Gość: prosba IP: *.adsl.inetia.pl 03.04.10, 18:18 Polećcie mi jakiś telefon - muszę kupić na prezent. Jakie trendy telefonów, telefony wśród studentów są najpopularniejsze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: prosba Re: Telefon dla studenta IP: *.adsl.inetia.pl 04.04.10, 08:56 pomozcie mi cos wybrac:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: Telefon dla studenta IP: *.3s.pl 04.04.10, 11:49 Ja mam nokię, ale dlaczego ten telefon musi być popularny? :P Może najpierw określ, do czego będzie go używać osoba, która go dostanie, bo po co np telefon z dobrym aparatem komuś, kto nie zamierza robić zdjęć :P I czasami ludzie mają ulubione marki :P Odpowiedz Link Zgłoś
zloty.strzal Re: Telefon dla studenta 04.04.10, 14:23 A to studenci się aż tak różnią od reszty społeczeństwa? Odpowiedz Link Zgłoś
dystansownik Re: Telefon dla studenta 04.04.10, 14:55 > A to studenci się aż tak różnią od reszty społeczeństwa? Sam się nad tym zastanawiam. Tym bardziej, że to dość indywidualna kwestia. Znam takich studentów, co mają jeden telefon od lat i im całkowicie wystarcza, a znam takich, co mają co miesiąc nowy, najczęściej jakiś najnowszy dostępny model. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal_powolny12 Re: Telefon dla studenta IP: *.iwacom.net.pl 05.04.10, 00:10 Na tak postawione pytanie nie da się odpowiezieć. Ze swojej strony polecam telefony firmy SAGEM. Bardzo fajnym modelem jest my400x. Poręczny mały telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
turekpolski Re: Telefon dla studenta 05.04.10, 16:00 To chyba nie bardzo jest temat na froum Edukacja>Studia, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student Re: Telefon dla studenta IP: *.xdsl.centertel.pl 05.04.10, 18:48 Telefon oczywiśće z bluetooth, wu fi, smybian, najlpeij wbudowany program do odczytu pdf, word. nokia 5530 z nizszej polki, lepsze to serii n ;) e Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prosba Re: Telefon dla studenta IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.10, 18:59 zapytalam, bo bylam pewna, ze wiekszosc ma avile albo iphona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: df Re: Telefon dla studenta IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.10, 20:10 Ja mam 4-letnią Motorolę V3 i też jestem studentem. Odpowiedz Link Zgłoś