Dodaj do ulubionych

a propos lektoratów...

13.09.04, 13:01
UW. teraz zacznę ów lektorat, ale oczywiście mam problem...otóż trzeba było
do 30.06 (!!) złożyć w dziekanacie jakąś deklarację, gdzie wybiera się język
i stopień zaawansowania...a potem zarejestrować się w necie...owszem, się
zarejestrowałam, ale deklaracji nie złożyłam:) czy czeka mnie jakaś
przeprawa, czy darują, jeżeli złożę ten świstek teraz, albo później? jak
myslicie?
Obserwuj wątek
    • jsq Re: a propos lektoratów... 13.09.04, 14:03
      z tego co wiem, jak moj brat (tegoroczny absolwent wpia) studiowal na UW to
      wszystko mozna bylo zlozyc po terminie, dobrze zagadac i bylo ok. poza tym maja
      taki balagan, ze z duzym prawdopodobienstwem nawet nie zauwazyli braku jednej,
      malej deklaracji ;)
      • irksome Re: a propos lektoratów... 13.09.04, 14:57
        Tylko problem w tym, że oni ilość miejsc na lektorat z modułem prawniczym
        uzależniają od ilości wpłyniętych deklaracji. Kiedyś, gdy nie było jeszcze
        komputerowych zapisów na egzamin, ci którzy nie złożyli deklaracji w czerwcu
        mogli zarejestrować się na lektorat dopiero w drugiej turze zapisów, gdy
        zostały jeszcze wolne miejsca. Bo tak, rejestrując się bez składania deklaracji
        możesz zwyczajnie zajmować miejsce komuś, kto złożył deklarację w czerwcu.
        • xeniii Re: a propos lektoratów... 13.09.04, 17:46
          Ja będąc w dziekanacie w czerwcu z zapytaniem o tą deklaracje, dowiedziłam
          się ,że to tylko dla II roku ( to było pod koniec I roku, a teraz będę na II)
          no ale kobieta wiedziała o tym ,to logicznie wyszło na to , że mają to złożyć
          osoby które naukę chcą kontynuować i dlatego ja też żadnej deklaracji nie
          składałam. Każdy co innego mówi. A zapisy w I turze w grupach dedykowanych są
          do 2 X . Tylko kiedy będzie ten plan??????? moze ktoś wie????
        • nat.ka Re: a propos lektoratów... 13.09.04, 18:51
          no niby tak, ale w USOSie, przy zapisach już od początku jest widać ile miejsc
          jest wolnych, ile osób się już do danej grupy zapisało itp.
          mam nadzieję, że zagadam...zwłaszcza, że z tego co wiem, większość moich
          znajomych owych świstków nie złożyła:)

plan podobno już gdzieś wisi...trzeba zlokalizować w ogromie gablot:))) ja wiem
          tylko, że mam na 8 rano zawsze:(
          • xeniii Re: a propos lektoratów... 13.09.04, 21:49
            to jutro sie wybiore...z tą 8 to chyba wiem jak to się będzie kończyć :))))
    • kusia1 pytanko o lektoraty i cw. 15.09.04, 21:30
      natka to w koncu od kiedy mozna sie rejestrowac na lektoraty, my II rok dopiero
      od 3 pazdziernika czy jak? bo juz nic nie rozumiem... raz ktos mowi, ze tak,
      raz ze inaczej...
      hm, wiecei kiedy beda wywieszone listy, kiedy jaki cwiczeniowiec ma zajecia - o
      ktorej i jaka sala??
      • nat.ka Re: pytanko o lektoraty i cw. 28.09.04, 17:00
        no ja się zarejestrowałam przez net już kilka tygodni temu, a ten świstek
        zaniosłam wczoraj, bez problemu:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka