Dodaj do ulubionych

Bank pko kredyt studencki

IP: *.cable.net-inotel.pl 01.07.14, 17:13
Absolutnie NIE POLECAM BRANIA KREDYTU STUDENCKIEGO W PKO !!! To co przeszłam z tym w nieprofesjonalnym bankiem to piekło . Moje zaświadczenia ktore donosiłam po kazdym semsetrze były gubione, straszono moich żyrantów komornikiem . Na pismo kierowane z wyjasnieniami Bank nie odpowiada zaś przekazuje od razu sprawę do WINDYKACJI Pomimo , iz osoba bioraca kredyt ma jeszcze prawa studenta i wywiazywała sie z warunkow umowy . ABSOLUTNIE NIE POLECAM PKO !! ludzie nie popełniajcie błedu nie bierzcie u nich kretytu bo BEDZIECIE MIEC SAME PROBLEMY ! Bank Pko nie respektuje warunkow umowy !
Obserwuj wątek
    • Gość: r Re: Bank pko kredyt studencki IP: *.dynamic.chello.pl 01.07.14, 20:19
      heh ja mam kolege który wziął kredyt studencki , ale idiota poszedł na politologie . Dzisiaj kilka lat po skończeniu studiów kredyt urósł do takich rozmiarów ,że jest zrujnowany
      • Gość: Monikaz Re: Bank pko kredyt studencki IP: *.lodz.pdi.net 17.04.15, 10:17
        Wszystkich którzy mieli styczność z kredytem studenckim proszę o poświęcenie kilku minut na wypełnienie ankiety!
        www.ankietaplus.pl/s/63520RRP
        Z góry dziękuję !
    • Gość: Mobasty Re: Bank pko kredyt studencki IP: *.204.167.149.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.07.14, 12:22
      Też mam kredyt studencki w pkobp, ale takich szopek u mnie nie było. Ta pani która nas obsługiwała zawsze miała czas i cierpliwie tłumaczyła - aż się dziwiłem,że wytrzymuje te wszystkie pytania mamy gdy podpisywali mi kredyt. Tp chyba zależy od oddziału i ludzi w nim pracujących. Pewnie w każdym banku można spotkać takie taborety. W każdym razie ja mam pozytywne doświadczenia a jedyny problem jaki mam z tym kredytem jest taki, ze niestety za kilka lat trzeba będzie go spłacic

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka