sloneczko111 01.07.04, 22:40 Co byście wybrali: psychologię dzienną na SWPS czy wieczorową (na 90% się dostanę) na UW. Dzięki za rady. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sadam Re: PSYCHOLOGIA UW CZY SWPS - HELP! IP: *.acn.waw.pl 01.07.04, 22:54 lepiej dzienna ,bo wieczorem moze byc niebezpiecznie ,tylu zbocczencow Odpowiedz Link Zgłoś
tak_zwany Re: PSYCHOLOGIA UW CZY SWPS - HELP! 01.07.04, 23:09 Ciężka sprawa... Ale ja wierzę w SWPS. Mają chyba nalepszą kadrę w Warszawie, a poziom zaniżają raczej studenci (ale to się zmieni). Niby dyplom UW jest teraz bardziej ceniony niż SWPS, sądzę jednak, że w przyszłości rynek zweryfikuje tę sytuację. Ja (student UW dodam) postawiłbym na SWPS, szczególnie, jeżli masz możliwość studiować na dziennych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jamajka Re: PSYCHOLOGIA UW CZY SWPS - HELP! IP: *.cable.ubr02.basi.blueyonder.co.uk 02.07.04, 00:34 Powiem Ci tak,ja mialam ten sam dylemat co Ty.Wybtalam SWPS z wielu wzgledow.Na UWr napewno Cie przyjmia ale jesli to wybierzesz to zycze Ci szczerze zebys sie utrzymala bo ponoc (romawialam ze studentami na dniach otwartych) robia taki przesiew ze glowa boli :)).Naprzyjmuja a potem odstrzal! :)Pozatym roznica cenowa nie jest jakas astronomiczna!Jak wybierzesz SWPS to skontaktuj sie ze mna jak chcesz: supaya@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tubibucha Re: PSYCHOLOGIA UW CZY SWPS - HELP! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.07.04, 13:56 wykładam na SWPS i zapraszam... im więcej studentów, tym więcej zarabiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silver Re: PSYCHOLOGIA UW CZY SWPS - HELP! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 17:33 doradzam SWPS.psychologia tam jest wyzej w rankingach niz psychologia na UW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T Student Re: PSYCHOLOGIA UW CZY SWPS - HELP! IP: 193.190.134.* 03.07.04, 20:04 Ale głupota :)))) kasa jest od ilości grup a nie studentów :)))))) Chyba że mówisz o promotorstwie i obronach. Odpowiedz Link Zgłoś