Dodaj do ulubionych

Wydział Chemii UW - "pierwszaki" jestescie?

20.09.04, 13:45
jak w temacie, pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • zielona_kredka Re: Wydział Chemii UW - "pierwszaki" jestescie? 20.09.04, 19:08
      wreszcie ktos z chemii. pozdrawiam :-)
      • maver007 Re: Wydział Chemii UW - "pierwszaki" jestescie? 20.09.04, 21:57
        heja! tez z UW? zaczynasz w tym roku?
        • zielona_kredka Re: Wydział Chemii UW - "pierwszaki" jestescie? 21.09.04, 11:38
          si si. z pierwszego roku!!! a jakze :-)
          • maver007 Re: Wydział Chemii UW - "pierwszaki" jestescie? 21.09.04, 12:14
            o to super!ciesze sie bardzo:)
            moj nr gg jesli chcesz pogadac ;) 1328637
            pozdrawiam!
    • innes Re: Wydział Chemii UW - "pierwszaki" jestescie? 21.09.04, 21:52
      Buahaha, przeczytałam "Wydział Chemii UW - pierwiastki jesteście?" :D czas iść
      do optyka...
      pozdrawiam!
      • maver007 Re: Wydział Chemii UW - "pierwszaki" jestescie? 21.09.04, 23:49
        jesli tylko ladne, zgrabne i madre "pierwiastki" to chetnie, chetnie:P
        pozdrawiam!
    • portugeze_girl Re: Wydział Chemii UW - "pierwszaki" jestescie? 27.09.04, 16:16
      jesteśmy...heh,właściwie już jutro trzeba tam iść,a mi się nie chce :(
      jakies krótkie te wakacje w tym roku,nie ;) ?
      • portugeze_girl Re: Wydział Chemii UW - "pierwszaki" jestescie? 27.09.04, 16:25
        portugeze_girl napisała:

> jesteśmy...heh,właściwie już jutro trzeba tam iść,a mi się nie chce :(
        > jakies krótkie te wakacje w tym roku,nie ;) ?

oczywiście pojutrze...hehe zaczyna mi odbijać :P
        • maver007 Re: Wydział Chemii UW - "pierwszaki" jestescie? 28.09.04, 00:15
          heja!witam!wreszcie ktos nowy! ano w srode sie spotkamy...jak cos to jestem
          Krystian:)
          pozdrawiam:)
          ps
          juz jutro:P
          • portugeze_girl Re: Wydział Chemii UW - "pierwszaki" jestescie? 28.09.04, 10:49
            A wiecie co bedziemy jutro robili?Bo w sumie mam problem "odzieżowy", bo nie
            wiem czymamy być "na galowo",czy nie :P Ale i tak zadzwonie na UW...
            Zaczynam się stresować a Wy?
            • portugeze_girl Re: Wydział Chemii UW - "pierwszaki" jestescie? 28.09.04, 12:20
              portugeze_girl napisała:

> A wiecie co bedziemy jutro robili?Bo w sumie mam problem "odzieżowy", bo nie
              > wiem czymamy być "na galowo",czy nie :P Ale i tak zadzwonie na UW...
              > Zaczynam się stresować a Wy?

już dzwoniłam :) będą szkolenia,a pani powiedziała,że trzeba sie ubrać "żeby
              jakos wyglądać",a na galowo w piatek :)
              hmmm...to do zobaczenia jutro :P
    • portugeze_girl i jak after? 29.09.04, 16:39
      i jak wam sie podoba?ja nadal nie rozumie co z jezykiem i wf :( ale ogólnie
      chyba raczej +
      ja jestem (jak na razie) w grupie 2,czyli jutro mam wolne :D
      pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka