Dodaj do ulubionych

do poprawiajacych mature

07.06.08, 14:18
mam do Was pytanko czy juz teraz rejestrujecie sie na studia czy czekacie na nowe wyniki matury?
Bo troche nei rozumiem tej calej rekrutacji,jak moge wpisac wyniki z matury (w moim pyrzypadku z chem) skoro jeszce ich nie znam.
I stad moje pytanie czy juz teraz sie rejestrujecie i wpisujecie wyniki ze strej matury czy czekacie na nowe wyniki jak tego roczni maturzysci?
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Re: do poprawiajacych mature IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.08, 14:42
      w zeszłym roku było tak samo . Czekasz na swoje wyniki i wtedy wpisujesz. No
      chyba że jest się pewnym iż się czegoś nie poprawiło.
      • Gość: dusk-a14 Re: do poprawiajacych mature IP: 149.156.67.* 07.06.08, 16:36
        ok dzieki bardzo za odpowiedz:)
        • klaudia_matuszynska Re: do poprawiajacych mature 08.06.08, 13:27
          Mozesz sie zarejestrowac Tylko same wyniki matur wpisujesz dopiero
          jaj dostaniesz aneks z poprawiona matura.
    • Gość: marcin Re: do poprawiajacych mature IP: *.acn.waw.pl 09.06.08, 20:01
      Ja juz wpisałem poprzednie wyniki, a gdy odbiore aneks zmienie tylko te które
      poprawawiłem.Jestem zdecydowany na te kierunki na które mam isc, ale kase
      przeleje 30.06 - przelew idzie jeden dzien, więc 01.07 bedzie zaksięgowany na
      koncie irk;)
      • Gość: Elisabeth Re: do poprawiajacych mature IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.08, 17:36
        Gość portalu: marcin napisał(a):

> Ja juz wpisałem poprzednie wyniki, a gdy odbiore aneks zmienie tylko te które
        > poprawawiłem.Jestem zdecydowany na te kierunki na które mam isc, ale kase
        > przeleje 30.06 - przelew idzie jeden dzien, więc 01.07 bedzie zaksięgowany na
        > koncie irk;)

Na pewno będziesz mógł poprawić to, co już wpisałeś?
        Na większości uczelni nie można poprawiać tego, co się już wpisało, tylko
        rubryki z wynikami matur pozostają puste, do późniejszego uzupełnienia.
    • Gość: allone Re: do poprawiajacych mature IP: *.stk.vectranet.pl 19.06.08, 13:16
      A wie ktoś co wpisać w rubryce: Data wystawienia świadectwa dojrzałości - date
      swojej pierwszej matury czy tej poprawionej ??
      • Gość: znawca Re: do poprawiajacych mature IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.08, 15:11
        pierwszej druga to jak sama nazwa wskazuje aneks wiec to jest caly czas to samo swiadectwo
        • dib00 Re: do poprawiajacych mature 20.06.08, 11:34
          Tak jest. Pierwszej ;)
    • Gość: poprawiaczak Re: do poprawiajacych mature IP: *.98.102.9.ip.airbites.pl 23.06.08, 13:21
      Czy poprawiający maturę będą mogli zobaczyć wyniki w internecie, bo nie wiem czy
      mam po co iść do szkoły? Jeżeli tak , to czy wpisujemy ten sam kod co rok temu?
      • Gość: aa Re: do poprawiajacych mature IP: *.149.246.26.zdnet.com.pl 23.06.08, 16:07
        a czy jelsi nie poprawilam matury to dostane jakas kartke z wynikiem czy nic ?
      • Gość: diboo:) Re: do poprawiajacych mature IP: *.173.21.239.tesatnet.pl 23.06.08, 17:30
        Jeśli nie dostałeś nowego kodu to raczej w to wątpię... Ale zawsze możesz sprawdzić.
        • arafata Re: do poprawiajacych mature 23.06.08, 20:50
          Ja czekam na wyniki i dopiero potem będę się rejestrować. Na razie
          mam sesję.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka