Dodaj do ulubionych

SAGI:)100l i duuuuuuuuzo więcej urodzinowo!

11.12.06, 08:23
Moc serdecznych zyczen ...
w zdrowiu w szczesciu i w milosci wsrod najblizszych..
trwaj .. badz...pisz..(Zabierz grzywuche z czolka busne Ciebie swiateczniesmile)

Zbyszku! pozdrawiam URODZINKOWOsmile)))))))))
Obserwuj wątek
    • malwina52 Re: SAGI:)100l i duuuuuuuuzo więcej urodzinowo! 11.12.06, 08:25
      to zyj lekko, latwo i przyjemnie smile))
      wszystkiego najjjjjjjjlepszego!!!!
      • sagittarius954 Re: SAGI:)100l i duuuuuuuuzo więcej urodzinowo! 11.12.06, 23:37
        Chciałbym tak żyćsmile) Może się spełni?smile)
    • goskaa.l Re: SAGI:)100l i duuuuuuuuzo więcej urodzinowo! 11.12.06, 09:03
      Serdecznie Cię ściskam, mój bracie z trygona ognia!
      Życzę Ci zachowania: Tobie właściwego humoru z lekkim dystansem do spraw
      przyziemnych, gorących uczuć (żyj pełnią, a nie na pół gwizdka, przecież z
      Ciebie pełnokrwisty Strzelec), lekkiego pióra (i czasu na to, by je
      wykorzystywać), zdrowia (bo jak ono człowieka opuszcza, to opuszczają go też
      pieniądze).
      Gośka
      ps. Załączam kiść jarzębiny (wysyłam na Twój telefon mms ze zdjęciem, które
      zrobiłam w piątek).
      • sagittarius954 Re: SAGI:)100l i duuuuuuuuzo więcej urodzinowo! 11.12.06, 09:12
        Dziękuję Wam serdecznie , jak to zwykle w takich wypadkach bywa dostawszy
        telefon ruszam na front pracy ...
        Ps . mój telefon nie odbiera mms-ów smile))))))
        • goskaa.l SAGI 11.12.06, 09:26
          Zmień telefon! Taką ładną jarzębinę Ci wysłałam sad((
          • sagittarius954 Re: SAGI 11.12.06, 23:35
            Następnym razem gdy będziesz miała konferencję przywiozę komórę bo na
            podczerwieni obrazki przechodzą smile)
      • natla Re: SAGI:)100l i duuuuuuuuzo więcej urodzinowo! 11.12.06, 09:17
        Hej, urodziny Zbyszka "świetego"
        co to statystyka na forum jego!!!

Zdrowia Sagi, dużo zdrowia
        i mamony mrowia, mrowia,
        bys mógł wybyć w świat daleki
        i wypełniać tylko czeki wink

Wszystkiego najlepszego
        by nie cierpiało Twoje "ego"
        Byś jak teraz był kochany...
        przez nas - "forumowe damy" wink
        • maladanka Re: SAGI:)100l i duuuuuuuuzo więcej urodzinowo! 11.12.06, 09:25
          Sagi! Kufereczek cyfereczek tj.stóweczek daj Boże, zdrówka i ogromnego gęsiego
          pióra na stylowym sekretarzyku abyś nam nadal pisał cudnie!
          img220.imageshack.us/img220/7662/z3741474xkh0.jpg
          ta anielica powiedziała,że pozwoli sobie pióro wyrwać smile
          • tesunia Re: SAGI:)100l i duuuuuuuuzo więcej urodzinowo! 11.12.06, 10:40
            niech Cie wszystkie dzionki w dobrobycie/szczeciu/zachwycie/zdrowiu plyla,
            a sloneczko niech nigdy nie zgasnie nad Twa glowasmile)))))))))))
            usciski i caluski urodznowesmile kiss,kiss,kiss ,kiss
            • krista57 Re: SAGI:)100l i duuuuuuuuzo więcej urodzinowo! 11.12.06, 10:53
              Zawsze słonca nad głową
              oraz miłości w sercu.

img83.imageshack.us/img83/5641/p1030075pk3.jpg
              • kryzar Re: SAGI:)100l i duuuuuuuuzo więcej urodzinowo! 11.12.06, 11:05
                Strzelcu miły dużo zdrowia i radości oraz czasu na prace forumowe Kr
                • dankarol Re: SAGI:)100l i duuuuuuuuzo więcej urodzinowo! 11.12.06, 11:56
                  img155.imageshack.us/img155/9333/sagign3.jpg
                  • regine Re: Sagi !!!! 11.12.06, 13:23
                    Życze Ci......
                    Spokojnego snu i radosnego przebudzenia;
                    Abyś czasami mógł sobie pozwolić na to,
                    czego od dawna pragnałeś,
                    a nie tylko na to, co musi Ci wystarczyć;
                    Tylu dobrych wspomnień,
                    abyś dzieki nim mógł przetrwać złe chwile
                    Tej radosci, gdy czyjaś twarz
                    rozjaśnia sie na Twój widok..
                    Abyś zawsze był komuś potrzebny...
                    Wszystkiego Najlepszego Zbyszku smile))

-----------------------------------------------------
                    ~~Gdy nie masz nic do ofiarowania, ofiaruj uśmiech ~~
                    • del.wa.57 Re: Sagi !!!! 11.12.06, 16:56
                      Zbyszku..
                      aby każdy rok
                      przynosił wszystko
                      to, co w życiu najpiękniejsze:
                      radość, szczęście i miłość.
                      img133.imageshack.us/img133/4456/plant1kp4.jpg

• takanietaka Jak Strzelec do Strzelca... 11.12.06, 17:02
                        czyli szczerze i bez krepacji .oto negatywny horoskop Strzelca.a co tam..niech
                        sie wszystko wyda!
                        NEGATYWNY HOROSKOP STRZELCA
                        Pomysłowy Strzelec
                        Strzelec to najweselszy i najbardziej optymistyczny znak zodiaku. Wiedzą o tym
                        wszyscy, którym przyszło żyć lub pracować ze Strzelcem. Przedstawiciele tego
                        znaku niczym się za bardzo nie przejmują, zmieniają zdanie jak rękawiczki,
                        zapominają o swoich obietnicach i zakochują się trzy razy dziennie w coraz to
                        nowych osobach. Śmieją się ze wszystkich dowcipów, mówią i plotkują bez
                        przerwy. Zabranie ich do kina mija się z celem, bo i tak przegadają cały seans.
                        Interesują się wszystkim, co nowe i niezbadane. Studiują kilka fakultetów na
                        raz, zbierają naukowe książki i godzinami siedzą w Internecie. Ich rachunki za
                        telefon, benzynę, gazety i bilety są tak wysokie, że na jedzenie nie zostaje
                        ani złotówka i Strzelce muszą żywić się u przyjaciół.
                        Wtrącają się zawsze we wszystkie sprawy, o których tylko zdołały się
                        dowiedzieć. Szybko odkrywają cudze tajemnice, a ze strzępków informacji
                        układają niesamowite historie, które potem opowiadają w sekrecie największym
                        plotkarzom. Są głęboko przekonane, że to właśnie one są najmądrzejsze,
                        najszybsze i najbardziej pewne siebie, a ich dobre rady ocalą świat. Czasami
                        rzeczywiście mają rację, ale po tylu kłamstwach i różnych matactwach bliscy
                        przestają im wierzyć. Uwielbiają bajki i fantastyczne opowiadania, a w wolnych
                        chwilach wyobrażają sobie, że są bohaterami opowieści Tolkiena lub że biorą
                        udział w Gwiezdnych Wojnach.
                        Potrafią godzinami opowiadać o swoich poglądach i spostrzeżeniach. Osoby, które
                        są przeciwnego zdania, uważają za mało rozgarnięte i stracone dla rozwoju
                        świata. Na każdy argument i tak znajdą dziesięć przeciwnych. Swoje opinie na
                        temat innych osób wyrażają bez oglądania się na uczucia i zasady. Kiedy coś im
                        się nie podoba, mówią to wprost, bez względu na okoliczności, a dopiero potem
                        zastanawiają się czemu ktoś się na nie obraził.
                        Strzelce są mistrzami w robieniu dobrego wrażenia, szczególnie przy pierwszym
                        spotkaniu. Szybko zdobywają wpływowych znajomych, którzy potem muszą wyciągać
                        Strzelce z różnych tarapatów, w które uparcie pchają się mimo ostrzeżeń i
                        wcześniejszych doświadczeń. Mozemy ich zobaczyc w podejrzanych towarzystwach bo
                        ciekawscy wsadza nos w kazde miejsce.Lekkomyslni,weseli,daja z siebie robic
                        głupka ,by zabawa była lepsza.Talenty swoje rozsypuja wokół,niczego nie
                        skończą,wszystko zaczną i uważaja że jak by chcieli to by skończyli,ale im sie
                        akurat niechce.Bywaja nieznośni,az dziw że wciąz znajduja przyjaciół. Niektórzy
                        ezoterycy podejrzewają, że Strzelce mają aż po dwa anioły stróże, gdyż jeden
                        nie dałby rady ich upilnować.
                        No to wszystkiego najlepszego! MY najszczęśliwsze znaki Zodiaku powinnysmy życ
                        jak najdłużej ,aby innym wokół nas nie było nudno!!!
                        * nigdy nic nie wiadomosmile **
                        • basiader Re: Jak Strzelec do Strzelca... 11.12.06, 18:12
                          Takiego wlasnie wyobrazam sobie Zbyszka jak napisala takanietaka.Wszystkiego
                          najlepszego Sagi- sciskam Cie urodzinowo
                          • grazyna10 Re: Jak Strzelec do Strzelca... 11.12.06, 19:22
                            Ja tez dolaczam sie do najjjjjjjjjlepszych zyczen i cmoka w oba policzki
                            przesylam
                            • sagittarius954 Re: Jak Strzelec do Strzelca... 11.12.06, 23:57
                              Grażynko Dziękuję bardzosmile)
                          • wiktoria53 Zbigniewie, żyj długo i szczęśliwie :)))) 11.12.06, 19:39
                            img179.imageshack.us/img179/5138/tulipanykq6.png
                            • e-baba Re: Zbigniewie, żyj długo i szczęśliwie :)))) 11.12.06, 20:35

Sagi, do pięknych życzeń, które dzisiaj otrzymałeś – dodam tylko parę słów:
                              Bądź zawsze zamożny, bardzo szczęśliwy, a przede wszystkim – zawsze zdrów.
                              I niech Ci wena lekko zawsze przychodzi, i niech za sylabą biegnie sylaba,
                              Tego Ci gorąco i bardzo szczerze życzy ot, taka jedna – forumowa baba.
                              • kasia573 Re: Zbigniewie, żyj długo i szczęśliwie :)))) 11.12.06, 22:37
                                Zbyszku- Mężczyzno o imieniu dość często występującym w mojej rodzinie oraz
                                trzeci strzelcu dziś właśnie urodzony, któremu składam życzenia. Życzę Ci
                                nie fantazyjnie, ale szczerze: zdrowia, dobrego samopoczucia, spełnienia
                                marzeń, pociechy z najbliższych, wielu pięknych dni w ich gronie oraz naszym.
                                Żyj dobrze, pięknie i długo!!! big_grin K.
                                • sagittarius954 Re: Zbigniewie, żyj długo i szczęśliwie :)))) 12.12.06, 00:00
                                  Kasiu nocny Marku ! Nasza jest nocsmile)))Dziękuję .
                              • sagittarius954 Re: Zbigniewie, żyj długo i szczęśliwie :)))) 11.12.06, 23:59
                                Cóż ja mogę , gdy E- baba dziś tak mówi . Niechaj spełni się twe słowo.
                                Życzę szczęścia w totka smile)))Dziękuję.
                            • sagittarius954 Re: Zbigniewie, żyj długo i szczęśliwie :)))) 11.12.06, 23:58
                              Wiktorio! Tulipany kocham !!Dziękujęsmile)
                          • sagittarius954 Re: Jak Strzelec do Strzelca... 11.12.06, 23:55
                            Proszę bardzo Basiu ściskaj do woli .Dziękuję ci bardzo
                        • sagittarius954 Re: Jak Strzelec do Strzelca... 11.12.06, 23:54
                          Proszę , gdzieś Ty drogi strzelcu wyszukała takie specyjały ?smile) Dziękuję Ci
                          bardzosmile
                      • sagittarius954 Re: Sagi !!!! 11.12.06, 23:53
                        Przyjaciółko moja smile tylko proszę nie ustawiaj tego kwiatka na samiuśkim
                        brzegusmile))Dzięki Helenkosmile)
                    • sagittarius954 Re: Sagi !!!! 11.12.06, 23:52
                      Moja twarz już się rozjaśniła smile) Dzięki Reniusmile
                  • sagittarius954 Re: SAGI:)100l i duuuuuuuuzo więcej urodzinowo! 11.12.06, 23:51
                    Sił mi jakoś nie brakuje , lecz piszący chyba nie chcą bym ich liczyłsmile)
                    Coraz mniej Was tutaj jestsmile) Dzięki Danusiu.
                • sagittarius954 Re: SAGI:)100l i duuuuuuuuzo więcej urodzinowo! 11.12.06, 23:49
                  Krysiu , poniekąd krajanko poprzez mojego brata , gdynianko , reporterko ! Dziękismile)
              • sagittarius954 Re: SAGI:)100l i duuuuuuuuzo więcej urodzinowo! 11.12.06, 23:48
                Miłość serce wypełniło
                niech i tobie również darzy smile))
                Krysiu dziękismile)
            • sagittarius954 Re: SAGI:)100l i duuuuuuuuzo więcej urodzinowo! 11.12.06, 23:47
              Tesuniu oba policzki nadstawiam smile))Dziękuję!!
          • sagittarius954 Re: SAGI:)100l i duuuuuuuuzo więcej urodzinowo! 11.12.06, 23:46
            Anielica nie głupia , Maladanusiu .smile)Ale bałbym się jej piórka wyrwać smile)))
            Widać że rękę ma wciętąsmile)
            Dzięki!!
        • sagittarius954 Re: SAGI:)100l i duuuuuuuuzo więcej urodzinowo! 11.12.06, 23:39
          Już zaznałem wiele wiele
          lecz adminko Przyjdzie kolej
          by Cię wreszcie poznać
          Może w 2007 roku ???
          smile))))Dzięki natlo!
    • sagittarius954 Re: SAGI:)100l i duuuuuuuuzo więcej urodzinowo! 11.12.06, 22:56
      Aż Was tyle się zebrało
      żeby złozyć mi życzenia !
      Chylę czoło , kiedyś bujne włosy miało
      i na wietrze powiewało
      chwaląc wszystkie bliskie damy
      spotykane na swej drodze.
      Już od roku Was spotykam
      choć niektóre z Was poznałem
      we mnie dalej tkwi tęsknota
      za przygodą , za miłościa wielką szczerą smile)
      Przeczytałem wszystkie posty
      każdej małej kropce nawet
      się przyjrzałem .
      Tkliwy usmiech na mej twarzy rozkwitł
      wieczorową porą
      Tak zatańczyć chciałbym z Wami
      Każdej szepnąć w uszko miłe
      kilka słów, kibić zgrabną obejmować
      wreszcie, gdy ostatnie takty
      przebrzmią złożę na tej małej rączce
      pocałunek , w oczy spojrzę i spokojnie
      odprowadzę tam gdzie szczęście Wasze smile
      Serce jeszcze mocniej bije
      W uszach poszum kompa mego
      palce skłonne dla Was pisać
      różne cuda lecz dziś proszę Wy przyjmijcie
      Me życzenia :
      Wiatr miłości niech Wam plecie
      przez rok cały i napełnia serca wasze
      kolorami, pastelami barw przeróżnych
      lato zimą niech przenika kącik wspomnień
      jesień złotem krasi wiosnę
      brylanciki kropel deszczu
      wpełzną w Wasze włosy i zostana tam na zawsze
      Może ręce czujne czyjes
      wyłuskają z nich pociechę serca swego
      Tak dziękuję jak potrafię
      A że mało jakoś mogę
      moje ręće, dziś zmęczone
      do Was szczerze je wyciągam
      i dziękuję bardzo bardzo.
      Gdybys ty wiedziała Damo
      jaką radość mi sprawiłaś
      Podziękowąn mam bez końca
      lecz by nudnum nie być wcale
      zaprzestaję tego mego wierszowania
      Pocałunki Wam przesyłam
      i zmęczony znikam ....
      W mych marzeniach

Dziękuję , Dziękuję . Dziękujęsmile))

I jak nie powiedzieć Wam ,że was bardzo bardzo lubięsmile))

Zbigniew W. zwany czasem, sagim takim, z tego forum smile
      • mania1119 Re: SAGI:)100l i duuuuuuuuzo więcej urodzinowo! 11.12.06, 23:23
        Późno,ale zdążylam:wszystkiego najlepszego!
        • tyrtyr Re: SAGI:)100l i duuuuuuuuzo więcej urodzinowo! 11.12.06, 23:29
          Maniu nie spiesz się smile)) Ja jeszcze podpieram sie i nie mogę odejść od kompasmile))
        • ania091951 Re: SAGI:)100l i duuuuuuuuzo więcej urodzinowo! 11.12.06, 23:30
          Zdazylam -Zbyszku Wszystkiego Najlepszego
          • sagittarius954 Re: SAGI:)100l i duuuuuuuuzo więcej urodzinowo! 11.12.06, 23:33
            Aniu chyba Boeingiem gnałaśsmile))) Dziękuję Ci bardzosmile
    • sagittarius954 Re: SAGI:)100l i duuuuuuuuzo więcej urodzinowo! 11.12.06, 23:36
      Odsłaniam te włosięta smile) No to cmokaj tofciusmile)
      • graga211 100l i duuuuuuuuzo więcej urodzinowo! 12.12.06, 08:54
        Sagiątko, wybacz, spóźniłam się... nie zaglądałam... nie przypuszczałam...
        Czy czujesz, jak sowicie wypieczętowałam Twoje czółko do całowania? A z każdym
        cmokiem życzenia 100 i więcej lat radości w nienagannym, żelaznym zdrowiu!!!
        Gr.
        • sagittarius954 Re: 100l i duuuuuuuuzo więcej urodzinowo! 12.12.06, 22:21
          Ach spóźnialska moja Grago
          w twoją stronę, również
          podziękowań moc kieruję
          lecz to zadne uchybienie
          cieszę bardzo się też dzisiaj
          mogąc czytać Twoje słowasmile)
          Dziękuję Ci Panismile))
          • vogino55 Re: 100l i duuuuuuuuzo więcej urodzinowo! 13.12.06, 00:07
            Zbyszku urodziny zawsze obchodzimy jak cesarz Oktawian--8 dni więc zdązyłem(wink))
            Dużo dużo zdrowia przy takim wianuszku całuśnych Pań(smile))
            Wojciech
            • sagittarius954 Re: 100l i duuuuuuuuzo więcej urodzinowo! 13.12.06, 09:03
              Do cesarza mi daleko,ale życzenia przyjmuję zawsze wszędzie i o każdej porze smile)
              Dzieki Wojtkusmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka