Dodaj do ulubionych

cesc this out # World Cup offtop

29.05.10, 00:06
https://i48.tinypic.com/kd66pz.png
czyli piszemy o wszystkim, co jest związane z Mistrzostwami Świata. Mogą to
być totalne głupoty, jak i wasze wrażenia po meczach towarzyskich. Możecie
pisać o zaroście Cesca Fabregasa, tańcu Daniego Alvesa, dziewczynach Ronaldo,
kontuzji Messiego, czyli totalna samowolka.

kształt słynnego "sylwestrowego offtopu"? Mam nadzieję, że uargumentowałam wam
założenie tego tematu i proszę, żebyście się pięć razy zastanowiły, czy go usunąć.

ŻYCZYMY MIŁEGO OFFTOPU!
Obserwuj wątek
    • reigai Re: cesc this out # World Cup offtop 29.05.10, 00:11
      dobra, zacznę, żeby was zaprowadzić na drogę światła i prawdy.

kibicuję Francji z całego serca od jakiś kilku lat, ale teraz zaczęłam trochę
      wątpić w Trójkolorowych po meczu z Kostaryką, który wygrali 2:1 (proszę się nie
      śmiać, w końcu Kostaryka to ta 'elitarna' ekipa, która skopała tyłki Polakom).
      rozpaczam i przeżywam, jak mrówka okres brak Michaella Essiena i Miśka Ballacka
      na Mundialu, te dwie nieobecności to dla mnie cios prosto w serce
      • activgirl Re: cesc this out # World Cup offtop 29.05.10, 00:24
        Z myślą o mś chce mi się żyć. Jestem z Hiszpanią i Francją! Nie szkodzi, że niektórzy
        sędziowie nie będą uznawac bramek Titiego. Szkoda mi bardzo reprezentacji Niemec,
        brak Ballacka na pewno da im się we znaki. Niech mu zdrowieje ta noga.
        I mam nadzieje, ze nie zdarzy mi się obejrzeć żadnego meczu Portugalii, nie zniosę
        widoku ociekającego zelem Ronaldo. I chcę by Messi poszedł do fryzjera! \m/
        • reigai Re: cesc this out # World Cup offtop 29.05.10, 00:36
          hahaha. Leosia pewnie Antośka nie chcę puścić. Ja chcę już ich ślub <3
          e tam, activ. Mecze Portugalii są ciekawe ze względu na zdumiewające symulowanie
          fauli przez Żelka, teatr jak się patrzy. To cudowne uczucie, kiedy widziałam go
          ryczącego po przegranym finale LM rok temu, ach, rozmarzyłam się. Poza tym mają
          fajną grupę i aż grzech byłoby nie oglądanie genialnego Ricardo Carvalho.

Niemcy ucierpią przez Ballacka, bo może ostatni sezon nie był dla niego
          wyśmienity, ale jednak dobrze się sprawował w roli kapitana i na pewno podnosił
          morale piłkarzy.

zastanawiam się, co będzie jak dojdzie do półfinału Argentyna - Hiszpania. Tych
          drugich, jako reprezentacji nie lubię, ale Pique, Xavi, Iniesta, Puyol, Xabi!
          Nie umiem się pozbyć sentymentów
          • reigai Re: cesc this out # World Cup offtop 29.05.10, 16:58
            do góry.

hahaha, kupiłam sobie breloczek z maskotką MŚ, uroczy jest c:
          • agusia_912 Torres 09.06.10, 07:16
            Boże Polacy nie umieją grać! ledwo co dostali piłke to zaraz Hiszpania była na karku a Hiszpanie? Czysto sobie podawali wiadomo gdzie pilka ma polecieć! są młodzi a w Polsce starzy! zeby przegrać 6 - 0 ?! co to jest?
            Haha Torres umc ;**
          • natusia2004 ... 30.06.10, 14:14
            HA HA ha ha ha ha.................................... nie rozumiem tego o co
            chodzi w tym watku ha..... ciemnota ze mnie wink
        • suzann. Re: cesc this out # World Cup offtop 29.05.10, 20:44
          Ja jestem za Hiszpanią i Anglią. No i oczywiście nie mogę się doczekać mś.wink
          • demil19969 Re: cesc this out # World Cup offtop 30.06.10, 11:37
            Jestem za Hiszpanią .. Mój Torres ., Hehe ;**
        • chipsxd Re: cesc this out # World Cup offtop 11.06.10, 19:08
          A ja jestem za Hiszpanią i Argentyną,bo w obu reprezentacjach są świetni piłkarze i przy
          tym przystojni ^^ Myślę że Hiszpania wygra,bo Xavi,Iniesta i Torres (oraz inni wink) są
          naprawdę zgraną drużyną,rozumieją się bez słów,a to jest w drużynie najważniejsze bez
          porozumienia nic sie nie wygra.Szkoda mi Niemiec bo bardzo ich lubię,ale w tym roku mają
          małe sznase na wygraną wink A co do Argentyny - myślę że sprawdzi się metoda trzy razy
          M - Messi,Maradona,Milito wink Życzę wszystkim (oprócz Portugalii - nienawidze żelkawink)
          powodzenia ;D ;**
    • dark_candy_ Re: cesc this out # World Cup offtop 29.05.10, 19:48
      o tak, taki offtop to mi pasuje...; >
      czyli rozumiem, że wszystkie tematy są dozowlone (oczywiście w zakresie piłki nożnej) ? ;dd

ja będe kibicować przede wszystkim Hiszpanii i Anglii. nie będe kryła tego, że głównie z
      tego powodu iż grają tam moi ulubieńcy..
      w sumie to zbytnio nie znam się dobrze na tej grze, bo piłką zaczełam się interesować pod
      koniec 09r....
      taak, wreszcie to powiedziałam, uf xd
      • reigai Re: cesc this out # World Cup offtop 29.05.10, 20:07
        w kupie siła, my cię wszystkiego nauczymy (na razie jestem tu tylko ja i activ,
        no ale)!
        kibicuję Barcelonie jakieś trzy lata, ale dopiero jakiś rok temu odkryłam, że
        jest tam więcej niż kilkunastu graczy z podstawowej jedenastki.

nie chcę mi się robić screena ale
        to zdjęcie mnie rozwala na
        łopatki.

jaka jest według was najmocniejsza grupa śmierci? Dla mnie zdecydowanie G, nie
        wiem czy mam kibicować Portugalii, czy WKŚ ._.
        • dark_candy_ Re: cesc this out # World Cup offtop 29.05.10, 20:31
          nauczycie, na serio ? w takim razie jestem bam baaardzo wdzięczna ; DD
          bo oglądanie meczy nie wiedząc co się dzieje, troche mnie już irytuje...
          trzy lata? to już sporo .
          również jej kibicuję i bardzo się ucieszyłam, że to wygrali ligę hiszpańską. w sumie to było
          do przewidzenia, z takim składem trudno nie przegrać .

ha ha, omg ;D
          ten pod Gerrardem to Therry ?

a co do tych grup to, hmm... trudno mi powiedzieć...
          • reigai Re: cesc this out # World Cup offtop 29.05.10, 20:42
            tak! tak! moja stateczna matka-polka Thierry!

ogólnie to żałuję, że nie będzie finału Argentyna - Hiszpania (jeżeli wszystko
            pójdzie dobrze to spotkają się w 1/2), bo wojowałabym na ciachach peel wśród
            fanek napalonych na Fabsa i spółki.

wysłałam ci prywatną ze spisem na twitterze
    • kolorowo <33 29.05.10, 20:51
      Jaa piłke zaczełam oglądać w 2008 r na Euroo ;dd
      jak Boruc ratował nam tyłkii ;dd
      MŚ oczywiściee , że oglądać będee ..
      bd kibicować Wybrzezu Kości Słoniowej . wink) wink
      bo mi się podobaa , ;dd
      w sumie to Hiszpani , bo lubie ich zawodników i fajnnie grają . i Torres ;d
      I bRazyli bo Kaka wymiataa ;dd
      • reigai Re: <33 29.05.10, 21:10
        witamy w naszej cudnej rodzince <3

Wybrzeże Kości Słoniowej wymiata c: Drogba & bracia Toure oraz Emmanuel Eboue,
        aż chcę się oglądać. Chociaż wolę, żeby wyszła Portugalia z grupy, oglądanie
        Ricardo Carvalho oraz Deco to jeszcze większa frajda. Pamiętam, jak po euro 2004
        kupiłam sobie strój piłkarski Luisa Figo i paradowałam w nim po osiedlu. Ludzie
        mnie pokazywali wtedy palcami.
        • kolorowo Re: <33 29.05.10, 22:11
          haha xdd
          Portugalia może ujdziee jeszczee , ale mam wstręt do żelu i nie lubie żelków , bo kiedyś po nich puściłam pawia , od tego czasu jak patrze na Ronaldo zle mi sie robi . .;ddd
          , albo nie zaraz jegoo fanki mnie zamordująą . 'dd
          • reigai Re: <33 30.05.10, 00:26
            Jesteśmy w zwartym szyku i cię obronimy, jakby co c:
            Poza tym, chyba jednak jesteśmy w większości, bo jednak wiele dziewczyn,
            niekoniecznie fanek piłki nożnej nie lubi wyżelowanych gostków.

ale kochaneczki, nie róbmy tutaj kółeczka adoracji CR9, bo wpadnie inkwizycja i
            nas z krucyfiksem pogoni
    • timestealer Re: cesc this out # World Cup offtop 29.05.10, 22:05
      ja też się przyłączam, za pozwoleniem Pani Kapitam Rei.

chciałam tylko dodać, że na temat piłki nożnej nie wiem dosłownie nic, swego czasu
      uwielbiałam kiedyś Ronaldinho a potem Fredzia Torresa, ale mi przeszło. jestem w stanie
      rozpoznać pięciu piłkarzy na krzyż i nawet jakbym bardzo chciała, to nic innego do głowy
      wejść mi nie chce.

jedyną drużyną, o której co nieco wiem, jest Sao Paulo FC (z przyczyn osobistych) i to im
      można powiedzieć, że kibicuję. gdyby ktoś nie kojarzył, skąd się ten klub urwał to dołączę
      informację, że w 91 i 92 pokonal FC Barcelonę w walce o wtedy jeszcze Puchar
      Interkontynentalny. podczas MŚ wspieram Brazylię, nawet jeśli bez Ronaldinho.

i żeby nie bylo tak słodko, dopowiem, że nie mam nic do Realu Madryt.

przyjmiecie w swoje skromne progi tak wielkiego piłkarskiego imbecyla?
      na usprawiedliwienie dodam, że wiem, co to spalony suspicious
      • dark_candy_ Re: cesc this out # World Cup offtop 29.05.10, 22:09
        witamy, witamy kolejną osobę ; D

timestealer , jeśli mnie przyjeli to Ciebie też ;d
        ja też mało co wiem o piłce...
      • reigai Re: cesc this out # World Cup offtop 29.05.10, 22:13
        kiedyś razem z moim ojcem, próbowaliśmy mamie wytłumaczyć, co to spalony, na
        talerzach. Do tej pory nie łapie.

Nie dopiekaj mi z powodu, że im się RAZ udało moim chłopcom skopać dupy. Ale ja
        też "support Sao Paulo FC". Pozdrów Thiago.

Nando to ociekający seksem bóg, masz coś do niego? lol Teraz, jak ściął włosy,
        to wygląda jak za czasów gry w Atletico.

oh captain, my captain, ułóżcie hymn pochwalny na moją cześć suspicious

https://i45.tinypic.com/1hsdqr.jpg
        TO! nie mogę się przestać śmiać.
        Dla wyjaśnienia, reprezentacja Portugalii poszła na jeden dzień do wojska, żeby
        się zagrzać do walki.
        • dark_candy_ Re: cesc this out # World Cup offtop 29.05.10, 22:19
          Prosze tylko nie mówcie mi, że Ferdzio podoba się wam w TEJ fryzurze ? ;o
          moim zdaniem okropnie go postarza... mam nadzieję, że jego czupryna szybko odrosnie...

ee, co to ma być ?
          nie no, musiałaś dodać akurat fote Cryśki ? ;d nie żebym coś do niego miała...
          -.-

• timestealer Re: cesc this out # World Cup offtop 29.05.10, 23:04
            dziękuję za wyrozumiałość i miłe przyjęcie ;3 może się czegoś od Was dziewczyny
            nauczę smile

jeśli chodzi o Torresa, to jak dla mnie on jest jakiś taki... nieproporcjonalny? nie wiem, ale
            mam do niego uraz psychiczny, więc w gruncie rzeczy tak, mam co nieco.

@rei DWA, nie zaniżaj statystyki. kiedyś byli fajni, teraz... teraz Thiago jest fajny. mniejsza
            o to, nie gadałam z nim od miesiąca.

ja mogę coś ułożyć, jestem bowiem mistrzem w przekształcaniu inwokacji "Pana
            Tadeusza".

Rei, Ty jesteś jak zdrowie, ile Cię trzeba cenić ten tylko się dowie, kto Cię stracił.o lol
            • reigai Re: cesc this out # World Cup offtop 30.05.10, 00:23
              dark, nie dramatyzuj, jedna Krysia nie jest zła. Za chwilę zaspamuję jakimiś
              seksownymi Argentyńczykami i się skończy straszenie nas po nocach włosami
              pełnymi żelu.

Torres to jest długa i bardzo kręta historia. Moja mała dygresja, gdyby Ollala
              nie zaszła w ciążę, to pewnie nadal hulałby po angielskich klubach, a teraz
              przypisują do tego jakąś historię miłosne. Swoją drogą, mała do niego
              niepodobna. Może go wrobili (tak samo jak Zlatana)?

o tym w nawiasie zapomnijcie, to tylko taka moja teoria spiskowa (ale swoją
              drogą, czy powiedziałybyście, że
              ten
              mały jest synem Ibry? bo ja nie)

a teraz, uchylę przed wami rąbka tajemnicy i podam jeden z wielu powodów przez
              które nie kibicuję Hiszpanii, oto jeden z nich

https://img29.imageshack.us/img29/4904/27046144048761787814036.jpg
              do tej pory nie mogę wybaczyć Del Bosque, że go nie zabrał
              • timestealer Re: cesc this out # World Cup offtop 30.05.10, 00:33
                a ja wiem, kto to ;3

to zdjęcie jest...epickie. takie małe wtrącenie.
                • reigai Re: cesc this out # World Cup offtop 30.05.10, 00:46
                  Bo wygląda na nim jak Piotruś Pevensie? ty perwersie.

wiesz, że nie wnosisz nic nowego do naszej pasjonującej dyskusji? wstydź się.

Który według was wyszedł najlepiej? Tylko się pięć razy zastanówcie nad
                  odpowiedzią ;> (nie podpowiadam, który według mnie, bo i tak wszyscy są Hiszpanami)
                  XABIER
                  DAVID
                  FRANCESC

oglądałyście dzisiejsze sparingi? Bo ja niestety się zapomniałam.
                  najlepszy, jaki ostatnio widziałam, to Portugalia - Wyspy Zielonego Przylądka.
                  To było żenujące. Najzabawniejszy w tym meczu chyba był jego wynik i teatralne
                  upadki CRona w polu karnym
                  • timestealer Re: cesc this out # World Cup offtop 30.05.10, 13:01
                    racja, ja tutaj to pomyłka.
                    • reigai happy bday STEVIE! 30.05.10, 14:31
                      bądź cicho i powiedz, który piłkarz jest najbardziej ciachowy.

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO STEVEN!

https://www.whoateallthepies.tv/alanso%20gerrard%20gay.jpg

Xabi śle buziaczki <;
                      • timestealer Re: happy bday STEVIE! 30.05.10, 15:37
                        żadnen, mwahahaha, Xabi wygląda jak Kusznierewicz. Fabregas ma strasznie
                        nieproporcjonalną twarz, a Villa zbyt jajowatą głowę. o lol, zlinczujecie mnie.

no ale jeśli już to David.

oooch, jaka sł!t fociszka. dołączam się do życzeń wraz z moją brygadą chippenddalesów.

faktycznie, nie wprowadzam nic do dyskusji.
                        • dark_candy_ Re: happy bday STEVIE! 30.05.10, 16:02
                          co ?? ;o
                          to dzisiaj ? już ? całkowicie mi to z głowy wypadło -.-

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ STEVIE ! <3 i wybacz, że zapomniałam ;d ;c
                          • reigai Re: happy bday STEVIE! 30.05.10, 16:38
                            każdy wnosi swoje cenne zaangażowanie.

tak, to dzisiaj, urządzamy razem ze Zlatanem i Bojanem małe gej party,
                            oczywiście Torres też wpadł i wręczył Steve'owi paczkę klocków lego.

Wszyscy są mile widziani, lol.

dupa, dupa, ja chcę, żeby Michael Essien pojechał na Mundial! >:
    • kolorowo Re: cesc this out # World Cup offtop 30.05.10, 00:49
      Kryśka jaka minaa . ;dd
      Ja o Torresa nic niee mam , ;d jest śmieszny . Piegusek . hhaaxd
      • reigai Re: cesc this out # World Cup offtop 30.05.10, 01:05
        Torres jest mi również obojętny, tylko współczuję mu fanek.
        • dark_candy_ Re: cesc this out # World Cup offtop 30.05.10, 16:04
          Co do Torresa, to troche mi z nim przeszło... Aż sama się sobie dziwię jaką przedtem
          miałam manię na jego punkcie -.-
          • hepsio Re: cesc this out # World Cup offtop 30.05.10, 16:18
            zdecydowanie jestem za anglią ^^ ciekawe jak wykażą się na mś ! trzymam kciuki ; )
          • jowi Czekam na te :: 30.05.10, 16:21
            Ja czekam na pare meczy ::

Argentyna - Nigeria 12.06.10r

Anglia-USA ten sam dzień

Niemcy-Australia 13.06.10 r

Portugalia- Wybrzeże Kości słoniowej 15.06.10

Brazylia- Korea południowa ten sam dzien

Argentyna- Korea południowa 17.06.10

Niemcy-Serbia 18.06.10

Anglia- Algieria 18.06.10

Portugalia- Korea północna 21.06.10r

Grecja - Argentyna 22.06.10

Portugalia - brazylia 25.06.10r

Ale oczywiście obejrze wszystkie ... xDDDD
            • reigai Re: Czekam na te :: 30.05.10, 16:36
              ja zlewam większość meczy w fazie grupowej, bo mnie nie interesują/mam inne
              plany na zagospodarowanie czasu, ale zaznaczyłam na razie 30 meczy w fazie
              grupowej, które muszę obejrzeć, kilka wypada mi, bo są w tym samym czasie, a
              paru o 13.30 nie obejrzę, bo będę jeszcze w szkole.

grupa B powiewa nudą, chociaż z takim trenerem, jak Maradona, i tu cytuję
              magazyn Piłka Nożna PLUS "Argentyna może równie dobrze wygrać Mundial, jak i
              odpaść w fazie grupowej", więc śpieszmy się oglądać moich chłopców, dopóki nie
              odpadną
            • dark_candy_ Re: Czekam na te :: 30.05.10, 16:39
              świetnie . czyli mój kalendarz na czerwiec będzie całkiem zapełniony ;d
              • reigai plakaty c: 30.05.10, 16:54
                ułożyłam sobie moje wyprawy na konie w czerwcu pod harmonogram mistrzostw,
                powinnam iść do lekarza.

ŚLICZNE
                PLAKATY
                NA MISTRZOSTWA ŚWIATA
    • ridiculous Re: cesc this out # World Cup offtop 30.05.10, 17:04
      Mam sentyment do Hiszpanii i Portugalii c: Pozostanę im wierna c: Chociaż fakt oglądania żelu
      Christiano lekko mówiąc mnie odpycha. No cóż.
      Cesc jest boski c: Tak w ogóle to kiedyś wiedziałam wszystko na temat piłki nożnej. ojeju c:
      Kibicowałam, znałam kluby, piłkarzy, nie przepuściłam żadnego meczu. Później przerzuciłam
      się na siatkówkę a teraz jestem coraz mniej zorientowana c:
      • reigai Re: cesc this out # World Cup offtop 30.05.10, 17:09
        siatkówka jakoś zawsze mnie nudziła. Większe emocje wzbudza we mnie 60 metrowa
        przeprawa piłkarza z piłką przyklejoną do nogi, niż as serwisowy.

Serio? Zawsze chciałam o to kogoś zapytać. Który mecz fazy grupowej na MŚ06
        podobał ci się najbardziej? c:
        • ridiculous Re: cesc this out # World Cup offtop 30.05.10, 17:27
          Ja miałam na odwrót. Najpierw nudziła mnie siatkówka, później piłka nożna. Teraz
          obejrzałabym chętnie i to i to. Chociaż wiedza już wyparowała c:
          Fazy grupowej powiadasz? Przeceniasz moją pamięć c: Chociaż gdybym miała wybierać to
          Hiszpania - Ukraina. Może dlatego, że Xabi i Fernando strzelili gola? c: No i było 4:0 dla Hiszpanii
          c:
          A tak w ogóle jeżeli interesuje Was Lewitujący Torres to zajrzyjcie
          tu. Na początku polecam zamknąć oczy, ponieważ
          Ronaldo prezentuje swoje nogi. Może to być traumą.
          • reigai Re: cesc this out # World Cup offtop 30.05.10, 17:33
            co tam Torres, oczy Gerarda!
            ja zawsze kibicowałam Ukrainie, magia Andrija Szewczenki na mnie zadziałała c:

pomimo, że mecz był niezwykle brutalny, to spotkanie Włochy - USA zrobiło na
            mnie wrażenie. Lubię jak coś się dzieję. Ale chyba moim ulubionym meczem w
            wielkich turniejach było Francja - Anglia na Euro04, uwielbiam do niego wracać.
            Zidane odwalił niesamowitą robotę w końcówce
            • ridiculous Re: cesc this out # World Cup offtop 30.05.10, 17:38
              ojejku c: Kocham te plakaty!
              • reigai Re: cesc this out # World Cup offtop 30.05.10, 17:42
                ja też c: oprócz Japonii, jeszcze strasznie podobają mi się te USA, Danii,
                trzeba przyznać, że ten z CRonem jest śmieszny, a godło Urugwaju z twarzą Diego
                Forlana mnie rozłożyło na łopatki (:
                • ridiculous Re: cesc this out # World Cup offtop 30.05.10, 17:49
                  O tak. Japonia zdecydowanie świetna. Chociaż Dania mnie powaliła c:
                  • reigai Re: cesc this out # World Cup offtop 30.05.10, 17:52
                    tylko, że z tej "Olsen's eleven" połowę ścięły kontuzje. Nawet nie wiadomo, czy
                    Christian Poulsen w ostateczności pojedzie. Grrr. Nie obejrzę tylu świetnych
                    piłkarzy przez plagę urazów.
                    • ridiculous Re: cesc this out # World Cup offtop 30.05.10, 18:02
                      Zawsze przez kontuzje odpadają najlepsi. Tak jest w każdym sporcie.
                      Wiesz, reigai, aż mi się zachciało obejrzeć jakiś mecz c:
                      • reigai Re: cesc this out # World Cup offtop 30.05.10, 18:24
                        polecam się na przyszłość c:
                        żyję nadzieją, że uraz Messiego, to nic groźnego.

zastanawiam się, czy nie postawić u bukmachera na zwycięstwo Argentyny, może się
                        jakimś cudem wzbogacę suspicious
                        • ridiculous Re: cesc this out # World Cup offtop 30.05.10, 18:36
                          Powiem szczerze, że nie orientuje się w tegorocznych składach, dlatego nie wiem kto ma
                          największe szanse.
                          Nie mogę się powstrzymać c: Musze Cię zapytać o jakże sympatycznego a przy tym
                          wypłoszonego byłego zawodnika FC Liverpool
                          Petera Croucha c: Nie wiem
                          dlaczego, ale jak go widzę to mi się śmiać chce c: Sentyment pozostał c:
                          • reigai Re: cesc this out # World Cup offtop 30.05.10, 18:54
                            Peter jest moim idolem! Nie no, żywa legenda i jeszcze ten jego taniec po
                            zdobyciu gola c:

zapraszam cię do udziału w naszej pasjonującej dyskusji na temat Euro (i nie
                            tylko) c:
                            ps. witamy w naszej rodzince :3
                            • ridiculous Re: cesc this out # World Cup offtop 30.05.10, 19:01
                              Peterowy taniec rządzi c:
                              Dziękuję c:
    • pauline_5 Re: cesc this out # World Cup offtop 30.05.10, 17:25
      witam smile o nowy offtop fajnie. xD a szczególnie o piłce nożnej, to jeszcze lepiej smile
      ja już się nie mogę doczekać MŚ , jestem za hiszpanią, Argentyną, i Brazylią smile
      a te plakaty są super! xD

• reigai Re: cesc this out # World Cup offtop 30.05.10, 17:28
        no ba, że są super c: najbardziej mi się podoba chyba ten Japonii, świetny jest
        *___*

kurcze, bronią się przed tą wizją, a i tak mi staję przed oczami finał Brazylia
        - Hiszpania, po półfinałach Brazylia - Anglia i Argentyna - Hiszpania. Ja nie
        chcę tak :<

hahahahaha, widział ktoś mecz Anglia - Japonia? Właśnie teraz oglądam, chociaż
        mecz był bodajże o 14 coś. Lwy Albionu niestety nie zachwycają, jedyne gole
        jakie zdobyli, to samobóje Japończyków. Porażka totalna, ale grupy zbyt silnej
        nie mają, więc zapewne i tak wyjdą.
        • pauline_5 Re: cesc this out # World Cup offtop 30.05.10, 17:33
          nom , Japonii jest extra!
          ja też nie chcę finału Hiszpania-Argentyna. ;/

ei, a podobno < tak bez MŚ> to Polska ma grać z Hiszpanią 8 czerwca. Jak
          myślicie będzie 5-0 dla Hiszpanii , czy może więcej? smile
          • reigai Re: cesc this out # World Cup offtop 30.05.10, 17:40
            tak, jest towarzyski mecz, tylko nie wiem dokładnie którego.
            Hiszpania, jako jeden z niewielu faworytów, prezentuje się dość równo i powinna
            wygrać, ale nie sądzę, że będzie to jakiś wynik z kosmosu, bo jednak Franem
            Smuda genialnym trenerem jest, a my nie jesteśmy jakąś Serbią i Czarnogórą, żeby
            nas rozwalać 6-0, albo Kanadą, która traci pięć bramek.

Trochę żałuję, że mnie tam nie będzie, ale już czekam na możliwość kupienia
            biletów na spotkanie Polska - Argentyna, mhrał.
            • dark_candy_ Re: cesc this out # World Cup offtop 30.05.10, 18:23
              dlaczego wszyscy tutaj zebrani mogą oglądać te towarzyskie mecze, a ja nie ??;c
              uch.

właśnie, a propo biletów.
              z kumpelą planujemy wybrać się na mecze, ale dopiero w 2012, kiedy mistrzostwa będą u
              nas... heh, ciekawe czy to wypali -.-
              ile się właśnie płaci za taki bilet ?
              • pauline_5 Re: cesc this out # World Cup offtop 30.05.10, 18:27
                też bym chciała iść . xD
                ale nie wiem właśnie ile bilety kosztują. uncertain
                • dark_candy_ Re: cesc this out # World Cup offtop 30.05.10, 18:29
                  hm, to napewno będzie wiedziała reigai ! : D prawda ?
                  • reigai Re: cesc this out # World Cup offtop 30.05.10, 18:35
                    prawda, prawda. Jestem przecież ciocia dobra rada, nie?

otóż ja nie będę oglądała meczy podczas Euro2012 na stadionie tylko na
                    billboardach przed nimi, bo jeśli zgłaszasz się po bilety, to zostajesz poddany
                    losowaniu i jeśli ci się pofarci, to dostaniesz bilet, ale może to być równie
                    dobrze mecz Hiszpania - Francja, jak i Turcja - Izrael.

będą kosztowały około 1000 zł, ale jeżeli będziecie odkupywały od kogoś na
                    konkretny mecz, to trzeba się przygotować na kwoty od 2000 zł do nawet 4000 tys
                    za jeden bilet
                    • pauline_5 Re: cesc this out # World Cup offtop 30.05.10, 18:38
                      wow, drogie są. Ja mieszkam w takim mieście w którym niestety nie ma billboardów,
                      więc będę oglądać w domu z kumpelami. smile
                    • dark_candy_ Re: cesc this out # World Cup offtop 30.05.10, 18:39
                      O,o
                      czyli będę musiała zacząć oszczędzać. ale naprawdę nie sądziłam, żę one będą aż tak
                      drogie.
                      • reigai Re: cesc this out # World Cup offtop 30.05.10, 18:48
                        ja też się bardzo nastawiałam, żeby jechać, ale jednak pozostaje mi tylko
                        czatowanie na piłkarzy pod hotelami c:

rozmawiałam ze znajomym mojego taty, który załatwia nam bilety na wszystkie
                        imprezy sportowe i to on mi doradził takie rozwiązanie i chyba muszę mu przyznać
                        rację. Teraz czekam na ligę mistrzów :3 może któryś z moich ulubieńców spotka
                        się z Kolejorzem?

dark, to musisz już się zgłaszać po bilety, bo jest ich dość mało przydzielonych
                        dla polskich kibiców

tak w ogóle, to czemu zakładacie z góry, że ja wszystko wiem? xd
                        • ridiculous Re: cesc this out # World Cup offtop 30.05.10, 18:51
                          Ja zdecyduję się na billboard albo telewizor. Nie wydałabym kilku tysięcy na bilet. Za drogo.
                          Tak w ogóle to billboardy to bardzo dobry pomysł c: U mnie był kiedyś, nie pamiętam przy
                          okazji jakich rozgrywek.
                          • reigai Pogadajmy o TYM zdjęciu 30.05.10, 19:00
                            lubię też oglądać mecze w jednym barze w centrum mojego miasta, świetny klimat i
                            bardzo sympatyczni ludzie c:

https://i7.photobucket.com/albums/y258/sparkey1104/6f20e33502e55c25.png
                            wasza pierwsza myśl? Ja uważam, że zdecydowaną przesadą było pokazywanie tego w
                            hiszpańskim głównym paśmie wiadomości, ale Gerard jak zwykle podszedł to tego z
                            dystansem

REPORTER: Co słychać u Zlatana?
                            PIQUE: Chodzi ci o mojego narzeczonego?
                            • ridiculous Re: Pogadajmy o TYM zdjęciu 30.05.10, 19:28
                              Uwielbiam ludzi z dystansem. W takim wypadku jak ten najgorszym wyjściem byłoby
                              zaprzeczanie i zmieszanie.
                              Ale zdjęcie świetne c: Chociaż rzeczywiście przesadą jest pokazywanie go w wiadomościach.
                              Można tylko trochę pochichotać c:
                              • reigai Re: Pogadajmy o TYM zdjęciu 30.05.10, 19:49
                                Zlatana jak zwykle poniosło i nakrzyczał (ze swoim prześmiesznym akcentem) na
                                reporterkę.
                                Pique to duże dziecko. Kto normalny zamyka kolegę z zespołu w szatni, a później
                                wysmarowuje mu auto jodyną?
                                • ridiculous Re: Pogadajmy o TYM zdjęciu 30.05.10, 20:00
                                  Nigdy nie przywiązywałam dużej wagi do Pique, ale zaczynam go lubić c:
                            • jowi Re: Pogadajmy o TYM zdjęciu 30.05.10, 19:59
                              Myslalam z tyłu że to Beckham a to PiQue ... mi sie zdaje ze to jakaś przerobka
                              czy coś ... no pedałami to chyba nie są ... xDD
                              • reigai it's Arsenal's time! 30.05.10, 20:08
                                jowi, to nie przeróbka, media od tego huczały. Poza tym, gdzie tam Becks z nogą
                                w gipsie w Barcelonie xd

ridiculous, Gerarda nie da się nie lubić c: uwielbiam ludzi z takim podejściem
                                do życia

https://i39.tinypic.com/33pgcqu.jpg

https://i39.tinypic.com/t6xe6p.jpg
                                https://i42.tinypic.com/2zp2pth.jpg
                                pamiętacie to? XD
                                • ridiculous Re: it's Arsenal's time! 30.05.10, 20:22
                                  Filmiki mi się rozmazują strasznie, ale czyżbym tam widziała Czesia? c:
                                  • reigai Re: it's Arsenal's time! 30.05.10, 20:24
                                    tak! To Fabsio, Arshavin, Walcott i Sagna! :3
                                    • ridiculous Re: it's Arsenal's time! 30.05.10, 20:29
                                      haha c: nie obraziłabym się jakby w takim przebraniu wpadli do mnie na herbatę! c:
                                      • reigai Re: it's Arsenal's time! 30.05.10, 20:33
                                        co ty, u mnie właśnie siedzi Andriei bo wyprawiłam przyjęcie w stylu księżniczek
                                        disneya dla Gerrarda, nie, stop. To moja chora wyobraźnia
                                        • ridiculous Re: it's Arsenal's time! 30.05.10, 20:45
                                          haha c: Jak słodko! Pozdrów Gerarda. o! i załóż mu sukieneczkę! Pantofelki mu daruj c:
                                • jowi Re: it's Arsenal's time! 30.05.10, 20:28
                                  haha ... powiem szczerze .. ::Co to jest ??

xDD

Jakas reklama czy co ... jak znam zycie królik pełnił główną rolę ... + farba
                                  jak mniemam ..xDD
                                  • jowi do reigai 30.05.10, 20:30
                                    Ty ,,, co do tego wczesniejszego zdjecia z Pique i Ibrahimowiciem ... to oni ..
                                    jacyś homo - niewiadomo ... pedały czy co ???

czy fotografy ich załapali w nietypowej sytuacji ...?

xDDDDDDDDDbig_grinbig_grin
                                  • reigai Re: it's Arsenal's time! 30.05.10, 20:32
                                    Pique podobno rozmawiał z nim o książce. Tak on sam twierdzi.

a te gify są z reklamy, którą mętnie pamiętam, może ktoś ma linka do całości?
    • zania02 Re: cesc this out # World Cup offtop 30.05.10, 20:25
      a ja w wakacje jade zobaczyc stadion FC Barcelona!! wedlug was kto tam jest najleprzym
      pilkarzem?
      • katsuumi_17 Re: cesc this out # World Cup offtop 30.05.10, 20:31
        Barcy? Messi, droga zaniu02. Uwielbiam go, jest genialnym piłkarzem!
        Kurde, że też nie brałam udziału w żadnych konkursach, w których można wygrać bilety.
        Obiecuję, że na Euro w Polsce wszędzie będę się łapać!
        • justynamatula Re: cesc this out # World Cup offtop 23.06.10, 22:17
          Lubię nożną
      • reigai Re: cesc this out # World Cup offtop 30.05.10, 20:31
        tylko wpadnij wtedy, kiedy stadiom będzie otwarty dla zwiedzających, bo to nie
        bar szybkiej obsługi

Messi, bije wszystkich na głowę
      • jowi zania02 30.05.10, 20:34
        Ja pier.dol.e ... ale się wychwaliłaś ... kur.wa ... ..a ja za 100 lat nie bede
        żyła ... oo łyso CI ..??!!
      • ridiculous Re: cesc this out # World Cup offtop 30.05.10, 20:37
        Nie wiem dlaczego, ale nie lubię tego klubu. W sumie powtórzę się, ale za dawnych czasów,
        kiedy byłam zorientowana, ich nie lubiłam i tak mi zostało.
        W ogóle to jak teraz patrzę na składy to bardzo dużo się pozmieniało.
        • reigai Re: cesc this out # World Cup offtop 30.05.10, 22:44
          @katsuumi, witamy <3 cieszę się, że do nas zawitałaś.

rid (mogę tak skrótem? c: ), ja niezbyt lubiłam Barcę jak w składzie był
          Ronaldinho, a jeszcze wcześniej Ronaldo. Obydwoje rozbijali zespół i chociaż
          teraz uwielbiam tego pierwszego, kiedy wreszcie odnalazł się w Milanie, to wolę
          kiedy w Barcelonie brylują wychowankowie, niż wielkie gwiazdy sprowadzone za
          grube miliony (wyjątek - Ibra, nie umiem go nie lubić). Jakoś wydaję mi się, że
          cały zespół lepiej funkcjonuje.

jowi, oddychaj c:

żeby jeszcze trochę rozkręcić nasz cudny temacik, to proponuję rozwojową grę.
          Jedna osoba podaję nazwę reprezentacji, która zakwalifikowała się na MŚ2010, a
          druga odpowiada, jaki jest jest ulubiony piłkarz danej narodowości.
          Lubię poznawać gusta innych, a poza tym, jeżeli nie będziecie nikogo znały, to
          ich wygooglujecie przy okazji poszerzając horyzonty myślowe c:

zaczynaaam!
          URUGWAJ

oczywiście, nie róbmy z tego jakiejś chorej gry, po prostu przy okazji
          odpowiadajmy w poście.
          • katsuumi_17 Re: cesc this out # World Cup offtop 30.05.10, 22:56
            Lubię Barcę głównie ze względu na moje "byłe rozdwojenie sympatii", kiedy jeszcze nie
            wiedziałam czy wolę Barcelonę czy Milan, było to jakieś 6 lat temu, po jakimś czasie szala
            przechyliła się na tronę włoskiej drużyny. Barca jest druga, ale i tak daleko za M. smile
            Chciałabym, żeby rozkład sił (i piłkarzy) w poszczególnych drużynach był taki, jak mniej-
            więcej 3-4 lata temu- kiedy Kaka grał w Milanie, Ronaldinho w Barcelonie, kiedy obie te
            drużyny odnosiły największe sukcesy i kiedy piłką aż tak nie rządziła kasa jak dziś.

Co do konkursu- Diego Forlan (Urugwaj)
            Hm. Tradycyjnie- Brazylia smile kto najlepszy?
            • reigai Re: cesc this out # World Cup offtop 30.05.10, 23:07
              Uwielbiam Barcelonę, bo oni stawiają na wychowanie piłkarzy, a nie na ich
              kupowanie i jak widzę ich na boisku, to (wiem, że jestem sentymentalna i
              dorabiam sobie ideologię, no ale) dla mnie nie ma maszyn do strzelania
              goli/wielkich jak wieżowce obrońców/drobnych pomocników, tylko jedna wielka
              rodzinka (obiadki Messiego u Gabiego Milito to już klasyk)

Co do Brazylii, to nie umiem zdecydować, kto jest najlepszy w obecnej kadrze.
              Powiedziałabym kilka lat temu, że Ronaldinho, a później Robinho, ale teraz ten
              pierwszy nie dostał powołania, a drugi z wielkiej nadziei futbolu stał się
              wielką porażką. Powiem dyplomatycznie, że Julio Cesar - jeden z moich ulubionych
              bramkarzy c:

GHANA?
              (tak btw, kapitan ich reprezentacji, pomocnik Michel Essien nie jedzie
              ostatecznie na Mundial ._.)
              • katsuumi_17 Re: cesc this out # World Cup offtop 30.05.10, 23:14
                Sulley Muntari- mimo, że kurde gra w znienawidzonym przeze mnie Interze Mediolan, to
                mam do niego słabość.

Dania?
                Ja dziś już spadam, zawitam tu jutro smile smile rozwijaj ten wątek smile smile smile
                • reigai Re: cesc this out # World Cup offtop 30.05.10, 23:28
                  połowę składu Danii wycięły kontuzje, ale na szczęście mój ulubieniec -
                  Nicklas Bedtner jedzie na Mundial :3 Muszę przyznać, że podobają mi się
                  jego akcje, dobrze się sprawuję "na szpicy" w Arsenalu + baardzo lubię jego
                  bramkę z drugim ćwierćfinałowym meczu z Barceloną.

Też nie lubisz Interu? Witaj w klubie. Kiedyś ich uwielbiałam, ale to głównie
                  przez sympatię do Diego Milito, Waltera Samuela i Julio Cesara (oraz po części
                  dla geniuszu Mourinho), ale w ostatniej fazie Serie A, jak i pół finałach LM,
                  Mou zachował się jak buc, więc nie umiem wykrzesać w stosunku do Interu, ani
                  grama sympatii.

a teraz może...
                  PORTULAGIA!
                  (tylko nie wyjeżdżajcie mi tu z Żelkiem, bo czosnkiem pogonię)

od jutra zacznę was klimatycznie nastawiać na Mundial, podrzucę wam parę
                  świetnych sytuacji z poprzednich MŚ i będzie cacy suspicious
                  • katsuumi_17 Re: cesc this out # World Cup offtop 31.05.10, 09:50
                    Nienawidzę Mourinho- jest cholernie niesympatycznym, zadufanym w sobie człowiekiem.
                    Ok, jest dobrym trenerem, ale jego zachowanie odrzuca. uncertain

Portugalia- O nie, Ronaldo na pewno nie. Jest świetnym piłkarzem, ale wkurza mnie parę
                    rzeczy: -to, że beczy na boisku, -to, że miliony dziewczyn bujają się w nim (w sumie bez
                    powodu), -denerwuje mnie jego stosunek do kobiet i to, że jest zakochany w sobie.
                    Ale powtarzam- piłkarzem jest dobrym.

Mój ulubiony piłkarz z Portugalii to Deco. smile
                    Holandia?
                    • timestealer Re: cesc this out # World Cup offtop 31.05.10, 14:43
                      a mogę ja?

no więc, Holandia- Eljero Elia.

dlaczego?
                      https://www.spox.com/de/sport/fussball/bundesliga/0907/Bilder/eljero-elia-hamburger-
sv.jpg

poza tym spymatię do drużyny holenderskiej (jak i do tego zawodnika) przejęłam od
                      taty ;3

Niemcy?
                      • reigai Re: cesc this out # World Cup offtop 31.05.10, 16:39
                        hm... trudny wybór, ale niech będzie Bastian Schweinsteiger w duecie z
                        Podolskim, przesympatyczni są.

widziałam takiego gifa, gdzie Mou bez powodu chlasnął Carlesa Puyola w twarz, to
                        było niesamowicie chamskie.

HOLANDIA *_*
                        Diiirk Kuuuyyyyt <:

jest ktoś na community.livejournal.com/ontd_football ? (;
                        • jowi Re: cesc this out # World Cup offtop 31.05.10, 16:53
                          Reprezentacja Holandi mówisz hmm...

Edwin Van Der Star

czyli
                          Vandersiu wink)
                          • dark_candy_ Re: cesc this out # World Cup offtop 31.05.10, 17:15
                            dobraa, tak więc czy dowiem sie o czym teraz jest mowa ? ; D

a co do zdjęcia, to za pierwszym raziem kiedy jez zobaczyłam nasuneła mi się jedna myśl..
                            WTF ?! O,o
                            no i wypowiedź Zlatana na temat tej foty. hah. a Gerrard to tym bardziej dowalił .
                        • ridiculous Re: cesc this out # World Cup offtop 31.05.10, 17:11
                          Może być skrótem c: Ja właśnie przez Ronaldinho się do Barcelony zniechęciłam.
                          Holandia? Dirk Kuyt. Bo jest z Liverpoolu c: No i za
                          to zdjęcie. c:
                          • katsuumi_17 Re: cesc this out # World Cup offtop 31.05.10, 17:38
                            reigai, możesz dokładnie określić, o co w tej stronie chodzi?
                            Niemcy- Michael Ballack (szczerze ubolweam nad jego nieobecnością w RPA sad) oraz
                            Bastian Schweinsteiger- sama nie wiem, czemu, poprostu ma coś w sobie, co go wyróżnia.

To teraz Włochy smile
                            • reigai trzy pytania zaiwanione z ONTD 31.05.10, 17:48
                              moi ukochany Azzuri! Chyba najbardziej lubię Cannavaro (ale niestety kończy już
                              karierę), Andreę Pirlo i Antonio Di Natale! *_*

rid, hahaha! ale zdjęcie! Nie widziałam go nigdy. I tak Dirk najbardziej mi się
                              podoba w trójkąciku z Torresem i Gerrardem ;>

katsuumi, hm.. nie wiem do czego mam to porównać. To trochę przypomina blog,
                              tylko notki może wstawiać tam każdy kto się zapiszę do tej "grupy". ontd można
                              porównać do ciacha.net, bo głównie stamtąd polskie redaktorki czerpią newsy, ale
                              jest tam o wiele więcej ludzi i nie ma napalonych fanek Żelka/Torresa (;

ARGENTYNA, plz
                              ( tylko może wymyślcie coś oprócz Messiego, bo wszyscy wiemy, że jest genialny )

MAŁA ANKIETA:
                              1. Chciałabyś, żeby jaki zespół wygrał MŚ?
                              2. Który zespół wygra MŚ?
                              3. Przekonaj nas, że mamy kibicować akurat twojej ulubionej drużynie

LINK
                              do moich odpowiedzi. Nie chcę mi się tłumaczyć.
                              • jowi Re: trzy pytania zaiwanione z ONTD 31.05.10, 18:30
                                1. Argętyna
                                2. Brazylia lub Argętyna ... ewentualnie Deuche
                                3. Hmm ... nie wiem .. kibicuje Argętynie poniewarz gra w niej wielu znakomitych
                                piłkarzy w czym każdy się wyróżnia np. Messi :: no wiecie Messol ... piłkaż roku
                                ... znakomity dybling , piękne gole ... no ale nie każdy jest doskonały ... i
                                sam nie wygra meczu .. ma do pomocy np., Teveza ,,,, no jest dobry ... był w
                                ManU ... a jak sie nie myle jest w Manchester City .. Higuain czy Milito
                                ...Aguero ... a no i Lopez czy jak mu tam ..

pomoc :: musi trzymać kupy::: Lucho Gonzalez, Sebastian Bataglia,,Jesus Datolo
                                //// itp ...

Obrona godna Interu ..xDD
                                Martin Demiczais .... czy jak mu tam xD
                                Walter Samuel czy inne .... tam ... cioty ...<hahahahaha>

nie wiem tylko kto stoi na budzie .... jakoś nie moge zapamiętać jego nazwiska ...

Widzicie ... wszcystko stoi ... czy tam biega. .. nie sadze aby ktos z nich miał
                                kontuzje ' '.................reigai (???) wiesz ..?? xDD

Chcecie to kibicujce ,... nie chcecie to nie ...

Rópta co hceta //// xDDD

Ale mówie od razu :: Emocje kfarantofane na kozi łep ..xDDDDDD big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                                • reigai Re: trzy pytania zaiwanione z ONTD 31.05.10, 18:39
                                  hm.. akurat ja bym powiedziała, że trzonem pomocy jest Javier Macherano, Maxi
                                  Rodriguez i Angel di Maria (czuję po kościach, że mnie zaskoczy chłopak) + Mario
                                  Bolatti, a ci których wymieniłaś to chyba ławka, chociaż nie wiem co Maradona
                                  wymyśli. W każdym razie wszystko się będzie kręcić w okół Messiego

obrona to raczej Walter Samuel, Gabi Heinze i Martin Demichellis i proszę
                                  uprzejmie ich nie nazywać ciotami, bo nie dość, że defensywa nam przecieka, to
                                  jeszcze obniżasz ich morale, lol.

bramka należy do Sergio Romero, przynajmniej dopóki czegoś ewidentnie nie skopie.

A co do kontuzji, to ostatnia o jakiej mi wiadomo to uraz Leo z treningu przed
                                  meczem z Kanadą, ale nie mam żadnych przecieków, żeby na zgrupowaniu w
                                  Johannesburgu było jeszcze coś nie tak.

• jowi Re: trzy pytania zaiwanione z ONTD 01.06.10, 17:39
                                    Ok reigai ... powiem ci że trudni było mi nazwać ich ciotami ale przez mecze
                                    które ja oglądałam (nie były wszystkie) i nie wykazali się dla mnie zniewalająco
                                    dobrą grą ... może moje zdanie zmieni sie po MŚ w RPA ... ale narazie takie
                                    utrzymam ... Wiesz to moje zdanie i go nie zmienisz. ... winkwink

Co do tych .. co mi napisałaś że nie wymieniłam .. wymieniłam tych co dla mnie
                                    są podstawą tej reprezentacji ...

Co do kontuzji Messiego ... słyszałam ... ale "Skleroza nie boli" - "a powinna"
                                    /// xD
                              • klaudzior Duupaa 01.07.10, 22:34
                                No co miała byc samowolka tongue_out
    • ridiculous Szalik! c: 01.06.10, 20:58
      Macie może biało-czerwone szaliki?
      A teraz uwaga, chwalę się c: Ja mam i wisi na drzwiach szafy c: Zawsze przy kibicowaniu mi
      towarzyszy.
      • katsuumi_17 Re: Szalik! c: 01.06.10, 21:06
        Posiadam takowy wink
        Moje odp:
        MAŁA ANKIETA:
        1. Chciałabyś, żeby jaki zespół wygrał MŚ?
        Brazylia

2. Który zespół wygra MŚ?
        Brazylia!
        3. Przekonaj nas, że mamy kibicować akurat twojej ulubionej drużynie
        Hm. Bo grają niesamowicie emocjonujący futbol, opróz skuteczości liczy się efekt wizualny.
        Warto im kibicować również ze względu na ciekawe osobowości i charakterystyczny,
        brazylijski urok, haa!
        • reigai Re: Szalik! c: 01.06.10, 22:26
          Brazylijski urok, mówisz? Zobaczymy za dziesięć dni c:

szalika nie mam, bo od dłuższego czasu zbieram na oryginalne koszulki
          reprezentacji Argentyny i Barcelony, ale za to mam naszą flagę, która była
          rozdawana z jakimś browarem chyba przed EURO2008.

nie było mnie cały dzień i olałyście nasz cudowny offtop D: obraziłam się.

NEWS!NEWS!NEWS!NEWS!NEWS!NEWS!
          Theo Walcott został, brzydko mówiąc, wywalony z wąskiej kadry przez Fabio
          Capello, (ten idiota) woli Shauna Wright-Phillipsa
          .
          KONIEC NEWSA.
          • dark_candy_ Re: Szalik! c: 02.06.10, 16:59
            niestety nie posiadam.
    • reigai Re: cesc this out # World Cup offtop 03.06.10, 13:08
      trochę nam temat przestał się rozwijać, ale to nic.

Spain - South Korea
      18:00 Hrs
      Italy - México
      19:15 Hrs
      Germany - Bosnia and Herzegovina
      20:30 Hrs

dzisiejsze mecze towarzyskie. Chyba obejrzę sobie Włochy - Meksyk, żeby się
      zorientować w jakiej formie są Azzuri.
      • dark_candy_ Re: cesc this out # World Cup offtop 03.06.10, 18:20
        racja, coś tutaj ucichło...

a mogę wiedzieć na jakim programie będą owe mecze puszczane ?
        • reigai Re: cesc this out # World Cup offtop 03.06.10, 18:44
          na TVP1, a podczas wyborów prezydenckich kilka meczy będzie puszczanych na TVP2
      • reigai a teraz idę się pociachać mydłem... 03.06.10, 18:44
        Rafa Benitez odchodzi z Liverpoolu. Dla mnie, mogliby równie dobrze powiedzieć
        "Sprzedajemy wszystkich, których można. Zostaje tylko Gerrard bo on się uczepił
        tego klubu, jak głupi tramwaju". Jestem nienormalna, ale nie mogę przestać
        płakać. Jeżeli będzie tak, jak myślę, to będziemy mieli farta, jak w przyszłym
        sezonie nie spadniemy do I ligi.

Benitez said: ""Thank you so much once more and always remember: You'll never
        walk alone."

kończąc tą fatalną wiadomość zacytuję jedną dziewczynę z ontd_football "I
        need someone to fix my heart after this"
        • dark_candy_ Re: a teraz idę się pociachać mydłem... 03.06.10, 19:04
          czyli jednak -.-
          świetnie, a myślałam, że Liverpool w następnym sezonie zajmnie jakieś porządniejsze
          miejsce. ech.
          kto teraz zastąpi Rafę ? wiadomo ?
      • jowi Coraz blizej ... 03.06.10, 22:11
        Jeszcze 8 dni ... nie licze dzisiejszego dnia bo to koniec prawie.... Co do
        szalika ... nie mam ... ale mam taki duuuży kapelusz ... czekaj chociaż i szalik
        się znajdzie ... przeszukanie piwnicy czas zacząć ...xDDD

Co do meczy .. raczej nie obejrze ... Słyszałam w radiu że Liverpool z kimś grał
        .... i jacyś trenerzy przechodzą .. niestety nie dosłyszałam kto ... ale jeden
        przełazi do West Ham United ... a drogi gdzies do Turcji....
        • katsuumi_17 Re: Coraz blizej ... 04.06.10, 15:37
          O kurcze, szkoda, że Liverpool się "rozpada". Lubię tą drużynę. Dooobry Gerrard, widać,
          że zależy mu na tym klubie.
          Mundial zbliża się wieeeelkimi krokami! Już nie mogę się doczekać! To będzie coś smile
          2 lata temu akurat wyprawiałam urodziny w dzień otwarcia (co prawda) Euro 2008, kiedy
          Polska grała z Niemcami. Pamietam, że ustroiłam cały dom na biało- czerwono, kupiłam
          tort w kształcie piłki i ogólnie panowała piłkarska atmosfera. Potem oglądaliśmy mecz,
          który niestety Polska przegrała i tak oto nastrój siadł. Ale mimo wszystko było nieźle wink
          W tym roku robię osiemnastkę w drugi dzień mundialu, szkoda, że polska nie gra, może
          zrobiliby mi fajną niespodziankę... smile
    • reigai wszystkiego najlepszego katsuumi <3 08.06.10, 17:03
      o ile się nie mylę, to jedna z użytkowniczek odwiedzająca naszego zacnego
      offtopa ma dzisiaj urodziny :33 wszystkiego naj! <3

wracając do tematu:

Cesc Fabregas najprawdopodobniej odwołuje się od decyzji zarządu Arsenalu w
      siedzibie FIFA STOP Dzisiaj towarzyski mecz Hiszpania - Polska STOP Didier
      Drogba jedzie na Mundial STOP
      • reigai welcome to spanish hell, baby 08.06.10, 23:35
        nie mogę patrzeć na tą sieczkę. To jakiś totalny pogrom. Naszą grę mogę porównać
        tylko do Kanady grającej kilka dni temu z Argentyną, ale i tak pewnie jeszcze
        kilka goli nam wbiją
        • katsuumi_17 Re: welcome to spanish hell, baby 09.06.10, 06:35
          Dzięki za zyczenia wink
          Ten mecz to masakra. Ale to było oczywiste w sumie- mielibyśmy mieć szanse z Mistrzem
          Europy? Pewnie i tak się nie przykładali, a parę bramek nam wbili. Ale my wystawiliśmy
          samych młodych praktyczznie, bo Smuda szuka nowej "reprezentacji" na nasze Euro.
          Pożyjemy, zobaczymy. Niech zbierają doświadczenie big_grin
          • reigai Re: welcome to spanish hell, baby 09.06.10, 16:02
            pewnie nie mogliśmy się niczego innego spodziewać po mistrzach, ale przecież
            ledwo wygrali ostatnio 3:2 z Arabią Saudyjską, dzięki Jesusovi Navasowi
            (poprawcie mnie, jeżeli się mylę), który strzelił gola pod koniec meczu, a
            przecież oni są kilkanaście miejsc od nas niżej w rankingu FIFA
            • jowi Re: welcome to spanish hell, baby 09.06.10, 16:49
              Dajcie spokuj ... przejebali 6:0 ... i to sie nazywa dobra gra ... no może nie
              jesteśmy na ostatnim miejscu... ale 6:0 ...

No dobra ... pomorzanin przerypał 14:0 /....

Może nasza reprezentacja nie jest aż tak dobra ... ale mogli sie postarać ...
              ludzie ,,, przecierz nie mamy zadnych kalek w rep .... mogli to chociarz
              doprowadzić do 2:0 ... \\\

Ale no cóż życie .... Trzeba sie z tym godzić że ... takiej reprezentacji jak w
              latach 70 ... już nie bd ... przynajmniej nie w czasach kiedy ja bd lubiała nogę ...

No może 1 cud dla Polski ... zdarzy się x/
              • dark_candy_ Re: welcome to spanish hell, baby 09.06.10, 18:07
                spodziewałam się takiego wyniku. i nawet nie jestem zawiedziona, ale Polacy mogli się
                bardziej postarać, przecież w pewnych momentach mieli dobrą okazję do strzelenia
                bramki...
                • sweetgirly Re: welcome to spanish hell, baby 10.06.10, 12:40
                  Mogli z przewrotki pójść a gdyby posłuchali trenera to by strzelili -.-
    • marszalinka . 10.06.10, 14:56
      Mogli przynajmniej strzelic ta 1 honorowa
      • katsuumi_17 Re: . 10.06.10, 18:50
        Ja obstawiałam 4:0 tongue_outP
        • dark_candy_ Re: . 11.06.10, 15:50
          katsuumi , ja tak samo ; dd
    • reigai Re: cesc this out # World Cup offtop 11.06.10, 18:30
      ale to był ładny mecz :3 cieszę się, że był remis, Rafa strzelił bardzo ładnego
      gola, a Afrykanie również się spisali :33

czekam na mecz Urugwaj - Francja.
      Nando *_____*
      • ridiculous Re: cesc this out # World Cup offtop 11.06.10, 18:44
        Rzeczywiście, mecz był godny zobaczenia c: Remis nie jest w tym wypadku zły. Na prawdę
        siły były wyrównane, mimo, że większość stawiała na Meksyk. Podobało mi się zespołowe
        rozegranie RPA bodajże w 14/15 min. Po takim ataku Meksyku zdecydowanie się przydało.
        No i czapki z głów przed Khune. Kawał dobrej roboty. I gol Tshabalala c: Cudo c:

Przepraszam, że tak długo mnie tu nie było c: Postaram się odrobić zaległości c:
        • reigai Re: cesc this out # World Cup offtop 11.06.10, 18:53
          nic się nie stało, ważne, że znowu wpadłaś <3

ten gol Tshabalali, och, cudeńko! *,* ale dochodzę do wniosku, że bramkarz
          Meksyku jest nieogarnięty, pod koniec drugiej połowy wyszedł z dwadzieścia
          metrów do przodu, nie wiem po co. Chyba jednak Ochoa byłby lepszy. Dziwie się,
          że od początku go nie stawiają w bramce.
          • ridiculous Re: cesc this out # World Cup offtop 11.06.10, 19:11
            Tak, bramkarz Meksyku był strasznie niepewny i nawet proste piłki łapał z wahaniem. I
            wychodził spoza swojego pola. Ale po drugiej stronie Khune c: I wszystko się równoważyło c:
            • reigai Re: cesc this out # World Cup offtop 11.06.10, 19:21
              Khune jest świetny. Mam nadzieję zobaczyć go po Mundialu gdzieś w Europie. Gdyby
              jeszcze byłaby to liga hiszpańska *,*

rid, Francja, czy Urugwaj? ;> komu kibicujesz?
              • ridiculous Re: cesc this out # World Cup offtop 11.06.10, 19:34
                W sumie to się nie nastawiam na kibicowanie konkretnej drużynie. Chociaż korci mnie
                postawić na drużynę, którą większość uważa za z góry przegraną czyli Urugwaj właśnie
                dlatego, że nikt na nią nie stawia c: Ale pewnie wygra Francja. Thierry Henry pewnie zrobi
                swoje c:
    • kasia_th Re: cesc this out # World Cup offtop 11.06.10, 19:18
      kocham mistrzostwa świata. najbardziej kibicuję Hiszpaniiserce
      Boże Fernando Torres jest boski, Sergio Ramos jeż jest spokobig_grin
      nie mogę się doczekać dzisiejszego meczu z francjąsmile
      mam nadzieję, że będą to udane mistrzostwa, postaram sie nie opuścić zby dużo meczy
      • katsuumi_17 Re: cesc this out # World Cup offtop 11.06.10, 19:22
        Meksyk- RPA- to było coś! Byłam za Meksykiem, ale gospodarze bardzo pozytywnie mnie
        zaskoczyli. I było na kim oko zawiesić smile
        • ridiculous Re: cesc this out # World Cup offtop 11.06.10, 19:36
          Kogo masz na myśli Katsuumi? c:
          • katsuumi_17 Re: cesc this out # World Cup offtop 12.06.10, 15:57
            Praktycznie całą reprezentację Meksyku. I bramkarz RPA smile
      • nikson Re: cesc this out # World Cup offtop 11.06.10, 19:29
        Hiszpania górą xD.
        muszą wygrać x33. - ach fakt Torres zajebisty .. mam nadzieję, że jest w formię
        big_grinbig_grin
        Eee . Cristiano Ronaldo .. indifferent , blee .. najgorszy z najgorszych .. i chodź mnie
        to zaboli grać jednak potrafi xDDD ..
        Korea Północna gra .. oni to mają przesrane ...
        słyszeliście, że jak poniosą ciężką porażkę w grze z Hiszpanią czy Portugalią
        (albo jeśli przegrają.. a niestety przegrają moim zdaniem napewno ) to pójdą
        siedzieć do zakładu pracy czy coś .. no sorr , ale tamtą władzę chyba do reszty
        po***ało ... jak można za coś takiego iść siedzieć , no proszę ... a na pewno
        przegrają, no bo Torres, Messi czy nawet Kryśka są najlepsi !! scianasciana
        • reigai Re: cesc this out # World Cup offtop 11.06.10, 20:23
          @nikson, przepraszam, ale mam serdecznie dość dziewczyn fazujących na Torresa.
          Wychodzą mi już bokiem

KIBICUJCIE URUGWAJOWI! Kocham Thierry'ego całym serduszkiem, ale obecnie jest w
          dość kiepskiej formie. Zresztą, nie ma Nasriego, co mnie trochę boli.

oglądałyście EURO2004, komu kibicowałyście? jaki był wasz ulubiony piłkarz?
          ja kibicowałam Włochom i Portugalczykom, a moją słabością byli Alessandro Nesta
          (do tej pory go uwielbiam) i Luis Figo (jako ośmiolatka paradowałam w stroju
          piłkarskim z jego nazwiskiem)
          • reigai otwieram fanklub Fernando Muslery 11.06.10, 21:24
            ... zapisuje się ktoś?

uwielbiam akcje tego chłopaka. Uratował swoim kolegom tyłki.
            to nie jest mecz moich marzeń, ale liczę na jakieś gole wink
          • ridiculous Re: cesc this out # World Cup offtop 12.06.10, 12:26
            Mecz Urugwaj - Francja był... taki sobie. Oczekiwałam czegoś bardziej emocjonującego.
            Tymczasem było tylko kilka akcji, a momentami było nudno. Na pewno spisał się Forlan.
            Bardzo dobrze grał.
          • katsuumi_17 Re: cesc this out # World Cup offtop 12.06.10, 15:59
            Wtedy ostro kibicowałam Portuaglii i Czechom- miałam słabość do Nuno Gomesa
            (którego w tych mistrzostwach niestety nie będzie sad) i Milana Barosa.
            • katsuumi_17 Re: cesc this out # World Cup offtop 12.06.10, 18:19
              Eh eh. Jestem rozczarowana postawą Argentyny. Mimo, że wygrali, to malutką przewagą.
              Tylko 1:0. Spodziewałam się więcej, chociaż w sumie źle nie grali. Ale to nie jest ta sama
              Argentyna. Brakowało mi BARDZO bramki Messiego, bo miał tyle okazji, ale porpstu zabrakło
              szczęścia. To nie wynikało z umiejętności (a może ich braku), bo wszscy wiemy, że Messi jest
              najlepszym piłkarzem ostatnich lat! Co sądzicie?
              • dark_candy_ Re: cesc this out # World Cup offtop 12.06.10, 18:34
                Argentyna - Nigeria ... Ten mecz był naprawdę dobry. Dużo się działo, ale mało bramek. 1-
                0, ech -.- Messi i Higuain naprawdę mieli dużo okazji do strzelenia gola.. Szczególnie w
                przypadku tego pierwszego, w ostatnich minutach meczu.
                Ale nie jestem aż tak zawiedzona. Mam nadzieje, że postarają się w następnych
                spotkaniach : ))