Dodaj do ulubionych

Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie....

• Gość: @_@ Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.toron.pl 08.07.04, 23:46
      edukacja techniczno-informatyczna AP i infa i ekonometria na AE /oczywiście w
      Krakowie :D/
      • Gość: Bierbaum Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.04, 00:39
        administracja UG :-)
        • Gość: Ania^^ Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.wlanet.wla.pl 18.07.04, 18:39
          ja tez na admina na UG ;-))
    • Gość: Asia Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.waw-kor.leased-e.ids.pl 09.07.04, 16:58
      Zarządzanie na PW :D :D :D
    • Gość: InsideEvil Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.master.pl / *.master.pl 12.07.04, 13:24
      UG oceanografia fizyczna;]
    • tawananna Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... 12.07.04, 20:19
      Etnolingwistyka UAM
      Językoznawstwo i informacja naukowa UAM

:))
      • tak_zwany Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... 12.07.04, 20:21
        Gratuluje, więc teraz jedziesz podwójnie... Co wybierasz?
        • tawananna Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... 14.07.04, 00:18
          > Gratuluje, więc teraz jedziesz podwójnie... Co wybierasz?
          Dzięki :). Wybieram etnolingwistykę :).
      • Gość: eM Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.markom.krakow.pl / *.markom.krakow.pl 12.07.04, 21:24
        kontynuujac inny watek - czy 'etnolingwistyka' to "jezdzenie po wioskach" i
        cwiczenie gwary? ;-)

gratuluje -
        :-)
        • tawananna Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... 14.07.04, 00:20
          > kontynuujac inny watek - czy 'etnolingwistyka' to "jezdzenie po wioskach" i
          > cwiczenie gwary? ;-)
          Nie, to tylko taki stereotyp ;DD. A poważniej: szczerze mówiąc, nazwa kierunku
          to dla mnie niezgłębiona tajemnica. Tzn. wiem, czym w ogóle jest
          etnolingwistyka, ale ten termin ma się nijak do samego kierunku :).

> gratuluje -
          > :-)
          Dzięki :)
      • Gość: kasia Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.net.autocom.pl 13.07.04, 17:14
        To trzeci kierunek?

Przeczytaj komentowany artykuł »
        tawananna 10.07.2004 00:11 odpowiedz na list

> Wkuwanie na egzaminy setek
        > bzdur nikomu i niczemu nie służy, a dokładnie na tym polegają studia

Zabawne. Studiuję od roku - wiem, że to krótko, ale pewne reflekse mam:) - i
        nie doświadczyłam do tej pory "wkuwania na egzaminy setek bzdur", w związku z
        czym trudno zgodzić mi się ze śmiałą tezą, że to na tym polegają studia...
        • Gość: eM Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.markom.krakow.pl / *.markom.krakow.pl 13.07.04, 23:44
          szczesciara -
        • tawananna Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... 14.07.04, 00:21
          > To trzeci kierunek?
          Nie, może jestem wariatką, ale nie do tego stopnia ;). Dopiero drugi :).

Pozdrowienia,
          Tawi
          • Gość: Richelieu* Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: 217.98.107.* 14.07.04, 19:28
            ooo, 3 kierunki to wariactwo? dżizus, idę się powiesić
            • tawananna Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... 14.07.04, 20:50
              > ooo, 3 kierunki to wariactwo? dżizus, idę się powiesić

Hmm, myślę, że to zależy od wielu czynników ;). Ale przypuszczam, że trudno
              byłoby robić trzy kierunki dziennie NARAZ - co innego np. robić najpierw dwa,
              skończyć jeden z nich, zacząć wówczas trzeci i ciągnąć dalej dwa :).
              • Gość: Richelieu* Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: 217.98.107.* 14.07.04, 21:02
                no i dobrze myślisz
                swoją drogą zaraz założę wątek, następny kontrowersyjny
                • tawananna Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... 14.07.04, 21:08
                  Już nie mogę się doczekać :).

A swoją drogą... tyle bym jeszcze znalazła sobie ciekawych kierunków do
                  studiowania, ech :(. Aż żal, że nie można studiować przez całe życie - i już
                  nie chodzi o papierki, po prostu jak sobie pomyślę, ile mnie ciekawych zajęć
                  omija :(.
                  • Gość: jak długo Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 20:16
                    popieram całkowicie, ja bym skończyła wszystkie mało praktyczne kierunki:p
                    i byłabym bezrobotna
      • Gość: eini etnolinwistyka UAM IP: *.record.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.04, 22:28
        TAWANANNA, ja tez sie dostalam na etnolingwstyke tylko maly problem-o co chodzi
        tak naprawde w tych studiach(?),bo niestey nie znam nikogo kto by tam studiowal:
        ( wiesz cos moze konkretniejszego?z gory dziekuje:)
    • Gość: mma Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.pl / *.pl 14.07.04, 07:09
      a ja dostalam sie na filologie macedonska na UŚ
      • Gość: o. Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.04, 08:30
        a ja na psychologie na UŚ i na polonistyke na UJ... wybor ciezki, ale chyba
        jednak psajcho zwyciezy :|
    • Gość: ego Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.07.04, 12:14
      chemia biologiczna na UWr :)
      • Gość: amina Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 22:28
        fAJny kierunek, a jest moze biologia chemiczna??
        • Gość: gosia Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.blokowe.pl / *.blokowe.pl 18.08.04, 22:46
          kto sie dostal na romanistyke na uw????????!!!!!!!!
    • Gość: aninka Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 19:09
      pedagogika rewalidacyjna na AP w Krakowie
    • Gość: kaiko Re: WSSE IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.04, 19:23
      no to współczuje :)! podobno słabe to jak jasna cholera
    • otalia Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... 15.07.04, 15:20
      Zdawałam na edytorstwo na UJ, ale nie udało się. Jestem na secjalności
      nauczycielskiej. Za rok znowu próbuję :):):)aaa, i jeszcze w Rzeszowie na
      f.polskiej, ale nie ma jak Kraków :)
    • Gość: ja Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.udn.pl 15.07.04, 19:09
      biotechnologia AR :)
      • Gość: o. Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.04, 19:13
        o widzisz Otalia. jakbym nie dostala sie na psajchologie na uś to
        studiowalybysmy razem :)
        • r_ewolucja Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... 15.07.04, 19:48
          ja sie dostalam na ISNS na UW i na socjologie na UAM.. ale wybieram ISNS ,
          oczywiscie :P
    • Gość: kocham ciebie OCEANOGRAFIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 16:14
      w trójmieście, włąśnie tam,
      • Gość: InsideEvil Re: OCEANOGRAFIA IP: *.master.pl / *.master.pl 16.07.04, 23:07
        więc się zobaczymy w październiku ;]
        Bo też sie dostałam na oceanografie ;]
        • Gość: kocham ciebie Re: OCEANOGRAFIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 16:08
          ja jestem na fizycznej, a ty na której???
          w ogóle gdzies przeczytałam, ze poziom nie jest zbyt wysoki:(, a program
          troszke przestarzały...
          • Gość: nothing more Re: OCEANOGRAFIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 20:49
            i tak czas będziecie spędzali na spożywaniu napojów wiadomo jakich:p
          • Gość: InsideEvil Re: OCEANOGRAFIA IP: *.master.pl / *.master.pl 17.07.04, 21:12
            Też fizyczna;]
          • Gość: InsideEvil Re: OCEANOGRAFIA IP: *.master.pl / *.master.pl 17.07.04, 21:17
            A co do poziomu nauczania na tym kierunku to za bardzo zorientowana nie
            jestem...
            • Gość: to znowu ja Re: OCEANOGRAFIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 21:19
              ja też nie za bardzo, bo jestem z daleka, ale takie informacje znalazłam na
              jakimś gdyńskim forum...
              • Gość: InsideEvil Re: OCEANOGRAFIA IP: *.master.pl / *.master.pl 17.07.04, 23:08
                ja mieszkam na drugim końcu polski więc do "źródeł" trudno trafić
                • Gość: znowu ja Re: OCEANOGRAFIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 23:18
                  na którym końcu?? bo ja 7 godzin pociagiem...
                  • Gość: InsideEvil Re: OCEANOGRAFIA IP: *.master.pl / *.master.pl 17.07.04, 23:53
                    dolny śląsk
                    a co do pociągu to tak 9h 10h z przesiadkami (do gdyni)
                    • Gość: znowu ktos tam Re: OCEANOGRAFIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 09:39
                      ja mam szczescie, u nas sa połączenia bezpośrednie:)
            • eliela Re:Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie... 18.07.04, 20:18
              AM w Warszawie
              • Gość: ddd Re:Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 22:30
                gratulacje, tez sie dostałam, ale nie na medycynę, ale najgorsze jest to, ze
                teraz sie zastanawiam czy nie lepiej było jednak zdawac na akademię medyczną...
                • eliela Re:Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie... 19.07.04, 10:11
                  dziękuję, odetchnę jak przebrnę przez pierwszy rok:) a gdzie dostałaś się ddd?
                  pozdrawiam
      • Gość: magda.lenka Re: OCEANOGRAFIA IP: *.atx.pl / *.atx.pl 07.08.04, 21:35
        socjologia - UG
    • Gość: a ja Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.04, 20:19
      A ja dostałam się na romańską na UMK:D:D
    • Gość: S.W.A.T. Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.gorzow.mm.pl 18.07.04, 22:36
      Ja się dostałem na UAM na biologię i jestem dość zadowolony. Teraz tylko
      znaleźć metę.....
    • Gość: nothing more Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 23:02
      a ja na szczęście nie zdawałam na : finanse, ekonomię, bankowość, marketing,
      zarządzanie, coś jeszcze.../???
    • Gość: Clean Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.telkab.pl / *.telkab.pl 28.07.04, 00:04
      Elektronika i telekomunikacja na WATcie
      • Gość: ania Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.acn.pl 28.07.04, 12:25
        scjologia UW - wieczorowo
        • tak_zwany Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... 28.07.04, 14:28
          Mamy Cię... ;-)
          • r.richelieu Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... 28.07.04, 22:32
            hehehe Tak Zwany ;) fajne mam fajki conie? ale nie będę tak pstrzyć po moim
            prawie ulubionym forum na czerwono
            • tak_zwany Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... 28.07.04, 22:36
              Właśnie miałem napisać, żebyś pokasowała toto, bo wygląda jak forum moderacja w
              przypływie dobrego humoru tebe i maas. A tak w ogóle to gratulacje, choć
              skłamałbym, gdybym powiedział, że jestem zaskoczony...
              • Gość: EnSa Re: UŚ IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.04, 23:34
                Ja dostalam sie na UŚ na prawo i na politologie, na MISHu na UJocie mnie nie
                chcieli (ich strata :P). Gratuluje wszystkim studentom. A tym, ktorym sie nie
                powiodlo zycze szczescia za rok!!!

PS. Aha, wybralam prawo :P Na politologie tez przyjdzie czas...
                PS2. Jakby jakis kolega/kolezanka z roku chcial/chciala pogadac -
                snorlax@polbox.com
    • evolinda Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... 03.08.04, 14:12
      ja dostałam sie na biotechnologie na Politechnice wrocławskiej, ale coś nie
      jestem do niej przekonana;/
    • Gość: aska Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: 80.51.95.* 04.08.04, 18:20
      zarządzanie i marketing na Politechnice Wrocławskiej
    • Gość: Szosti Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 22:08
      Zostałem przyjęty na studia w Akademii Obrony Narodowej na wydziale Lotnictwa i
      Obrony Powietrznej kierunek: Lotnictwo
    • dorotka58 Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... 07.08.04, 14:55
      germanistyka UJ i UWr :)
    • Gość: mala czarna Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.pl / 80.51.255.* 14.08.04, 10:03
      Filologia polska, Uniwersytet Rzeszowski
    • gosiunia610 Biologia UJ i Technologia Żywności AR w Krakowie 16.08.04, 14:00
      I wybrałam biologię :-)
    • niltaurien Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... 18.08.04, 14:49
      Architektura na Politechnice Śląskiej
      • Gość: Richelieu* Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: 195.117.90.* 18.08.04, 23:29
        oooo
        • tak_zwany Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... 19.08.04, 00:07
          Gość portalu: Richelieu* napisała:

> oooo

To się nazywa rozwinięty komentarz. Nostalgia Cię dopadła?
          • Gość: Richelieu* Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: 195.117.90.* 19.08.04, 00:37
            nikt mnie nie dopadł, nikt mnie nie dopadł, szybko biegam a i obronić się
            potrafię
            • tak_zwany Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... 19.08.04, 00:45
              Tak od rzeczy - chyba zacznę wpadać na forum moda, choć z wegetarianizmem to
              mimo wszystko przegrywa...

[to się wyyyyyyyyytnie]
              • Gość: Richelieu* Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: 195.117.90.* 19.08.04, 01:19
                oooo
                po jakich strasznych forach się rozłazisz, na forum moda nidy w życiu nie
                przepościłabym ani jednego razu, hihi. a forum wege, (ha, obeznany w ostanich
                świerszczach co w trawie) jest od czasu do czasu lepsze forum humorum niż
                cosmopolitan

• tak_zwany Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... 19.08.04, 01:28
                  Cosmopolitan? Hmmm, to też będę musiał sprawdzić. Ale widzę, że obsada wege i
                  mody jest w cześci pokrywająca się (np. Twoje ulubienice z liceum). Wege... Mam
                  już tam idoli...

[to się wyyyyyyyytnie]
    • paula53 Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... 20.09.04, 10:35
      Stosunki Międzynarodowe UWr :):):):):)
    • Gość: :( Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 20.09.04, 10:51
      nigdzie... buhuhuuu... a to dlatego, ze chcialam koniecznie konkretny kierunek i nic innego i tylko tam zdawalam...
    • Gość: Ewa Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.04, 15:21
      Dostałam się na ekonomię i psychologię na UW i na SGH- wybrałam SGH. POzdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka