firma_mm 19.06.05, 09:14 Czy sprzedawca jest w ogóle w stanie obciążyć moją kartę ponownie (na przykład przez pomyłkę) jeśli numer karty podawałem nie na jego stronie tylko na stronie centrum autoryzacyjnego ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
napiszme Re: transakcja kartą 19.06.05, 12:07 Jezeli ma terminal, z ktorego klient podpisuje slipy "podpisem" a nie zatwierdza transalcje PIN'em, to teoretycznie TAK. Odpowiedz Link Zgłoś
firma_mm Re: transakcja kartą 20.06.05, 19:35 chodzi mi oczywiście o transakcję internetową Odpowiedz Link Zgłoś
michal.macierzynski Re: transakcja kartą 25.06.05, 14:21 firma_mm napisał: > Czy sprzedawca jest w ogóle w stanie obciążyć moją kartę ponownie (na przykład > przez pomyłkę) jeśli numer karty podawałem nie na jego stronie tylko na > stronie centrum autoryzacyjnego ? O takiej możliwości nie słyszałem. Pozdrawiam serdecznie MM Odpowiedz Link Zgłoś
dzoanaw Re: transakcja kartą 28.06.05, 18:13 W przypadku zakupów przez internet sprzedawca nie zna danych naszej karty kredytowej tj. numeru, daty ważności. Może tylko znać kwotę i rodzaj karty - visa czy np. masterCard. Szczegóły dotyczące transakcji są podawane obsługującym karty- np firmie Polcard. Odpowiedz Link Zgłoś