IP: *.chello.pl 28.04.04, 19:53
Czy ktoś z was jest na ochronie środowiska, biologii badz zootechnice?

jesteście zadowolenie ze studiów? Proszę o jakieś refleksje :)
Obserwuj wątek
    • Gość: matti Re: SGGW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.04, 21:03
      Już raz poruszałem ten temat, poszukaj wcześniej wątku: "Jak się studiuje na
      SGGW?".
    • Gość: Karolina z 1 roku. Re: SGGW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.04, 23:00
      Cześć.Ja osobiście studiuję zootechnikę.Jestem bardzo zadowolona bo marzyłam o
      pracy ze zwierzakami.Początkowo chciałam zdawać na weterynarię.Kiedy zobaczyłam
      poziom trudności momentalnie mi się odechciało.Jeśli chodzi o refleksje to mogę
      Ci powiedzieć co mniej więcej jest na tych studiach.Wtedy sama sobie wysnujesz
      wnioski.
      Bardzo podoba mi się to że wiedza teoretyczna jest przekładana na praktykę.Nie
      tak jak na wet mówią o sterylizacji a nigdy jeśli się sama o to nie postarasz
      jej nie zobaczysz...
      Praktyki to nie tylko przyswajanie nowych umiejętności.Można się dzięki nim
      zrelaksować i zintegrować z grupą.Najtrudniejszy jest 1 rok.Przeszłam to na
      własnej skórze ale jestem nadal na studiach wiuęc fatalnie nie jest...;-)
      Dosyć dużo jest pamięciówki z zoologii i z chemii analitycznej.Powiem Ci
      szczerze że ta wiedza nie jest tak konsekwentnie wymagana tak jak robią to na
      wet czy biologii...
      Jest jeszcze propedeutyka zoologii,filozofia,ekonomia i przedmiot który sprawia
      najwięcej trudności-statystyka matematyczna.
      Egzamin na zoologię jest naprawdę prosty.Jesli jeszcze nie masz to koniecznie
      zaopatrz sie w testy z biologii.
    • Gość: Kaa Re: SGGW IP: *.chello.pl 29.04.04, 14:08
      Matti, wiem - juz przeczytałam ten watek :)

Karolina- dzieki bardzo za info.
      W testy się zaopatrzyłam i skrupulatnie je wypełniam :)

Czekam jeszcze na czyjeś wrażenia...
      • Gość: Majerek Re: SGGW IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 29.04.04, 14:13
        Szkoła Główna Wywożenia Gówna
        • Gość: Karolina... Re: SGGW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.04, 18:39
          No jasne Majerek...Po SGGW jest dosyć łatwo znaleźć pracę.Wśród absolwentów
          SGGW jest bardzo niewiele osób bez pracy.
          • Gość: matti Re: SGGW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 19:06
            Mówisz poważnie? Nie sprawdzałem statystyk, ale jeżeli jest tak jak mówisz, to
            wspaniale. Czy jest to rzeczywiście sprawdzona informacja?
    • Gość: Hans Szkoła Wiejska :-))) IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.04, 21:23
      Szkoła ma nazwe jakby uczyli sie na niej wyłącznie ludzie ze wsi
      którzy uczą sie gospodarować na folwarkach he he he
      • Gość: matti Re: Szkoła Wiejska :-))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 21:54
        Ty pewnie studiujesz na jakiejś prywatnej uczelni o dumnej nazwie, gdzie
        wykształcenie dostaje się za pieniądze. Na SGGW pewnie się nie dostałeś...
        Twoja wypowiedź wskazuje na to, że to ty prawdopodobnie jesteś ze wsi. Lepper
        to dla ciebie największy autorytet, prawda?
        • Gość: Majeranek Re: Szkoła Wiejska :-))) IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 30.04.04, 12:49
          SGGW a nie mogło byt sie nazywać AR jak w innych miastach?
          Tak samo SGH zamiast AE
          dobrze, że Akademia Medyczna to Akademia Medyczna a nie Szkoła Główna Lekarzy
          buhaahahahahaha.
          a teraz na siłę tyle nie wiejskich kierunków tam wrzucają, że pewnie niedługo i
          prawo będzie siędało studiować.
          buahahaha.
          pozdro600
          • Gość: ppp Re: Szkoła Wiejska :-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.04, 17:48
            Rany co za debil. Czepia sie nazw zamiast spojrzec na poziom nauczania. Zapewne
            chcialbys studiowac na SGGW albo SGH, ale bierze gore kompleks nizszosci w
            stosunku do stolicy. A zadziwie sie ze AM w Lodzi nazywa sie Uniwersytet
            Medyczny w Lodzi a AM w Krakowie Collegium Medicum Uniwersytetu Jagiellonskiego.
            • Gość: Majeranek Re: Szkoła Wiejska :-))) IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 30.04.04, 19:04
              >kompleks nizszosci w
              > stosunku do stolicy.
              o kurwa, a więc mnie rozszyfrowałeś? Masz racja, wlaze na strone SGH i wale
              konia przed monitorem.
              > Medyczny w Lodzi a AM w Krakowie Collegium Medicum Uniwersytetu
              Jagiellonskiego
              >
              z tym Collegium Medicum to wiedziałem, a Łódź mam w dupie bo to miasto żydów i
              wylęgarnia polytuków, którzy i tak spierdalają do WaWy.
              • Gość: ppp Re: Szkoła Wiejska :-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.04, 22:24
                Poziom troglodyty. Zalosny malolat.
    • Gość: Kaa Re: SGGW IP: *.chello.pl 01.05.04, 13:45
      Rany, jak ja to lubię...

Człowiek chce się czegoś konkretnego dowiedzieć, a to przyjdzie jakiś debil i
      tylko wulgaryzmami potrafi rzucić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka