Dodaj do ulubionych

SGGW, co jak gdzie

23.01.13, 21:58
Miała być AK na SGGW, ale nie wypali ze względu na pracę. W takim razie pytanie z mojej strony, może ważne, może trochę mniej, trochę też głupie - na turystykę i rekreacje zaocznie jak ciężko jest się dostać? ew. gospodarkę przestrzenną? Zaocznie, oczywiście. Dzienne w moim przypadku w grę nie wchodzą niestety.
Obserwuj wątek
    • tenuzytkownik Re: SGGW, co jak gdzie 16.05.13, 18:27
      wr-um napisał(a):

> Miała być AK na SGGW, ale nie wypali ze względu na pracę. W takim razie pytanie
      > z mojej strony, może ważne, może trochę mniej, trochę też głupie - na turystyk
      > ę i rekreacje zaocznie jak ciężko jest się dostać? ew. gospodarkę przestrzenną?
      > Zaocznie, oczywiście. Dzienne w moim przypadku w grę nie wchodzą niestety.

W dzisiejszych czasach, żeby dostać się na jakiekolwiek studia zaoczne wystarczy jakkolwiek zadana matura. Nawet nie ma progów punktowych.
    • tenuzytkownik Re: SGGW, co jak gdzie 16.05.13, 18:28
      wr-um napisał(a):

> Miała być AK na SGGW, ale nie wypali ze względu na pracę. W takim razie pytanie
      > z mojej strony, może ważne, może trochę mniej, trochę też głupie - na turystyk
      > ę i rekreacje zaocznie jak ciężko jest się dostać? ew. gospodarkę przestrzenną?
      > Zaocznie, oczywiście. Dzienne w moim przypadku w grę nie wchodzą niestety.

W dzisiejszych czasach, żeby dostać się na jakiekolwiek studia zaoczne wystarczy jakkolwiek zdana matura. Nawet nie ma progów punktowych.
    • Gość: as Re: SGGW, co jak gdzie IP: *.dynamic.chello.pl 16.05.13, 19:23
      idz na ogrodnictwo to bardzo pokrewne z AK, szczegolnie rosliny ozdobne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka