tofika 11.12.06, 08:23 Moc serdecznych zyczen ... w zdrowiu w szczesciu i w milosci wsrod najblizszych.. trwaj .. badz...pisz..(Zabierz grzywuche z czolka busne Ciebie swiatecznie) Zbyszku! pozdrawiam URODZINKOWO))))))))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malwina52 Re: SAGI:)100l i duuuuuuuuzo więcej urodzinowo! 11.12.06, 08:25 to zyj lekko, latwo i przyjemnie )) wszystkiego najjjjjjjjlepszego!!!! Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: SAGI:)100l i duuuuuuuuzo więcej urodzinowo! 11.12.06, 23:37 Chciałbym tak żyć) Może się spełni?) Odpowiedz Link
goskaa.l Re: SAGI:)100l i duuuuuuuuzo więcej urodzinowo! 11.12.06, 09:03 Serdecznie Cię ściskam, mój bracie z trygona ognia! Życzę Ci zachowania: Tobie właściwego humoru z lekkim dystansem do spraw przyziemnych, gorących uczuć (żyj pełnią, a nie na pół gwizdka, przecież z Ciebie pełnokrwisty Strzelec), lekkiego pióra (i czasu na to, by je wykorzystywać), zdrowia (bo jak ono człowieka opuszcza, to opuszczają go też pieniądze). Gośka ps. Załączam kiść jarzębiny (wysyłam na Twój telefon mms ze zdjęciem, które zrobiłam w piątek). Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: SAGI:)100l i duuuuuuuuzo więcej urodzinowo! 11.12.06, 09:12 Dziękuję Wam serdecznie , jak to zwykle w takich wypadkach bywa dostawszy telefon ruszam na front pracy ... Ps . mój telefon nie odbiera mms-ów )))))) Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: SAGI 11.12.06, 23:35 Następnym razem gdy będziesz miała konferencję przywiozę komórę bo na podczerwieni obrazki przechodzą ) Odpowiedz Link
natla Re: SAGI:)100l i duuuuuuuuzo więcej urodzinowo! 11.12.06, 09:17 Hej, urodziny Zbyszka "świetego" co to statystyka na forum jego!!! Zdrowia Sagi, dużo zdrowia i mamony mrowia, mrowia, bys mógł wybyć w świat daleki i wypełniać tylko czeki Wszystkiego najlepszego by nie cierpiało Twoje "ego" Byś jak teraz był kochany... przez nas - "forumowe damy" Odpowiedz Link
maladanka Re: SAGI:)100l i duuuuuuuuzo więcej urodzinowo! 11.12.06, 09:25 Sagi! Kufereczek cyfereczek tj.stóweczek daj Boże, zdrówka i ogromnego gęsiego pióra na stylowym sekretarzyku abyś nam nadal pisał cudnie! img220.imageshack.us/img220/7662/z3741474xkh0.jpg ta anielica powiedziała,że pozwoli sobie pióro wyrwać Odpowiedz Link
tesunia Re: SAGI:)100l i duuuuuuuuzo więcej urodzinowo! 11.12.06, 10:40 niech Cie wszystkie dzionki w dobrobycie/szczeciu/zachwycie/zdrowiu plyla, a sloneczko niech nigdy nie zgasnie nad Twa glowa))))))))))) usciski i caluski urodznowe ,, , Odpowiedz Link
krista57 Re: SAGI:)100l i duuuuuuuuzo więcej urodzinowo! 11.12.06, 10:53 Zawsze słonca nad głową oraz miłości w sercu. img83.imageshack.us/img83/5641/p1030075pk3.jpg Odpowiedz Link
kryzar Re: SAGI:)100l i duuuuuuuuzo więcej urodzinowo! 11.12.06, 11:05 Strzelcu miły dużo zdrowia i radości oraz czasu na prace forumowe Kr Odpowiedz Link
dankarol Re: SAGI:)100l i duuuuuuuuzo więcej urodzinowo! 11.12.06, 11:56 img155.imageshack.us/img155/9333/sagign3.jpg Odpowiedz Link
regine Re: Sagi !!!! 11.12.06, 13:23 Życze Ci...... Spokojnego snu i radosnego przebudzenia; Abyś czasami mógł sobie pozwolić na to, czego od dawna pragnałeś, a nie tylko na to, co musi Ci wystarczyć; Tylu dobrych wspomnień, abyś dzieki nim mógł przetrwać złe chwile Tej radosci, gdy czyjaś twarz rozjaśnia sie na Twój widok.. Abyś zawsze był komuś potrzebny... Wszystkiego Najlepszego Zbyszku )) ----------------------------------------------------- ~~Gdy nie masz nic do ofiarowania, ofiaruj uśmiech ~~ Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Sagi !!!! 11.12.06, 16:56 Zbyszku.. aby każdy rok przynosił wszystko to, co w życiu najpiękniejsze: radość, szczęście i miłość. img133.imageshack.us/img133/4456/plant1kp4.jpg Odpowiedz Link
takanietaka Jak Strzelec do Strzelca... 11.12.06, 17:02 czyli szczerze i bez krepacji .oto negatywny horoskop Strzelca.a co tam..niech sie wszystko wyda! NEGATYWNY HOROSKOP STRZELCA Pomysłowy Strzelec Strzelec to najweselszy i najbardziej optymistyczny znak zodiaku. Wiedzą o tym wszyscy, którym przyszło żyć lub pracować ze Strzelcem. Przedstawiciele tego znaku niczym się za bardzo nie przejmują, zmieniają zdanie jak rękawiczki, zapominają o swoich obietnicach i zakochują się trzy razy dziennie w coraz to nowych osobach. Śmieją się ze wszystkich dowcipów, mówią i plotkują bez przerwy. Zabranie ich do kina mija się z celem, bo i tak przegadają cały seans. Interesują się wszystkim, co nowe i niezbadane. Studiują kilka fakultetów na raz, zbierają naukowe książki i godzinami siedzą w Internecie. Ich rachunki za telefon, benzynę, gazety i bilety są tak wysokie, że na jedzenie nie zostaje ani złotówka i Strzelce muszą żywić się u przyjaciół. Wtrącają się zawsze we wszystkie sprawy, o których tylko zdołały się dowiedzieć. Szybko odkrywają cudze tajemnice, a ze strzępków informacji układają niesamowite historie, które potem opowiadają w sekrecie największym plotkarzom. Są głęboko przekonane, że to właśnie one są najmądrzejsze, najszybsze i najbardziej pewne siebie, a ich dobre rady ocalą świat. Czasami rzeczywiście mają rację, ale po tylu kłamstwach i różnych matactwach bliscy przestają im wierzyć. Uwielbiają bajki i fantastyczne opowiadania, a w wolnych chwilach wyobrażają sobie, że są bohaterami opowieści Tolkiena lub że biorą udział w Gwiezdnych Wojnach. Potrafią godzinami opowiadać o swoich poglądach i spostrzeżeniach. Osoby, które są przeciwnego zdania, uważają za mało rozgarnięte i stracone dla rozwoju świata. Na każdy argument i tak znajdą dziesięć przeciwnych. Swoje opinie na temat innych osób wyrażają bez oglądania się na uczucia i zasady. Kiedy coś im się nie podoba, mówią to wprost, bez względu na okoliczności, a dopiero potem zastanawiają się czemu ktoś się na nie obraził. Strzelce są mistrzami w robieniu dobrego wrażenia, szczególnie przy pierwszym spotkaniu. Szybko zdobywają wpływowych znajomych, którzy potem muszą wyciągać Strzelce z różnych tarapatów, w które uparcie pchają się mimo ostrzeżeń i wcześniejszych doświadczeń. Mozemy ich zobaczyc w podejrzanych towarzystwach bo ciekawscy wsadza nos w kazde miejsce.Lekkomyslni,weseli,daja z siebie robic głupka ,by zabawa była lepsza.Talenty swoje rozsypuja wokół,niczego nie skończą,wszystko zaczną i uważaja że jak by chcieli to by skończyli,ale im sie akurat niechce.Bywaja nieznośni,az dziw że wciąz znajduja przyjaciół. Niektórzy ezoterycy podejrzewają, że Strzelce mają aż po dwa anioły stróże, gdyż jeden nie dałby rady ich upilnować. No to wszystkiego najlepszego! MY najszczęśliwsze znaki Zodiaku powinnysmy życ jak najdłużej ,aby innym wokół nas nie było nudno!!! * nigdy nic nie wiadomo ** Odpowiedz Link
basiader Re: Jak Strzelec do Strzelca... 11.12.06, 18:12 Takiego wlasnie wyobrazam sobie Zbyszka jak napisala takanietaka.Wszystkiego najlepszego Sagi- sciskam Cie urodzinowo Odpowiedz Link
grazyna10 Re: Jak Strzelec do Strzelca... 11.12.06, 19:22 Ja tez dolaczam sie do najjjjjjjjjlepszych zyczen i cmoka w oba policzki przesylam Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Jak Strzelec do Strzelca... 11.12.06, 23:57 Grażynko Dziękuję bardzo) Odpowiedz Link
wiktoria53 Zbigniewie, żyj długo i szczęśliwie :)))) 11.12.06, 19:39 img179.imageshack.us/img179/5138/tulipanykq6.png Odpowiedz Link
e-baba Re: Zbigniewie, żyj długo i szczęśliwie :)))) 11.12.06, 20:35 Sagi, do pięknych życzeń, które dzisiaj otrzymałeś – dodam tylko parę słów: Bądź zawsze zamożny, bardzo szczęśliwy, a przede wszystkim – zawsze zdrów. I niech Ci wena lekko zawsze przychodzi, i niech za sylabą biegnie sylaba, Tego Ci gorąco i bardzo szczerze życzy ot, taka jedna – forumowa baba. Odpowiedz Link
kasia573 Re: Zbigniewie, żyj długo i szczęśliwie :)))) 11.12.06, 22:37 Zbyszku- Mężczyzno o imieniu dość często występującym w mojej rodzinie oraz trzeci strzelcu dziś właśnie urodzony, któremu składam życzenia. Życzę Ci nie fantazyjnie, ale szczerze: zdrowia, dobrego samopoczucia, spełnienia marzeń, pociechy z najbliższych, wielu pięknych dni w ich gronie oraz naszym. Żyj dobrze, pięknie i długo!!! K. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Zbigniewie, żyj długo i szczęśliwie :)))) 12.12.06, 00:00 Kasiu nocny Marku ! Nasza jest noc)))Dziękuję . Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Zbigniewie, żyj długo i szczęśliwie :)))) 11.12.06, 23:59 Cóż ja mogę , gdy E- baba dziś tak mówi . Niechaj spełni się twe słowo. Życzę szczęścia w totka )))Dziękuję. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Zbigniewie, żyj długo i szczęśliwie :)))) 11.12.06, 23:58 Wiktorio! Tulipany kocham !!Dziękuję) Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Jak Strzelec do Strzelca... 11.12.06, 23:55 Proszę bardzo Basiu ściskaj do woli .Dziękuję ci bardzo Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Jak Strzelec do Strzelca... 11.12.06, 23:54 Proszę , gdzieś Ty drogi strzelcu wyszukała takie specyjały ?) Dziękuję Ci bardzo Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Sagi !!!! 11.12.06, 23:53 Przyjaciółko moja tylko proszę nie ustawiaj tego kwiatka na samiuśkim brzegu))Dzięki Helenko) Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Sagi !!!! 11.12.06, 23:52 Moja twarz już się rozjaśniła ) Dzięki Reniu Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: SAGI:)100l i duuuuuuuuzo więcej urodzinowo! 11.12.06, 23:51 Sił mi jakoś nie brakuje , lecz piszący chyba nie chcą bym ich liczył) Coraz mniej Was tutaj jest) Dzięki Danusiu. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: SAGI:)100l i duuuuuuuuzo więcej urodzinowo! 11.12.06, 23:49 Krysiu , poniekąd krajanko poprzez mojego brata , gdynianko , reporterko ! Dzięki) Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: SAGI:)100l i duuuuuuuuzo więcej urodzinowo! 11.12.06, 23:48 Miłość serce wypełniło niech i tobie również darzy )) Krysiu dzięki) Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: SAGI:)100l i duuuuuuuuzo więcej urodzinowo! 11.12.06, 23:47 Tesuniu oba policzki nadstawiam ))Dziękuję!! Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: SAGI:)100l i duuuuuuuuzo więcej urodzinowo! 11.12.06, 23:46 Anielica nie głupia , Maladanusiu .)Ale bałbym się jej piórka wyrwać ))) Widać że rękę ma wciętą) Dzięki!! Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: SAGI:)100l i duuuuuuuuzo więcej urodzinowo! 11.12.06, 23:39 Już zaznałem wiele wiele lecz adminko Przyjdzie kolej by Cię wreszcie poznać Może w 2007 roku ??? ))))Dzięki natlo! Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: SAGI:)100l i duuuuuuuuzo więcej urodzinowo! 11.12.06, 22:56 Aż Was tyle się zebrało żeby złozyć mi życzenia ! Chylę czoło , kiedyś bujne włosy miało i na wietrze powiewało chwaląc wszystkie bliskie damy spotykane na swej drodze. Już od roku Was spotykam choć niektóre z Was poznałem we mnie dalej tkwi tęsknota za przygodą , za miłościa wielką szczerą ) Przeczytałem wszystkie posty każdej małej kropce nawet się przyjrzałem . Tkliwy usmiech na mej twarzy rozkwitł wieczorową porą Tak zatańczyć chciałbym z Wami Każdej szepnąć w uszko miłe kilka słów, kibić zgrabną obejmować wreszcie, gdy ostatnie takty przebrzmią złożę na tej małej rączce pocałunek , w oczy spojrzę i spokojnie odprowadzę tam gdzie szczęście Wasze Serce jeszcze mocniej bije W uszach poszum kompa mego palce skłonne dla Was pisać różne cuda lecz dziś proszę Wy przyjmijcie Me życzenia : Wiatr miłości niech Wam plecie przez rok cały i napełnia serca wasze kolorami, pastelami barw przeróżnych lato zimą niech przenika kącik wspomnień jesień złotem krasi wiosnę brylanciki kropel deszczu wpełzną w Wasze włosy i zostana tam na zawsze Może ręce czujne czyjes wyłuskają z nich pociechę serca swego Tak dziękuję jak potrafię A że mało jakoś mogę moje ręće, dziś zmęczone do Was szczerze je wyciągam i dziękuję bardzo bardzo. Gdybys ty wiedziała Damo jaką radość mi sprawiłaś Podziękowąn mam bez końca lecz by nudnum nie być wcale zaprzestaję tego mego wierszowania Pocałunki Wam przesyłam i zmęczony znikam .... W mych marzeniach Dziękuję , Dziękuję . Dziękuję)) I jak nie powiedzieć Wam ,że was bardzo bardzo lubię)) Zbigniew W. zwany czasem, sagim takim, z tego forum Odpowiedz Link
mania1119 Re: SAGI:)100l i duuuuuuuuzo więcej urodzinowo! 11.12.06, 23:23 Późno,ale zdążylam:wszystkiego najlepszego! Odpowiedz Link
tyrtyr Re: SAGI:)100l i duuuuuuuuzo więcej urodzinowo! 11.12.06, 23:29 Maniu nie spiesz się )) Ja jeszcze podpieram sie i nie mogę odejść od kompa)) Odpowiedz Link
ania091951 Re: SAGI:)100l i duuuuuuuuzo więcej urodzinowo! 11.12.06, 23:30 Zdazylam -Zbyszku Wszystkiego Najlepszego Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: SAGI:)100l i duuuuuuuuzo więcej urodzinowo! 11.12.06, 23:33 Aniu chyba Boeingiem gnałaś))) Dziękuję Ci bardzo Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: SAGI:)100l i duuuuuuuuzo więcej urodzinowo! 11.12.06, 23:36 Odsłaniam te włosięta ) No to cmokaj tofciu) Odpowiedz Link
graga211 100l i duuuuuuuuzo więcej urodzinowo! 12.12.06, 08:54 Sagiątko, wybacz, spóźniłam się... nie zaglądałam... nie przypuszczałam... Czy czujesz, jak sowicie wypieczętowałam Twoje czółko do całowania? A z każdym cmokiem życzenia 100 i więcej lat radości w nienagannym, żelaznym zdrowiu!!! Gr. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: 100l i duuuuuuuuzo więcej urodzinowo! 12.12.06, 22:21 Ach spóźnialska moja Grago w twoją stronę, również podziękowań moc kieruję lecz to zadne uchybienie cieszę bardzo się też dzisiaj mogąc czytać Twoje słowa) Dziękuję Ci Pani)) Odpowiedz Link
vogino55 Re: 100l i duuuuuuuuzo więcej urodzinowo! 13.12.06, 00:07 Zbyszku urodziny zawsze obchodzimy jak cesarz Oktawian--8 dni więc zdązyłem()) Dużo dużo zdrowia przy takim wianuszku całuśnych Pań()) Wojciech Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: 100l i duuuuuuuuzo więcej urodzinowo! 13.12.06, 09:03 Do cesarza mi daleko,ale życzenia przyjmuję zawsze wszędzie i o każdej porze ) Dzieki Wojtku Odpowiedz Link