Dodaj do ulubionych

Studia - spedytor morski

IP: *.centertel.pl 12.06.13, 01:49
Witajcie. Chciałbym w przyszłości pracować w zawodzie spedytora morskiego (podobno w tym zawodzie jest praca). Na jakie studia się zdecydować? Domyślam się, że najlepiej coś związanego z Transportem Morskim. Tylko pytanie na której uczelni? Chyba najlepiej na którejś Akademii Morskiej w Trójmieście lub z Zachodniopomorskim. Co o tym myślicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: madmex Re: Studia - spedytor morski IP: *.centertel.pl 15.06.13, 00:57
      To właściwie masz do wyboru głównie dwie uczelnie: Akademię Morską w Gdyni i Akademię Morską w Szczecinie. O tej pierwszej to właściwie nic nie mogę napisać, bo niewiele wiem, o drugiej - słyszałem bardzo pozytywne opinie. Znajomy tam studiuje Nawigację i jest bardzo zadowolony. Już jak był na III roku dostał się na dobrze płatny staż. W każdym razie on poleca tę uczelnię, jak i Wydział Nawigacyjny.
      • Gość: king_po Re: Studia - spedytor morski IP: *.centertel.pl 23.06.13, 00:01
        Na Akademii Morskiej w Szczecinie mają bardzo dobrze prowadzone kierunki morskie, jeżeli chcesz pracować w zawodzie spedytora, to składaj papiery tam. Na tej uczelni dobrze też działa Biuro Karier i mają rozbudowany system stypendialny. W każdym razie polecam studia na Transporcie Morskim.
    • Gość: Supex Re: Studia - spedytor morski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.13, 01:45
      Wbijaj na AMS w Szczecinie - Transport Morski.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka