Dodaj do ulubionych

DZIENNIKARSTWO:15 OSÓB - JEDNO MIEJSCE?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.04, 21:46
CHCESZ DOSTAĆ SIĘ ZA PIERWSZYM RAZEM?
Pomogę przygotować się do egzaminu wstępnego na dziennikarstwo i komunikację
społeczną.Tanio!
504842805
Obserwuj wątek
    • paula53 Re: DZIENNIKARSTWO:15 OSÓB - JEDNO MIEJSCE? 06.04.04, 13:35
      Na czym miałaby konkretnie polegać twoja pomoc ??? Tanio tzn. ile ? Myślę nad
      zdawaniem nadziennikarstwo na Uniwersytet Wrocławski
      • Gość: K Re: DZIENNIKARSTWO:15 OSÓB - JEDNO MIEJSCE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.04, 16:08
        Na Twój adres: paula53@gazeta.pl został wysłany list.
        Pozdrawiam!
    • Gość: Stolec Re: DZIENNIKARSTWO:15 OSÓB - JEDNO MIEJSCE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.04, 17:47
      Ile?Jak ja zdawalem na dziennikarstwo 2 lata temu to było 20 osob a w zeszłym
      roku 22!Niestety nie udało mi sie dostac bo pytania byly zajebi-scie trudne!W
      tym tez mam zamiar zdawac i mam nadzieje ze mi pomozesz!Na jakiej zasadzie
      miała by ta pomoc wygladac?
      • Gość: Paula53 Re: DZIENNIKARSTWO:15 OSÓB - JEDNO MIEJSCE? IP: *.lan.org / *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.04, 17:53
        A gdzie zdawałeś ????? Masz może testy ?? Byłabym naprawdę wdzieczna :):)
        • Gość: Stolec Re: DZIENNIKARSTWO:15 OSÓB - JEDNO MIEJSCE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.04, 17:57
          Zdawałem do wrocka!Za kazdym razem brakowało mi 3-4 pkt.Nie testów nie mam
          chociaz probowalem je zdobyc!Niestety nie udało sie!Oststni raz probuje w tym
          roku bo egzaminy sa coraz trudniejsze!Byłem na kursie na uniwerku ale to
          wyrzucona kasa bo niczego sie nie nauczyłem!
          • Gość: Paula53 Re: DZIENNIKARSTWO:15 OSÓB - JEDNO MIEJSCE? IP: *.lan.org / *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.04, 18:14
            Ale jakiego typu są to pytania ? Chodzi mi głównie o literaturę i kulturę, bo
            nie mam zielonego pojęcia jaki zakres materiału obejmują . Czy pamiętasz może
            choć jedno przykładowe ???
            • Gość: Stolec Re: DZIENNIKARSTWO:15 OSÓB - JEDNO MIEJSCE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.04, 18:19
              Nie pamietam w ktorym roku bo tych pytan przerobilem kilkaset ale było na
              przyklad jedno;"O tendencje noeklasycystyczne u jakiegos poety
              francuskiego"Normalnie jak to zobaczyłem to myslalem ze spadne z krzesła!
              Bladego pojecia nie mam gdzie tego szukac!
    • Gość: Mariolka Re: DZIENNIKARSTWO:15 OSÓB - JEDNO MIEJSCE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.04, 17:53
      Jaka pomoc?Masz testy?Przeciez one sa niemozliwe do zdobycia!!!Jestem na 1 roku
      zaocznego dziennikarstwa i w tym roku mam zamiar zdawac na dzienne ale nie mam
      czasu sie uczyc!ile by to kosztowało?
      • Gość: bat-ek Re: DZIENNIKARSTWO:15 OSÓB - JEDNO MIEJSCE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 14:32
        Nie licz, że bedą tanie.Przygotowanie do egzaminów na studia kosztuje. Mnie
        prawo kosztowało 2tys.,ale zdałem. Profesor weźmie 2tys. , doktorantka-1tys.,a
        studentka ich obojga:500zł. Tak to już jest...
    • Gość: Kucia Re: DZIENNIKARSTWO:15 OSÓB - JEDNO MIEJSCE? IP: *.visp.energis.pl 08.04.04, 18:29
      15 osob buahahahaha UW co jest na pewno najlepszą uczelnią jest 8 osób góra
      Ludzie nie przesadzajcie
      • Gość: studentka Re: DZIENNIKARSTWO:15 OSÓB - JEDNO MIEJSCE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.04, 22:14
        Zadzwoń do katedry Dziennikarstwa i Komunikacji społecznej na Wydział
        Filologiczny UWr i sama spytaj!!!W lipcu o 70 dostępnych miejsc ubiegało się
        1300 osób!!!Umiesz liczyć???!!!
        • Gość: Kucia Re: DZIENNIKARSTWO:15 OSÓB - JEDNO MIEJSCE? IP: *.visp.energis.pl 13.04.04, 19:00
          no tak ludzie walą drzwiami i oknami na słabsze uczelnie a boją sie najlepszych
          i dobrze!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka