pikorpikor 31.05.04, 01:31 Jakie macie hobby i jak je realizujecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wpia Re: CZYM SIĘ INTERESUJECIE POZA PRAWEM? 31.05.04, 13:23 jakto jakie hobby - net rzecz jasna. Odpowiedz Link Zgłoś
czaja.wpia Re: CZYM SIĘ INTERESUJECIE POZA PRAWEM? 02.06.04, 17:19 a ja gram w paintball. realizuje - grając w paijtball :) Odpowiedz Link Zgłoś
czaja.wpia Re: CZYM SIĘ INTERESUJECIE POZA PRAWEM? 02.06.04, 23:29 jeszcze tak, next year - pewnie juz nie. :) a ty? Odpowiedz Link Zgłoś
pikorpikor Re: CZYM SIĘ INTERESUJECIE POZA PRAWEM? 17.06.04, 11:03 gdzie gracie i ile kosztuje taka jednorazowa imprezka? Odpowiedz Link Zgłoś
zaitzev Re: CZYM SIĘ INTERESUJECIE POZA PRAWEM? 16.06.04, 23:49 pilka nozna ofkors:) realizuje czynnie (hala tudziez jakies inne twarde nawierzchnie). tylko ze w chwili obecnej kontuzja mnie wykluczyla z gry do konca sezonu;) nie mam takich dobrych lekarzy jak profesjonalni kopacze bo pewnie po 2 tygodniach juz bym biegal a tak to porazka.. biernie tez realizuje:) w kapciach z piwem przed tv albo stadionowo - na razie rodzina i dziewczyna toleruja.. a no i kino. zamiast na piwo jak prawdziwy student to kazde pieniadze wydaje na kino. ostatnio mniej bo duzo ogladamy divx'ow ale tez raz na dwa tygodnie kino jest. Odpowiedz Link Zgłoś
pikorpikor Re: CZYM SIĘ INTERESUJECIE POZA PRAWEM? 17.06.04, 11:00 No, w końcu coś konkretnego! Pozdrawiam i życzę owocnej gry i odpoczynku przed TV (byle nie za dużo:)). Odpowiedz Link Zgłoś
zaitzev Re: CZYM SIĘ INTERESUJECIE POZA PRAWEM? 18.06.04, 17:23 jak definiujesz 'za duzo' w czasie euro2004?;) po 3h transmisji w tv codziennie jak na razie jest.. dopiero dzisiaj zamierzam inaczej wieczor spedzac bo juz mam troszke dosc takiego maratonu.. a sama gra jeszcze troche poczeka niestety:( pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
tuzin_cwks Re: CZYM SIĘ INTERESUJECIE POZA PRAWEM? 18.06.04, 17:27 A jaki stadion odwiedzasz? Odpowiedz Link Zgłoś
zaitzev Re: CZYM SIĘ INTERESUJECIE POZA PRAWEM? 20.06.04, 10:19 wisly i cracovii;) Odpowiedz Link Zgłoś
szara.mysz Re: CZYM SIĘ INTERESUJECIE POZA PRAWEM? 17.06.04, 01:11 Jakoś ten wątek nie cieszy się powodzeniem...Ciekawe dlaczego...? Odpowiedz Link Zgłoś
pikorpikor Re: CZYM SIĘ INTERESUJECIE POZA PRAWEM? 17.06.04, 10:58 Po to właśnie go tu umieściłem aby sprawdzić moją teorię :) Ale do rzeczy bo wyjdzie, że też się niczym nie interesuję: - podróże - małe i duże - odwiedziłem ponad 30 krajów na 4 kontynentach, - reportaże z podróży, fotogarafia krajobrazu i geografia w ogólności, - biegi długodystansowe m.in. maratony w Krakowie, Pradze, Chicago, Warszawie, Poznaniu + inne zawody, których nie wygrywam ale samo uczestnictwo mnie "rajcuje" i wiele innych rzeczy - z doskoku bo doba ma 24 godziny :) Życzę wszystkim "zakłutym pałom" (explanation below) aby choc trochę otworzyli swój umysł i zobaczyli, że na świecie istnieje wiele wspaniałych rzeczy do poznania oprócz nauki prawa (z całym szacunkiem dla niej - ja się prawa uczyć lubię). Słowniczek: ZAKŁUTA PAŁA - osoba co prawda inteligentna ale o świecie Bożym pojęcia nie ma i wypowiedzieć się może tylko w gestii prawa takiego czy owego Pozdrawiam wszystkich ludzi zafascynowanych czymkolwiek Odpowiedz Link Zgłoś
jagaciarz Re: CZYM SIĘ INTERESUJECIE POZA PRAWEM? 20.06.04, 10:40 Komunikacją miejską i piłką nożną(oczywiście nie tylko). Pozdro dla wszystkih prawników. Odpowiedz Link Zgłoś
rebeccy Re: CZYM SIĘ INTERESUJECIE POZA PRAWEM? 22.06.04, 13:12 A czy jest tu ktos z Wroclawia kto sie czyms interesuje? Bo wybieram sie na przyszly rok akademicki do Wro i chetnie bym kogos poznala :) Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu hihihi Pikor 06.07.04, 14:42 dobre, choć Twój wątek przewidywalny. Wiadomo czym się interesuje student prawa. Prawem, najczęściej z obowiązku Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: CZYM SIĘ INTERESUJECIE POZA PRAWEM? 04.08.04, 19:48 Istoty ludzkie! A muzyka?! Sens życia mego po prostu :) Odpowiedz Link Zgłoś
caprice83 Re: CZYM SIĘ INTERESUJECIE POZA PRAWEM? 04.08.04, 20:56 Ja lubię bardzo sport, szczególnie pływanie i żeglarstwo. Poza tym gdy sie nudzę potańczyć przy dobrej muzyce lub obejrzeć jakąś dobrą komedię czy horror. No i jak każdy uwielbiam sex;D Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: CZYM SIĘ INTERESUJECIE POZA PRAWEM? 25.08.04, 17:22 administracją ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
lezagi Re: CZYM SIĘ INTERESUJECIE POZA PRAWEM? 17.09.04, 14:02 wybacz,ale znasz kogoś kto się interesuje prawem? u nas na tych 450(UJ)na roku może kilku profesorów;) Odpowiedz Link Zgłoś
raszido Re: CZYM SIĘ INTERESUJECIE POZA PRAWEM? 17.09.04, 18:15 wszystkim co jest godne zainteresowania ;P a w szczegolnosci, koszykowka i podrozami ;) no i oczywiscie sila rzeczy, tym co zwiazane jest z kier. studiow :P choc i z tym roznie bywa ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
caprice83 Re: CZYM SIĘ INTERESUJECIE POZA PRAWEM? 17.09.04, 18:26 Ja studiuje prawo bo mnie to interesuje, szczególnie teraz gdy będę szczegółowo uczyć się na tematy związane z pracą magisterską. Głupota jest dla mnie studiowanie czegoś co człowieka nie pasjonuje. Odpowiedz Link Zgłoś
khadia Re: CZYM SIĘ INTERESUJECIE POZA PRAWEM? 28.09.04, 15:52 Bardzo lubię chodzić po górach, czasem powspinać. Moje ulubione pasmo górskie to Beskid Niski. [miesiąc wakacji spędzam w górach] Interesuję się kulturą oraz historią Słowian południowych i zachodnich. [Ostatnio sporo czytałam o konflikcie bałkańskim.] Jeżdżę sporo na rowerze, czasami tak się rozpędzę, że zatrzymuję się dopiero w innym kraju. [planuję wakacyjną wyprawę rowerową ] Lubię język francuski. [próbuję się go nauczyć ech] Uwielbiam dobrą muzykę. [chodzę na koncerty, słucham dobrych audycji etc.] Interesuję się jeszcze kreskówkami (takimi bardzo starymi, prawie nieznanymi) i prozą C.S.Lewisa. [grzebię, szperam, szukam i oglądam takie szarawe bajeczki. zbieram wydania "opowieści z Narni"] Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
superoptyk Re: CZYM SIĘ INTERESUJECIE POZA PRAWEM? 28.09.04, 19:43 "Interesuję się kulturą ", "Lubię język francuski. [próbuję się go nauczyć ech]"...no to mamy cos wspolnego...:) pozdrawiam z wpia/uw. Odpowiedz Link Zgłoś