majka1322
25.06.14, 15:40
Witam,
Mam straszny mętlik w głowie kompletnie nie wiem gdzie wybrać na studia. Nie chce chyba brać tzw. Gap year. Byłam w biol-chemie jednak zdawalam rozsz.mtme i gegre i polaka. Wybieram się na UG lub Pg. i mam pare opcji w głowie kompletnie roznych:
-gospodarka przestrzenna pg lub ug studiuje ktoś ? Orientujecie się jakie sa po tym perspektywy. Na pg ponoc narzekają na ug zresztą tez
-ekonomia bądź rachunkowość na ug myślicie ze praca będzie, może ktoś pracuje po tym kierunku zastanawim się czy nie jest to nudna praca, a jakby to które wybierac rach. czy ekon?
-może towaroznastwo na ug co myślicie?
- i mysle o zarzadzaniu ale specjalność marketing lub na dziennikarstwie jest reklama i media jak myślicie które lepsze czy warto jest isc w tym kierunku, może ktoś studiowala jak z praca?
Myślam o pracy w biurze grupowej projekty kampani reklamowych coś w tym stylu?
może połaczyc będzie bezpiecznie finanse z ta reklama? daloby rade?
a może psyhologia lub socjologia po ty mpodobno tez można w marketingu pracować.
a jak to jest jak pójde np. na pg zrobie inz. to mogę iśc na mgr na ug?
Sorki za tyle pytań ale pytam kogo mogę, bo nie wiem i to nie jest tak, że teraz o tym myśle bo zastanawiam się już od bardzo dawna.
ps. trudna jest matma na ug na ekonomii bądź rachunkowości?
był ktoś na ochronie środowiska na ug lub pg warto? slyszlam ze na ug super ale co po studiach?