Dodaj do ulubionych

akademiki KUL

07.08.13, 18:01
Hej, mam pytanie do osób mieszkających / ubiegających się o miejsce w którymś z akademików KUL. Jestem ciekawa jakie są warunki mieszkalne, atmosfera i czy trudno jest dostać miejsce w pokoju? :) czy nadal istnieje podział na akademiki męskie i żeńskie? :D
Obserwuj wątek
    • lovelymocochang Re: akademiki KUL 07.08.13, 21:55
      happy powiem Ci tyle co wiem skoro sama ubiegam sie o akademik. Jest podział na płeć to z pewnością, pokoje są 3 lub 2 osobowe. wszystko składa się z segmentu w ktorym są dwa pokoje łazienka i przedpokojo kuchnia. normalna kuchnia jest podobno jedna na piętro. w przedpokoju są dwie lodówki jedna na pokój. no i pokoju ci nie przydzielaja, mozesz dowolnie wybrac gdzie jeszcze wolne jest:) tyle co wiem ale to tez z różnych forów także nie mogę nic zagwarantować:)
      • happy91 Re: akademiki KUL 13.08.13, 18:40
        Ja też szukam info na różnych forach ;) a masz już przygotowane te wszystkie niezbędne zaświadczenia? strasznie tego dużo! zus, skarbówka itp -.- po co im to? od ptk chodzę po urzędach ;p fajnie,że można sobie wybrać pokój :) a wiesz może kiedy będzie ogłoszona lista osób przyjętych? bo dokumenty trzeba dostarczyć do 31.08... jak mnie tu nie zechcą będę próbowała szukać lokum w akademikach umcs;p
        • lovelymocochang Re: akademiki KUL 14.08.13, 16:37
          nie mam zielonego pojęcia szczerze mówiąc coś mi się obiło o uszy ze w okolicach polowy września: ( ja mam narazie tylko zaswiadczenie z pracy matki a z reszta nie wiem co mam zrobic, jakie dokladnie dokumenty trzeba jeszcze zlozyc?? nigdzie nie moge tego znalezc:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka