Dodaj do ulubionych

szkoly kosmetyczne

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 13:04
Interesuje mnie niebylejaka szkoła kosmetyczna. Wiecie- nie roczne policealne
studium, ale wyzsza szkola, tak zeby zdobyc naprawde wysokie kwalifikacje.
Czy orientujecie sie, gdzie w Polsce jest najlepsze cos takiego? Bede
wdzieczna za informacje:)
Obserwuj wątek
    • ppatka Re: szkoly kosmetyczne 07.07.04, 13:53
      nie jestem pewna czy jest konieczna wyższa szkoła by zdobyć dobre kwalifikacje,
      zwłaszcza jako kosmetyczka, ważne by studium (np. 2-letnie) miało dobry poziom,
      do tego zainwestować w dobre/renomowane kursy, to naprawde wystarczy

znam tylko 2-letnie studium w Bytomiu
    • Gość: hmm Re: szkoly kosmetyczne IP: *.crowley.pl 07.07.04, 14:11
      jest w Warszawie Wyższa Szkoła Zawodowa Kosmetyki i Pielęgnacji Zdrowia
      ul. Podwale, specjalność: kosmetologia (Z), produkty kosmetyczne (Z)
      Krakowska Wyższa Szkoła Promocji Zdrowia; specjalność: kosmetologia i promocja
      zdrowia.. ale nic mi o nich nie wiadomo.
    • Gość: ja Re: szkoly kosmetyczne IP: *.dobrafirma.com / *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.04, 15:18
      Z tego co wiem na medycynie w Katowicach jest specjalność Kosmetologia....noi w
      Krakowie jest też jakaś prywatna szkoła kosmetyczna
    • a.kopiko1 Re: szkoly kosmetyczne 07.07.04, 23:12
      Wyższa szkoła Zawodowa Kosmetologii - zdzierstwo. 1000zł wpisowe i 900zł czesne.
      A za licencjat trzeba dodatkowo zapłacić. Dziękuję bardzo. Ja właśnie złożyłam
      papiery do Policealnego Studium Ekonomii i Biznesu - jest na Żoliborzu, prawie
      na przeciwko Klifa. Jest dobra, tak mówiły osoby, które ją skończyły. Uzyskuje
      się po nim tytuł technika usług kosmetycznych i to Ci w zupełności wystarczy do
      wykonywania zawodu. dodatkowo masz multum kursów, które warto kończyć. A poza
      tym to od szkoły to niewiele zależy - trzeba chcieć i czuć to, bez tego ani rusz.
      • Gość: Ofca Re: szkoly kosmetyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 18:05
        wiec Wyższa Szkola Pielegnacji Zdrowia i Urody w Poznaniu chyba jest fajna,
        sama sie zastanawialam nad tym kierunkiem, a moze ktos juz studiuje??
        • Gość: Sylwia Re: szkoly kosmetyczne IP: *.crowley.pl 17.07.04, 01:17
          Szkoła w Warszawie na Podwalu to porażka nawet o niej nie myśl, moja koleżanka
          wybrała jakąś w Łodzi, ale niestety dokładnie Ci w tej chwili nie powiem...
          • Gość: misiagas Re: szkoly kosmetyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 16:29
            Fajna szkółka jest we Wrocławiu- Wyższa Szkoła Fizjoterapii, kierunek
            kosmetologia, licencjat, możliwość uzupełniających na AWF-ie.5000 za rok,sama
            mam tam zamiar iść od pażdziernika!Słyszałam o niej wiele dobrego.
            • Gość: hmm Re: szkoly kosmetyczne IP: *.crowley.pl 21.07.04, 16:37
              Fizjoterapie mozesz uzupelnic na AWF, ale chyba nie kosmetologie?!? <szok>..hehe
    • Gość: pomocna Re: szkoly kosmetyczne IP: *.marton.net.pl / 213.77.11.* 21.07.04, 18:10
      Z tego co przeczytalam to kosmetologie mozna studiawac w Polsce na wyzszych
      uczeniach:
      1.Uniwersytet Medyczny w Łodzi studia wieczorowe i zaoczne licencjackie 3 lata
      platne
      2.Ślaska Akademia Medyczna dzinne licencjackie bezplatne (tylko 20 miejsc)
      3.Akademia Medyczna w Bydgoszczy na kierunu Zdrowie Publiczne specjalnosc
      kosmetologia dzienne licencjackie i zaoczne licencjackie
      Taka oferta byla w tym roku w przyszlym powinno byc lepiej w zwiazku z duzym
      zainteresowaniem.
      Pozdrawiam Asia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka