Dodaj do ulubionych

studia pedagogika Wrocław UWr

IP: *.dynamic.chello.pl 24.04.13, 17:30
jakie były progi w tamtym roku na ogólną pedagogikę na Uniwersytecie Wrocławskim? Czy ktoś wie czy dużo jest nauki? Ciężko czy raczej nie? Co sądzicie o specjalizacji organizacja edukacji i edukacja regionalna? :)
Obserwuj wątek
    • Gość: tymtym Re: studia pedagogika Wrocław UWr IP: *.dynamic.chello.pl 08.05.13, 14:37
      o właśnie, ja też myślę o pedagogice na UWr i o tej specjalności ;) Byłoby miło gdyby ktoś co nieco napisał :)
    • mc90 Re: studia pedagogika Wrocław UWr 10.09.13, 20:49
      tez sie wybieram na pedagogike na magisterke czeka mnie rozmowa kwalifikacyjna.. mam nadzieje ze sie dostane
      • kleszczkleszcz Re: studia pedagogika Wrocław UWr 15.08.18, 16:31
        hej, proszę powiedz jak wyglądała ta romozmowa, ja wybieram sie w tym roku na magistra i mega się przejmuję tą rozmową. Wiem, że to pięć lat różnicy ale chociaż wiedziałabym co było i czego można się spodziewać :)!
    • Gość: gosci Re: studia pedagogika Wrocław UWr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.15, 10:37
      Na UWr studiowanie pedagogiki, jeśli chodzi o studia zaoczne, jest straszne. Zjazdy są co tydzień! Nie ma nawet jednego wolnego weekendu, chyba ze na święta a to już cud... Jeśli chodzi o naukę to przez całe liceum nie uczyłam się tyle co przez pół roku na pedagogice. Właśnie uczę się na egzamin, mam 40 STRON zagadnień, i 48 pojęć do wykucia( niektóre definicje zajmują pół strony). DRAMAT.
    • zawszelisica Re: studia pedagogika Wrocław UWr 16.08.18, 11:17
      Progi raczej nie będą wysokie, bo dzisiaj trzeba być szalonym, żeby studiować pedagogikę. Według wszelakich statystyk to kierunek, po którym najbardziej brakuje pracy. Zwłaszcza po takiej specjalizacji (w dużych miastach jeszcze czasem przedszkolna i wczesnoszkolna przechodzi, ale tylko tam, bo gdzie indziej brakuje dzieci).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka