Dodaj do ulubionych

politologia- UAM

06.07.04, 18:32
Czy ktoś wie od ilu punktów przyjmowali w zeszłym roku na politologię ?
Obserwuj wątek
    • Gość: kandziabara Re: politologia- UAM IP: *.gawex.pl / 81.15.132.* 06.07.04, 18:36
      od 27 ale jak byłem na ustnych to koles z komisji mówił coś o 32
      • paula53 Re: politologia- UAM 06.07.04, 19:21
        27 ??? w tym roku do ustnego dopuszczali ludzi nawet z 6 punktami z pisemnego
        tak więc po obu egzaminach mogli oni uzyskać maksymalnie jedynie 26 punktów
        • Gość: Student politologi Re: politologia- UAM IP: *.legnet.optimedia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.04, 20:09
          No nie wiem skąd przedmówca ma takie wiadomości,ale mi wiadomo,bo sam jestem
          na tych studiach,że przyjmowali od 26 punktów.Przy 40 punktach jeden w tą czy w
          tą to duża różnica.A co do testu,to faktycznie,można było mieć 5 lub 6 punktów
          i iść na ustny nie mając świadomości,że szanse na dostanie się są iluzoryczne :-
          ) I droga Paulo nie wiem czy zdawałaś ale ja bym 26 punktów nie określił słowem
          jedynie,gdyz,żeby dostać taką liczbę punktów trzeba było wypaść naprawdę bardzo
          przyzwoicie zarówno w tescie jak i na rozmowie.życzę szczęścia przy wynikach :-)
          • paula53 Re: politologia- UAM 06.07.04, 20:12
            jesli od 26 no to fatalnie !!! zdawałam wczoraj ustny - startowałam z 6
            punktami z pisemnego, ale niestety nie poszło mi najlepiej :(
            • Gość: Student politologi Re: politologia- UAM IP: *.legnet.optimedia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.04, 21:05
              No niestety nie lubie przekazywać złych wiadomości,ale z tego co wiem,oprócz
              ludzi,którzy byli zwolnieni z egzaminu wstępnego,to tylko jedna osoba dostała
              na prawie 500 maksymalnie 20 pkt.Dodam,że z testu miała 6 pkt. :-) To się
              nazywa mieć szczęście.Ale nie martw się,trzeba być dobrej mysli,może sie uda.Ja
              mam za sobą 1 rok i nie ukrywam-studia sa bardzo fajne :-) Trzymam kciuki i
              pozdrawiam :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka