Gość: romek3 IP: *.ip.netia.com.pl 28.06.11, 14:28 Czy ktoś zna jakąś stronę z testami sprawdzającymi poziom francuskiego lub niemieckiego? Potrzebuje szybkie info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kagan Re: testy językowe IP: *.dsl.telepac.pt 28.06.11, 16:26 A slyszal Acan kiedys o GOOGLE? french.about.com/od/tests/French_Tests.htm www.deutsch-lernen.com/virtual/e_test_kurz_einleitung.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulikaq Re: testy językowe IP: *.ip.netia.com.pl 30.06.11, 14:47 jest mnóstwo takich testów, ale ja osobiście wolę testy z testcv. Są szczegółowe i sprawdzają dobrze poziom języka. Przechodziłam hiszpański, ale fr i niem też na pewno mają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tawananna* Re: testy językowe IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.11, 15:19 Czyżby wątek nie został założony tylko po to, by można było umieścić taką odpowiedź...? Testcv to serwis płatny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prometeusz Re: testy językowe IP: *.ip.netia.com.pl 25.07.11, 09:23 Też znam stronę testcv. Co z tego, że płatna? Przynajmniej wiadomo, że jest wiarygodna i że testy są przygotowywane przez niebyle kogo. Do Tawananna: z ciekawości sprawdziłem i wiedz, że test można przejść też darmowo- jeśli na facebooku wpiszesz "lubię to" na ich stronie, dostaniesz kod do przejścia dowolnego testu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: charles Re: testy językowe IP: *.ip.netia.com.pl 01.08.11, 13:33 no, to rozumiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tawananna* Re: testy językowe IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.11, 13:39 Widzę, że promowanie testcv na forum trwa. No cóż, ja nie dołączę do osób, które nabijają licznik fanów jakiejś strony na Facebooku tylko po to, by za darmo z niej skorzystać. Odpowiedz Link Zgłoś