Dodaj do ulubionych

testy na u wrocławski

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 12:26
Ej, ludziska drogie, jak to jest z testami na uniwersytet wrocławski, czy są
tak samo trudne i skoncentrowane na współczesności jak te z warszawy, czy
może troche bardziej laitowe i podobne do programu liceum. Blagam napiszcie
jak wiecie!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: b Re: testy na u wrocławski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 12:58
      Ale na jaki kierunek?
    • Gość: gość Re: testy na u wrocławski IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.04, 14:28
      A o jakie testy Ci chodzi, tzn na jaki kierunek?
      • Gość: mileq Re: testy na u wrocławski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 14:47
        o sorry, na prawo, dzieki za zainteresowanie
    • Gość: aj Re: testy na u wrocławski IP: *.provider.pl / *.provider.pl 02.06.04, 18:43
      no wlasnie jaki kierunek ? bo na prawo na przyklad sa dosyc kosmiczne :/
      • paula53 Re: testy na u wrocławski 03.06.04, 14:41
        a co z testem na stosunki międzynarodowe ????
        • evrin Re: testy na u wrocławski 04.06.04, 00:10
          test na stosunki miedzynarodowe to dopiero kosmos:)))))))) mam przyjemnosc byc
          teraz uczona przez szanownych doktorow ukladajacych pytania... Oni musza takie
          testy chore robic, niestety, za duzo osob na miejsce(w zeszlym roku 20). Ale
          kierunek rewelacyjny,polecam:) jak nie na Uniwerku to w DSWE(prywatna ale ci
          sami ludzie ucza co na UWr.
          • paula53 Re: testy na u wrocławski 04.06.04, 14:58
            ehh to bardzo pocieszające :(
          • ilianna Re: testy na u wrocławski 04.06.04, 15:39
            Testy na stosunki i prawo są tego samego typu (zdawałam na oba kierunki, na oba
            się dostałam, wybrałam stosunki). Po prostu masa pytań o nieważne i bzdurne
            szczegóły. Test na stosunki jest o tyle prostszy, że obejmuje mniejszy zakres
            materiału (czyli historię tylko od rew.franc), a test na prawo całość.
            Żeby dostać się na stosunki wystarczy przeczytać parę razy całą serię
            podręczników Radziwiłł - Roszkowski i wykuć jak najwięcej się da - szczegóły,
            nazwiska, pojęcia, w o wiele mniejszym stopniu daty. Odpowiedzi na wszytskie
            pytana znajdują się w tych książkach. Do tego trzy ostatnie rozdziały z
            Wojtaszczyka (do pytań otwartych) i końcówka Historii Polski Roszkowskiego (to
            czego nie obejmuje juz podręcznik do liceum). I tyle. W gruncie rzeczy ten
            egzamin nie jest aż taki trudny. Warto zaopatrzyc się w testy z poprzednich lat
            (kupić od studentów albo zapisać się na kursy przygotowawcze, gdzie się te
            testy na okrągło robi) - PYTANIA SIĘ BARDZO cZĘSTO POWTARZAJĄ !!!!
            A dla wszytskich kandydatów pytanko - kim byli fanarioci ??? (to jedno z pytań
            na egzaminie :)
            Powodzenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka