Dodaj do ulubionych

Mała prośba do współforumowiczów ;)

10.03.04, 19:45
Moglibyście sprawdzić, czy działa Wam strona mish.ceg.amu.edu.pl (bez www!)
albo www.mish.prv.pl? Nie mogę na nią wejść od paru dni :(. Gdyby działała -
może jakaś miła duszyczka weszłaby do części regulaminu mówiącej o planie,
ściągnęła wzór planu i podesłała na tawananna@pf.pl? Podobno jest jakiś nowy,
a ja nie mogę nawet zobaczyć :/. Z góry dzięki:)

P.S. Gdyby strona nie działała, też zameldujcie;) - przynajmniej będę
wiedziała, że to nie tylko mój problem.
Obserwuj wątek
    • vilya1 Re: Mała prośba do współforumowiczów ;) 12.03.04, 14:01
      Mi działa... jeżeli po tych kilku dniach nadal potrzebujesz informacji. Btw, o
      co Ci konkretnie stamtąd chodzi? Bo ja nie umiem znaleźć. ;( Czy to może jest
      schemat planu studiowania czy jeszcze coś innego??
      Pozdrawiam

Vilya.
      • tawananna Re: Mała prośba do współforumowiczów ;) 12.03.04, 19:21
        Świetnie! W takim razie liczę na Ciebie ;). Ja do teraz nie mogę tam wejść :/.
        O co w takim razie mi chodzi? Teoretycznie powinien być tam - chyba w
        regulaminie - wzór programu studiów (czyli jak rozpisać zajęcia, na które będę
        uczęszczać, formy zaliczeń itd.). W sumie - banał, ale podobno coś tam zmienili
        i wzór wygląda trochę inaczej niż w pierwszym semestrze :). Po weekendzie
        chciałabym wybrać się do tutora po podpis pod planem (btw: jak u Was układa się
        współpraca z tutorem? Jesteś zadowolona? A Twoi znajomi) i wolałabym, żeby to
        była ta właściwa wersja ;). Pozdrowienia!
        • vilya1 Re: Mała prośba do współforumowiczów ;) 12.03.04, 22:16
          Grr, jestem beznadziejna, bo w regulaminie wciąż tego nie widzę. :|
          Jedyne, co dostrzegam, to coś na wzór karty, do której wpisujesz zajęcia - ale
          to nie w regulaminie. Z tym, że dla I roku jest jedynie na semestr zimowy
          (zgodnie z tym, co tam napisano ;), na semestr letni jest podany dla II roku -
          ale tam nie ma uzupełnionych miejsc z Waszymi zajęciami obowiązkowymi...
          Spróbuję to wysłać, ale nie wiem, co z tego wyjdzie. ;) I czy w ogóle o to
          chodzi. (Ale chyba jednak tak. ;)
          Co do tutora - to zależy. Mój tutor jest wspaniałym człowiekiem, ale nasza
          współpraca jest dość luźna, właściwie przede wszystkim z mojej winy. Natomiast
          bywa ona bardziej ścisła - tutor jako przewodnik, podsuwający teksty, książki,
          itd., sugerujący wybór pewnych kursów. Mój tutor pozwolił mi decydować zupełnie
          samodzielnie i za to jestem mu bardzo wdzięczna, również jeżeli chodzi o pracę
          roczną pozostawił mi całkowitą dowolność, ale mi to odpowiada. :)
          Pozdrawiam i zabieram się do wysyłania

Vilya.
    • tawananna Re: Mała prośba do współforumowiczów ;) 08.01.05, 00:56
      up
    • tawananna Re: Mała prośba do współforumowiczów ;) 04.12.05, 19:14
      up :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka