Dodaj do ulubionych

Oszuści z PiS.

10.11.14, 19:07
Świetna informacja przed wyborami.
Wyszła patologia najważniejszych osób w PiSie.
Hofmann i Kamiński ponad 20 krotnie brał kasę z Sejmu za wyjazdy zagraniczne podając, że jadą samochodem (w tym do Londynu), a zawsze lecieli tanimi liniami lotniczymi.
Tak każdy z nich oszukał skarb państwa na co najmniej 50 tys. złotych.
Sprawdźcie na kogo będziecie głosować w najbliższą niedzielę, aby czasem nie dać głosu na PiS!
Obserwuj wątek
    • daniel2201 Re: Oszuści z PiS. 11.11.14, 12:09
      A z PO nie oszuści.Jedli za nasze w Sowie przez wiele miesięcy płacąc kartą rządową osmiorniczki wina za 6000 tys. pięknie sie bawili i co? ponad połowa posłow z PO się świetnie bawiła za publiczne pieniądze.I jeszcze ten nieudacznik SIENKIEWICZ podsłuchiwany i nie wywalili tego gamonia!!! A Jarek odrazu wywalił tych Panów.Także o czym tutaj mówić i pisać, każdy widzi i nie jest głupi.Powodzenia tym co głosują na PO partię oszustów i złodziei.Pewnie po wyborach znów będzie afera w PO!!!
      • heymdal Re: Oszuści z PiS. 11.11.14, 14:46
        Na szczęście mamy wybór. Nie musimy na PiS ani na PO.
        • proszenieregulowacodbiornikow Re: Oszuści z PiS. 11.11.14, 15:55
          Co? Znów na JanushPartei? Oni mają poparcie w granicach zawartości alkoholu w kefirze 1%. smile
      • kasjan007 Re: Oszuści z PiS. 11.11.14, 20:05
        Czyjeś świństwo nie jest usprawiedliwieniem.Zwłaszca dla kogoś kto chce stanowić i prawo i sprawiedliwość
    • zorientowany79 Re: Oszuści z PiS. 11.11.14, 18:26
      Człowieku nie podniecaj się.
      Już nie są członkami PiSu.
      Kaczyński w odróżnieniu od Tuska i Kopacz nie patyczkuje się - tylko wypieprza na zbity pysk takich oszustów.
      I tym Prezes dał przykład innym jak należy postępować z wyłudzaczami publicznego grosza.
      Jak zrobią audyt w sejmie i rządzie, to okaże się że jest to zjawisko nagminne i również ci z PO tak robią.
      Nie pamiętasz afery taśmowej?
      A w restauracjach kto zamawiał żarcie za publiczną kasę jak nie Radzio Sikorski i jego koledzy.
      I jakoś nadal jest czlonkiem PO, a nawet go awansowali na marszałka sejmu.
      Między innymi PiS tym różni się od PO, że tam za oszustwa się wylatuję, a w PO się takich winduje.
      Wierchuszka PO boi się kogokolwiek wyrzucić ze swych szeregów, bo wtedy pewnie mogliby zacząć sypać jedni na drugich - każdy po prostu posiada jakieś niewygodne, kompromitujące informacje. Partia PO to po prostu struktura zorganizowana na wzór układów mafijnych.
      • kasjan007 Re: Oszuści z PiS. 11.11.14, 20:08
        Zorientowany, niue szalej. To,że są świństwa w naszym parlamencie wie każde dziecko.Ale,żeby PiS?
        • stereo160 Re: Oszuści z PiS. 12.11.14, 08:10
          Nie trzeba być specjalnie bystrym obserwatorem, aby nie dostrzec takiego małego hofmanka w lokalnych strukturach. Pewnie nowy burmistrz (Szczęśniak? Dalgiwicz?) przyjrzy się wydawaniu publicznej kasy przez niektórych funkcjonariuszy samorządowych w ostatnich dwóch kadencjach.
          • djmixer1 Re: Oszuści z PiS. 12.11.14, 19:39
            A kto to taki?
      • xxxmir Re: Oszuści z PiS. 13.11.14, 11:22
        To ty się nie podniecaj.Kaczyński taki przyzwoity - dzisiaj wypieprzy,a za tydzień przyjmie z powrotem.
        • 1.karol7777 Re: Oszuści z PiS. 13.11.14, 11:32
          Karol Karski wyleciał wraz z innym posłęm PIS za jazdę po alkoholu kartami golfowymi w Grecji?

Czy poseł Jackiewicz został wyrzucony za popchnięcie człowieka w taki sposób, że ten niedługo zmarł?

Co tym osobom zrobiono za ich czyny?
    • xxxmir Re: Oszuści z PiS. 13.11.14, 11:54
      mixerku,nie boj sja,sprawdzimy i dobrze zagłosujemy.A póki co,przedstawiam kolejnych oszustów PiSu z UMiG J-L i ZGK w temacie urzędowej opieki nad zwierzętami,którzy nawet nie mają podpisanej umowy na przekazywanie wyłapanych psów (nie mówiąc o kotach) do schroniska w Dzierżoniowie na którą się powołują.Taka jest nasza "władza" - oszukańcza i bezduszna. A skoro nigdy nie było umowy, jak to oznajmia prezes dzierżoniowskiego schroniska tzn. że Szczęśniak także olewał zwierzaki i nie wywiązywał się ze swoich obowiązków.
      • xxbialy Re: Oszuści z PiS. 13.11.14, 17:40
        To co robią z tymi zwierzętami?
        • xxxmir Re: Oszuści z PiS. 13.11.14, 18:18
          Nie wiem, zapytaj Putyre lub Ciechanowskiego. Być może Rostalski strzela a hersst grzebie, a kto to wie ? - one też nie powiedza.
          • deggial77 Re: Oszuści z PiS. 13.11.14, 18:46
            Odnośnie bezdomnych zwierząt - miałem sytuację gdzie po ulicy szwendały się dwa owczarki niemieckie, młode ładne, ale diabli wiedzieli czyje i co im odwali. Jako, że mam małe dzieci, które lubią się bawić na dworze zadzwoniłem do UMiG w celu zgłoszenia problemu. Informacja jaką uzyskałem to to, że mam zadzwonić na policję a najlepiej do dzielnicowego (nawet nie wiem kto nim jest) - farsa !!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka