Dodaj do ulubionych

Pomoc w badaniu!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.13, 15:10
Moi Drodzy,
przeprowadzam badanie do pracy magisterskiej. Poszukuję osób homoseksualnych i heteroseksualnych, zarówno kobiet jak i mężczyzn. Prosiłabym Was o wypełnienie ankiety, do której link wstawię na dole. Ankieta ma za zadanie zbadać postrzeganie o wykonywaniu różnych zawodów. Jak już zaczniecie ją wypełniać, to zróbcie to od początku do końca.Nie obrażajcie się, że ją tak sformułowałam, ponieważ już mi się mocno dostało. Nie chcę Was obrazić, tylko po prostu są mi potrzebne takie dane.
Pozdrawiam i dziękuję za pomoc :D

ankiety.kozminski.edu.pl/index.php/35829/lang-pl
Obserwuj wątek
    • verdana Re: Pomoc w badaniu!!! 12.04.13, 17:43
      Ankieta jest do wypoełnienia wyłącznie dla osób głęboko uprzedzonych. Sa na świecie osoby, dosyć liczne nawet, nie postrzegające zawodów przez pryzmat tego, jakie życie seksualne prowadzi wykonujący je człowiek...
      Na podstawie tej ankiety wyjdzie jedynie fakt, jakie mamy paskudne, głęboko uprzedzone społeczeństwo. Jak promotor puścił taki bubel? To nie chodzi o obrazanie, to chodzi o to, ze ankieta nie może byc wypełniona przez nikogo nieuprzedzonego...
      • paszczakowna1 Re: Pomoc w badaniu!!! 12.04.13, 20:59
        >Jak promotor puścił taki bubel?

Dołączam się do pytania. Takiego kretynizmu jeszcze nie widziałam.

> To nie chodzi o obrazani
        > e, to chodzi o to, ze ankieta nie może byc wypełniona przez nikogo nieuprzedzon
        > ego...

Uprzedzony też będzie mieć zagwozdkę nie lada. Uważa, załóżmy, że prokurator powinien być hetero, jeśli mężczyzna, a lesbijką, jeśli kobieta (a stylist(k)a odwrotnie). I ni czorta nie da rady dać wyrazu temu przekonaniu, bo ankieta nie przewiduje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka