Dodaj do ulubionych

Profesjonalne pisanie prac

29.10.13, 20:08
Witam!
Przyjmuję zlecenia na napisanie w pełni profesjonalnych prac dyplomowych, zaliczeniowych, referatów itp. Specjalizuję się w naukach przyrodniczych, medycznych, kosmetologii, pedagogice, psychologii i niektórych pozostałych naukach humanistycznych.
Oferuję także usługę poprawek merytorycznych i stylistycznych napisanych uprzednio prac.

pisanie-prac.za.pl/
Terminowość, solidność i oryginalność moich prac to gwarancja Państwa sukcesu na uczelni, czy w szkole.

SERDECZNIE ZAPRASZAM! :)

e-mail: magdziora1234@tlen.pl

gg: 103 168 02
Obserwuj wątek
    • isiaa87 Re: Profesjonalne pisanie prac 31.10.13, 10:57
      Oferuję pomoc w pisaniu prac mgr, licencjackie,
      inżynierskie oraz zaliczeniowe.
      Mam wieloletnie doświadczenie w pisaniu prac.
      Możliwość wysłania pracy na plagiat pl.
      Zainteresowanych proszę o kontakt

isiaa.s87@gmail.com
      • yolle Re: Profesjonalne pisanie prac 05.11.13, 17:25
        Witam

Nie polecam firmy Zespół PisaniePrac.com.pl Leszek Brzozowski
        Tel. 515 150 300
        GG: 135658
        www.pisanieprac.com.pl
        Naciągacze i oszuści to co napisali to było chyba zerżnięte z netu. Czekałam 3 mies. a i tak musiałam zrobić to sama. Zapłaciłam 300zł za nic

Uważajcie
      • student-24.pl Re: Profesjonalne pisanie prac 12.12.13, 14:23
        Witam, nasza firma udostępnia całodobową pomoc w redagowaniu, formatowaniu i pisaniu prac magisterskich, licencjackich, pomoc w przygotowywaniu prezentacji multimedialnych, biznes planów i innych mniejszych i większych prac, które pomogą zdobyć upragniony tytuł.
        Nasza firma to jednak nie tylko praktyczna pomoc w pisaniu prac. Na naszej stronie internetowej zamieszczamy skuteczne porady oraz praktyczne wskazówki dotyczące technik oraz sposobów zwięzłego formułowania myśli i wniosków czy choćby podstawowe zasady pracy nad tekstem.
        ZAPRASZAMY!!!!
        www.student-24.pl
        student-24.pl@o2.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka