Dodaj do ulubionych

PRACA W TVN STYLE

IP: 81.210.83.* 12.08.05, 16:27
od czego zacząć aby bez znajomości-bo takowych nie posiadam dostać się do tej
tv. Niekoniecznie jako prezenterka, bo nie skoczę od razu do głębokiej wody,
ale jako asystentka (niekoniecznie od parzenia kaw), którejś z "pracownic",
(nie wiem jak dokładnie określa się to stanowisko), która np. zajmuje się
informacjami dot. mody, podróży, generalnie światem kobiet...
Obserwuj wątek
    • Gość: bigsmall Re: PRACA W TVN STYLE IP: *.idea.pl 18.08.05, 16:05
      wyślij cv i list motywacyjny ze zdjęciem. Maliem lub pocztą na adres redakcji
      lub konkretnego programu. Skoro jednak pytasz się o coś takiego to mogę Ci
      powiedzieć, że na reasercherkę (bo o takim stanowisku chyba myślisz) się nie
      nadajesz. Bo taka praca polega własnie na szukaniu i znajdowaniu
      • Gość: ona Re: PRACA W TVN STYLE IP: 81.210.83.* 19.08.05, 13:00
        a Ty nie potrafisz udzielać rad i nawet błędnie osądzasz, bo a. cv jak wysle od
        razu trafi do kosza, więc dzieki. b. to co w tej chwili robie to jest szukanie.
        bo zważ na to, że poruszam (i nie ograniczam sie tylko do tego) temat na
        forum...ale co ja sie bede tlumaczyc, adijos!
        • Gość: :) Re: PRACA W TVN STYLE IP: *.acn.waw.pl 19.08.05, 13:51
          temat szukania joba na forum byl juz wielokrotnie walkowany.. jest to jedna z bardziej zalosnych form takiej dzialalnosci. jezeli zadajesz takie pytania i czynisz to na forum.. to coz, chyba nadajesz sie do przenia kawy tylko, a to mozesz robic w "gie-esie" u siebie. zastanow sie kobiecino.. chcesz sobie od razu hoop i wskoczyc do style. ohh pogadala bys sobie z sadza i wogole. no no.. ale niestety. musisz przeczalgac sie troszke po asfalcie, a jak juz to zrobisz to bedziesz wiedziala jak sie dostac do tvn style i nie bedziesz zadawac tu durnych pytan. no chyba ze wybierzesz opcje na sponsora. masz auto? to robisz tak: upatrz sobie jakiegos samotnego kolesia z produkcji iti. sledz go (gdzie jezdzi, co robi i w jakis godzinach) i zaczaj sie "na stluczke", potem mdlejesz i opadasz w jego ramiona i juz jestes w tvn style.
          mam nadzieje ze ci pomoglem:) trzym sie
          • Gość: ona Re: PRACA W TVN STYLE IP: 81.210.83.* 19.08.05, 18:55
            durne to snujesz opowieści. nikt nie powiedział, że przez forum wskakuje do/na
            stacje..nieważne, nie bede sie przed takim jak Ty tłumaczyć bo szkoda mi czasu.
            nie pojmujesz pewnych rzeczy.. tylko współczuć. więc współczuję. pozdrawiam
            • Gość: hehe Re: PRACA W TVN STYLE IP: *.acn.waw.pl 22.08.05, 14:21
              poprostu nie masz auta :) hihi
              • Gość: coż Re: PRACA W TVN STYLE IP: *.bphpbk.pl 25.08.05, 10:25
                ale wy jesteście debile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka