Gość: chyba nie. IP: *.217.146.194.generacja.pl 08.07.10, 11:15 Na UŁ termin zapisów na studia stacjonarne minął wraz z 5 lipca ,dlaczego więc do dnia dzisiejszego zwiększa się liczba zapisanych na poszczególne kierunki skoro mamy dzisiaj 8 lipca? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewa Re: Czy to normalne? IP: *.internetia.net.pl 08.07.10, 11:19 Robią co chcą;/ Na innych uczelniach rejestracja do 5 lipca, warunkiem zakwalifikowania się jest opłata też do 5. Oczywiście taka super sprawiedliwość, że wpłaty mogą przychodzić do 12 lipca;// i będą wpisani na listę;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Czy to normalne? IP: *.wroclaw.mm.pl 08.07.10, 13:08 Rejestracja i wpłaty do 5, ale to kiedy te wpłaty dojdą to już inna sprawa (na niektórych uczelniach jest jasne do kiedy odbierają, na innych - nie, wiec pewnie do jakiegoś dnia przed wynikami :P). Wiec to zupełnie normalne :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Czy to normalne? IP: *.internetia.net.pl 08.07.10, 13:43 No ale nadane mają być do 5 lipca ;) Pr5zelew idzie 2 dni, na poczcie dłużej, ale kto w ostatnim dniu wpłaca?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilo Re: Czy to normalne? IP: *.icpnet.pl 08.07.10, 14:40 Poczta, zdaje się, rezerwuje sobie 14 dni na dostarczenie wpłaty :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Czy to normalne? IP: *.internetia.net.pl 08.07.10, 14:44 No to tym bardziej to jest śmieszne;) jak ktoś wpłacił 5 lipca, to na 9 na pewno nie dojdzie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polo Re: Czy to normalne? IP: *.chello.pl 08.07.10, 16:36 wszytko dojdzie na czas niemartwi się i nie doszukujcie się teorii spiskowych hehe od kiedy kaczor padł pod smolnskiem wszyscy czego się doszukują hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Czy to normalne? IP: *.torun.mm.pl 08.07.10, 22:44 Na sam koniec wpłacają ci, którzy nie byli pewni wyników matury. Nie wiem co Cię tak w tym denerwuje. Ja dokonałem wpłaty w banku 5go rano, 6go rano już była zaksięgowana. Odpowiedz Link Zgłoś