martygona 11.09.04, 12:32 Hej, czy na UJ jest jakies spotkanie wszystkich nowych mishowcow? Podobno mialy byc rozsylane jakies listy z namiarami na innych ludzi z roku... Ja nic takiego nie dostalam :( Pozdrowienia M. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vilya1 Re: I rok, UJ 13.09.04, 21:47 Po pierwsze, przepraszam Cię bardzo, że jeszcze nie wysłałam Ci obiecanego maila z namiarami, ale mi komp padł na amen i nic się nie dało zrobić. Wyślę w najbliższych dniach. :( Spotkanie być powinno - początek roku, my mieliśmy w jednej z knajp. Szczerze mówiąc, nie pamiętam jednak, jak nas o tym poinformowano. Może wyślij maila do pani Ani? Hm, szkoda, że nie przeczytałam Twojego posta wcześniej, byłam dziś w sekretariacie (oddałam w końcu indeks :D), to bym się zapytała... Pozdrawiam przepraszająco Odpowiedz Link Zgłoś
tejutka Re: I rok, UJ 13.09.04, 23:10 czesc!! tez jestem na pierwszym roku Mishu w krakowie Ciesze sie ze bardzo ze znalazlam tu Twoj post :) takze dlatego ze martwilam sie ze to tylko ja jedna jestem niedoinformowana Szczerze mowiac nie mam wiekszego pojecia jak mi sie uda załatwić jeszcze te wszystkie sprawy ktore na nas czekaja przed 1 października ;)prosze jak bedziesz cos wiedziała to napisz bedzie mi raźniej A na razie milych wakacyjnych ostatków zycze :) t. Odpowiedz Link Zgłoś