Dodaj do ulubionych

Sprzątanie biur - polecamy

10.03.15, 21:51
Wypróbowaliśmy kilka firm oferujących utrzymanie czystości. Niestety większość zawiodła. Po długim okresie poszukiwania rzetelnej firmy trafiliśmy na Przedsiębiorstwo Usługowe Barczuk Tamiły (clining.pl/). Jesteśmy bardzo zadowoleni z poziomu usług i z wysokiej jakości środków czystości. Nie dość, że jakość wykonania usług jest o wiele lepsza to jeszcze zmniejszyliśmy koszty (prawie o 30% w skali roku). Polecamy firmę za profesjonalizm.

amaagency
Obserwuj wątek
    • marcomar86 Re: Sprzątanie biur - polecamy 13.07.16, 19:08
      My polecamy firme www.anet-blysk.pl/sprzatanie-domow-mieszkan-zabrze.htm jakosc uslug rewelacyjna. Firma znajduje sie na terenie śląska, korzystamy ztej firmy od2 lat i jeszcze nigdy nas nie zawiedli.
      • czystyjan Re: Sprzątanie biur - polecamy 19.11.23, 23:49
        Jeśli szukasz firmy sprzątająca w Krakowie to ja polecę expertcleaning.pl/
    • p_nowicka Re: Sprzątanie biur - polecamy 17.10.16, 14:13
      Ja z kolei polecam nową firmę moppy.pl, która działa we Wrocławiu. Pełen profesjonalizm, szybki czas reakcji (do 2 dni od złożenie zamówienia), oraz co najważniejsze możliwość zamówienia sprzątania online. Ceny od 25zł/h,więc są atrakcyjne. Polecam
    • twittersky Re: Sprzątanie biur - polecamy 18.10.16, 08:51
      Ja z kolei mogę polecić firmę Romwit Polska ( www.romwit.pl/ ). Zajmuje się nie tylko sprzątaniem biur, ale świetnie radzi sobie też ze sklepami wielkopowierzchniowymi, magazynami, hotelami itd. Pełna kompleksowość, w grę wchodzi sprzątanie i czyszczenie okien, wykładzin, sprzętu itd. Jeżeli chodzi o cenę to jest bardzo konkurencyjna i ma świetny stosunek do jakości. Korzystam od lat i zawsze spotykam się z rzetelnie wykonaną usługą.
    • k_krzychu85 Re: Sprzątanie biur - polecamy 15.11.16, 10:48
      Sprawdź ofertę www.moppy.pl. Ta firma sprzątająca naprawdę dobrze się spisuje. Panie zatrudnione w niej bardzo dokładnie sprzątają. Największym plusem jest zamawianie serwisu przez ich stronę internetową i płatność przelewem.
    • firmasprzatajacahom Re: Sprzątanie biur - polecamy 16.11.16, 12:48
      Nie będę ściemniać i opowiadać od niby klienta big_grin
      Powiem wprost.Mam firmę sprzątającą,i jestem dumna z jakośći sprzątania moich pracowników. Rzetelnie podchodzę do rekrutacji,szkolę robię badania lekarskie\z sądu i dopiero wtedy dopuszczam dziewczyn do pracy.
      Niby się wydaje a tam,sprzątanie,kto nie potrafi..
      Ale jednak okazuję się że nie każdy potrafi,czasem Panią po prostu brakuję chęci do sumiennego wykonywania pracy,ja znalazłam wyjście.
      Teraz mam najrzetelniejszą ekipę. Za Pomocą profesjonalnych środków które dobieramy indywidualnie do każdej powierzchni i nowoczesnych urządzeń i ściereczek potrafimy zrobić cudo!
      Mieszkanie po remoncie?budowie? czy wynajmie? Żaden problem,wyczyścimy to!
      Także zajmujęmy się cyklicznym sprzątaniem Biur,Mieszkań,Domów,Wspólot mieszkaniowychi td.
      Myjemy okna,witryny,Czyścimy wykładziny.
      Serdecznie zapraszam do skorzystania z usług mojej firmy.
      Alina Rubanovska Firma sprzątająca House of Maids, Poznań
    • amelia_ra Re: Sprzątanie biur - polecamy 16.12.16, 22:31
      Tak odnośnie środków czystości proponuję zapoznać się z tym artykułem: squad.com.pl/artykul/tradycyjne-sprzatanie-domu-metody-babuni.html
      Okazuje się bowiem że często szukamy daleko czegoś drogiego a najskuteczniejsza metoda jest na wyciągnięcie rękismile
    • sasqasklep Re: Sprzątanie biur - polecamy 08.01.17, 22:43
      Ja z czystym sumieniem polecam firmę www.clarsystem.pl Sprawdzają się zarówno na małych jak i wielkich powierzchniach. Jest to duża firma, można połączyć w pakiet kilka usług. Ceny przystępne a profesjonalizm pełen.
    • tata11tata Re: Sprzątanie biur - polecamy 11.01.17, 23:07
      www.ekobris.pl/ ja polecę tą firmę naprawdę dobre usługi sprzątanie biur i biurowców polecę wszystkim z czystym sercem. Wysoki poziom usługi , jakość rewelacyjna .
    • tata11tata Re: Sprzątanie biur - polecamy 18.01.17, 19:37
      www.ekobris.pl/
    • dawideko1 Re: Sprzątanie biur - polecamy 07.02.17, 14:01
      Zapraszam do skorzystania z oferty chemiadoczyszczenia.pl/ . Dobra oferta dla firm sprzątających i hurtowni chemicznych , rabaty nawet do 40%
    • horman77 Re: Sprzątanie biur - polecamy 27.04.17, 15:06
      Od kilku lat administruje dwoma kamienicami które są wynajmowane na biura. Mam duże doświadczenie z firmami sprzątającymi, polecam sprawdzonego podwykonawcę, firmę Profes Clean (profes-clean.pl). Są bardzo solidni, rzetelni i terminowi – a to jest dla mnie decydujące przy współpracy. Kompleksowo sprzątają powierzchnie biurowe, wiem, że obsługują też wspólnoty mieszkaniowe łącznie z porządkowaniem terenów zewnętrznych oraz utrzymaniem czystości terenów zielonych. Bardzo sobie chwalę współpracę z nimi.
    • kondzio-2005 Re: Sprzątanie biur - polecamy 04.08.17, 11:57
      Sprawdźcie warszawasprzatanie.pl/ My jesteśmy bardzo zadowoleni smile
    • piotr1.78 Re: Sprzątanie biur - polecamy 27.11.17, 09:50
      Ja osobiście polecam firmę Clean - www.clean.pl/
      Działają na terenie Krakowa, Katowic oraz Nowego Sącza.
    • marek2302 Re: Sprzątanie biur - polecamy 29.11.17, 13:25
      Pojawiło się mnóstwo firm oferujących usługi sprzątające. Mogę polecić firmę www.krysmet.com.pl/. Zajmują się sprzątaniem, ale także sprzedażą i montażem drogowych barier ochronnych.
    • tom030 Re: Sprzątanie biur - polecamy 13.12.18, 10:54
      Polecam firmę akromar.pl dbają o porządek w mojej firmie, porządnie wykonują swoją pracę, a miałem już do czynienia z różnymi firmami i ta zdecydowanie najlepsza
    • wikin86 Re: Sprzątanie biur - polecamy 27.02.19, 03:21
      U nas w firmie sprząta Anilop z Krakowa, ale wcześniej była Pani sprzątająca i jest porównanie bo firma przyjdzie, zrobi co trzeba i za to ma zapłacone, a pani sprzątająca przyszła, odbębniła 8 godzin i do domu. Także przy dobrej firmie sprzątającej to można sporo zaoszczędzić na kosztach, bo płaci się właściwie tylko za efekty
    • admin2011 Re: Sprzątanie biur - polecamy 16.04.19, 16:00
      30% to dużo smile dobrą jakość i trzymającą dobrą cenę ma firma Treelux z Warszawy www.treelux.pl
    • ala.jana34 Re: Sprzątanie biur - polecamy 12.11.20, 21:28
      Polecam usługi firmy SETI - dokładnie wykonują zlecenia. Korzystam z ich usług od dłuższego czasu i zawsze jestem zadowolona.
    • 13piatek13 Re: Sprzątanie biur - polecamy 10.12.20, 21:18
      Większość pracowników przeszła na homeoffice, więc nie ma potrzeby robienia gruntownych porządków. Uruchamiam zdalnie Roombę, która odkurza codziennie wykładziny w biurze, to w zupełności wystarcza i pozwala zaoszczędzić koszty, bo firmy sprzątające słono sobie liczą za każdą godzinę pracy.
    • martkab2 Re: Sprzątanie biur - polecamy 29.09.21, 22:06
      U nas w biurze tez jesteśmy bardzo zadowoleni z usług firmy sprzatającej - po kilku niewypalach wreszcie trafiliśmy na dobrego partnera i na pewno bedziemy się go trzymać! TO firma Cleaner - sprzatają biura kompleksowo, mają też inne uslugi w pakiecie, z tego co się orientuję - warto sprawdzić na ich ww.
    • kamil1921 Re: Sprzątanie biur - polecamy 07.01.22, 10:49
      Z czystym sumieniem mogę polecić firmę [url=https://czystyslask.pl][b]firmę sprzątającą[/b][/url] [url=https://czystyslask.pl][b]Czysty Śląsk[/b][/url]. Podchodzą do pracy solidnie i w porównaniu do innych firm sprzątających oferują rozsądne ceny. Oferują między innymi [url=https://czystyslask.pl/sprzatanie-biur-katowice/][b]sprzątanie biur[/b][/url], [url=https://czystyslask.pl/sprzatanie-po-remoncie/][b]sprzątanie po remoncie[/b][/url], [url=https://czystyslask.pl/sprzatanie-po-budowie/][b]sprzątanie po budowie[/b][/url] i ogólne [url=https://czystyslask.pl/kontakt/][b]sprzątanie w Katowicach[/b][/url].
    • kamil1921 Re: Sprzątanie biur - polecamy 19.01.22, 11:58
      Ja polecam firmę Czysty Śląsk. Sprzątają wiele naszych biur. Wykonują <a href=" czystyslask.pl/sprzatanie-biur-katowice/">sprzątanie biur Katowice </a>, <a href=" czystyslask.pl/sprzatanie-po-remoncie/">sprzątanie po remontach</a>Katowice, <a href=" czystyslask.pl/sprzatanie-po-budowie/">sprzątanie po budowie Katowice</a> i inne usługi sprzątania na Śląsku. Zapraszam na ich stronę www.czystyslask.pl
    • riftin Re: Sprzątanie biur - polecamy 01.07.22, 14:06
      Jestem zadowolony adammus.net/wynajalem-firme-do-sprzatania-po-remoncie/ firma bardzo rzetelna.
    • bartek.grad Re: Sprzątanie biur - polecamy 27.07.22, 10:47
      Ze swojej strony mogę polecić firmę sprzątającą E&G Cleaning Ewelina Grześkowiak-Dobraś. Doświadczenie w branży, solidność i przede wszystkim dostosowanie się do indywidualnych potrzeb klienta.
      • franciszek.mon Re: Sprzątanie biur - polecamy 05.08.22, 13:41
        Polecam firma Pani Eweliny to jakość usług sama w sobie.
        • lucyna.liszka Re: Sprzątanie biur - polecamy 21.09.22, 11:15
          Oj tak współpraca z Nimi to sama przyjemność.
          • michael.samueelle63 Re: Sprzątanie biur - polecamy 14.10.22, 12:36
            E&G Cleaning to bardzo dokładni pracownicy. Po wykonaniu usługi samemu lepiej się pracuje.
            • marcin.milak45 Re: Sprzątanie biur - polecamy 25.11.22, 12:11
              Polecam też
              • olga.kowalczyk67 Re: Sprzątanie biur - polecamy 19.12.22, 10:44
                E&G Cleaning są super!
                • czystyjan Re: Sprzątanie biur - polecamy 13.04.23, 13:31
                  Polecam Expert Cleaning profesjonalna firma sprzątająca na terenie Krakowa i okolic
                  expertcleaning.pl/
      • czystyjan Re: Sprzątanie biur - polecamy 31.03.23, 21:25
        Ja również mogę polecić firmę sprzątającą na terenie Krakowa. Posiadają doświadczoną ekipę oraz profesjonalny sprzęt.
        expertcleaning.pl/
      • czystyjan Re: Sprzątanie biur - polecamy 13.04.23, 13:29
        U mnie najlepiej sprawdza się Expert Cleaning profesjonalna firma sprzątająca. Posiada wykwalifikowana obsadę oraz sprzęt adekwatny do danej pracy. Serdecznie polecam expertcleaning.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka