach )))))) Odpowiedz Link
natla Wiktorio....mniej urodzinowo....... 18.07.05, 19:30 ...........co się dziej? Czemu jesteś smutna? Wyrzuć to z siebie............ Odpowiedz Link
regine Re: Wiktorio....mniej urodzinowo....... 18.07.05, 20:15 Wiktorio, martwimy się, odezwij się jeśli możesz...(( Odpowiedz Link
fanka8 Re: Wiktorio....spóźnione....... 18.07.05, 22:06 przykro, że w smutnych dla Ciebie okolicznościach, ale życzę Ci siły do wytrzymania ciosu, niech Cię zdrowie i szczęście nie opuszcza (lub niech wróci). Trzymaj się, pozdrawiam Cię serdecznie. Odpowiedz Link
mira54 Re: Wiktorio....spóźnione....... 18.07.05, 22:19 Ja rowniez Wiktorio dolaczam sie do zyczen. Zycze Ci samych pogodnych dni, duzo radosci w zyciu, usmiechu, a przede wszystkim zdrowia, bo ono jest najwazniejsze. Odpowiedz Link
danurn Re: Wiktorio........... 18.07.05, 22:33 jesteśmy z tobą, wypłacz się proszę, to przynosi prawdziwą ulgę. Nie pierweszy to cios, oby ostatni. Odpowiedz Link
natla Re: Wiktorio........... 16.10.05, 21:51 ....śliczne dzięki, ale mi zrobiłaś przyjemnosć......zdolniacha z Ciebie Odpowiedz Link