Dodaj do ulubionych

TESTY !!!!

IP: *.lan.org / *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.04, 17:14
Mam pytanie czy ktoś dysponuje testami z egzaminów wstępnych na
dziennikarstwo i komunikację społeczną oraz na stosunki międzynarodowe
najlepiej jeśli byłyby to testy z Uniwersytetu Wrocławskiego, ale nie jest to
konieczne. Z góry serdeczne dzieki dla wszystkich, którzy wyraża dobrą chęć i
mi pomogą :):):) Pozdrawiam :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Flatron Re: TESTY !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.04, 18:04
      Siema!Moja droga kazda kase bym dał zeby zdobyc testy na stosunki a o
      dziennikarstwie juz nie wspomne!Tam zeby sie dostac podobno trzeba miec okolo
      85 pkt na 100 mozliwych i to czasie 1 godziny!Zycze powodzenia w szukaniu!Nie
      sadze jedank zeby ktos dał ci to za free!Słyszałem od znajomego ze
      nieoficjalnie trzeba wylozyc okolo 500 stowek!
    • Gość: siara Re: TESTY !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.04, 18:24
      Ja mam testy!Z chcecia je opchne!Cena do uzgodnienia!
      • paula53 Re: TESTY !!!! 06.04.04, 18:32
        Super :) mam tylko nadzieję,że nie są one jakieś lewe :) Z jakiej uczelni ???Z
        którego roku ???No i przede wszystkim ile za nie chciałbyś ewentualnie ??????
        • Gość: Siara Re: TESTY !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.04, 18:43
          Załatwimy to poza forum!bez swiadkow!Pisza na siarus@gazeta.pl
    • Gość: najek Re: TESTY !!!! IP: *.wroclaw.mm.pl 06.04.04, 21:30
      ja juz kupilem te testy!całkiem niezle.
      • Gość: Nieliczny Re: TESTY !!!! IP: *.legnet.optimedia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.04, 22:51
        Ludzie,rany!!!A może tak za darmo testy?Na wszystkim trzeba zarabiać?Pomóżcie
        przyszłej studentce, co wam po tych paru groszach :-)
        • paula53 Re: TESTY !!!! 07.04.04, 08:11
          Popieram na całej długości !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: zeta Re: TESTY !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 14:28
            Za darmo dostaje się to, co nie potrzebne. Jeszcze nikt nie pomógł przyszłej
            konkurencji za darmo- chyba że celem było jej ograniczenie:))
            • Gość: Do Zety Re: TESTY !!!! IP: *.legnet.optimedia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.04, 21:34
              Widzisz dlatego napisałem Nieliczny...Faktycznie masz racje,ale nie nikt, a
              większość.Zapewniam Cię, że są tacy, którzy to robią.Po prostu jak dobrze sie
              przygotujesz to i tak i tak konkurencje pokonasz.A tak naprawde jeśli ktos sie
              jej boi to nie powinien sprzedawać materiałów nawet za gruba kasę.Ale cóż takie
              czasy, ludziena kasę lecę,pieniądz kieruje ludźmi i nic się nie poradzi na
              to,niestety.Do autora tematu-szkoda,że nie mam tych testów,bo dałbym Cije za
              darmo,niestety to tylko dobre chęci, sam zdawałem na coś innego.Pozdrawiam i
              życzę powodzenia!!!No i więcej życzliwości od ludzi :-)
            • Gość: Do Zety Re: TESTY !!!! IP: *.legnet.optimedia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.04, 21:34
              Widzisz dlatego napisałem Nieliczny...Faktycznie masz racje,ale nie nikt, a
              większość.Zapewniam Cię, że są tacy, którzy to robią.Po prostu jak dobrze sie
              przygotujesz to i tak i tak konkurencje pokonasz.A tak naprawde jeśli ktos sie
              jej boi to nie powinien sprzedawać materiałów nawet za gruba kasę.Ale cóż takie
              czasy, ludziena kasę lecę,pieniądz kieruje ludźmi i nic się nie poradzi na
              to,niestety.Do autora tematu-szkoda,że nie mam tych testów,bo dałbym Cije za
              darmo,niestety to tylko dobre chęci, sam zdawałem na coś innego.Pozdrawiam i
              życzę powodzenia!!!No i więcej życzliwości od ludzi :-)
              • Gość: Ziom Re: TESTY !!!! IP: *.wroclaw.mm.pl 07.04.04, 21:45
                no i po co to całe filozofowanie!Tera takie czasy ze trzeba placic!JA zdałem
                bez płacenia!Jezeli moge cos poradzic- płaćcie ziomy, to jedyna dllaw was
                szansa!
                • Gość: Nieprawda Re: TESTY !!!! IP: *.legnet.optimedia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.04, 21:59
                  Ale nie mam ochoty na polemikę,z tym,że takie czasy to obaj nie odkrylismy
                  Ameryki,ale kasa to nie jedyna szansa...
                  • Gość: Ziom Re: TESTY !!!! IP: *.wroclaw.mm.pl 07.04.04, 22:03
                    No własnie ze jedyna!ktos kto chce sie dostac niech kupuje!Jestem w stanie
                    zalatwic tescicki!Co prawda odpłatnie ale za to pewne i sprawdzone!
                    • Gość: eM Re: TESTY !!!! IP: *.markom.krakow.pl / *.markom.krakow.pl 07.04.04, 23:33
                      co to znaczy "pewne i sprawdzone"? - w jakim sensie?
                      • Gość: Ziom Re: TESTY !!!! IP: *.wroclaw.mm.pl 08.04.04, 08:46
                        Tzn. takie pytania które juz byłe i sie powtarzają za kazdym razem
              • paula53 Re: TESTY !!!! 08.04.04, 15:47
                Serdeczne dzięki za chęci :):):) Pozostaję optymistką :-) Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka