maver007 20.09.04, 13:45 jak w temacie, pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zielona_kredka Re: Wydział Chemii UW - "pierwszaki" jestescie? 20.09.04, 19:08 wreszcie ktos z chemii. pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
maver007 Re: Wydział Chemii UW - "pierwszaki" jestescie? 20.09.04, 21:57 heja! tez z UW? zaczynasz w tym roku? Odpowiedz Link Zgłoś
zielona_kredka Re: Wydział Chemii UW - "pierwszaki" jestescie? 21.09.04, 11:38 si si. z pierwszego roku!!! a jakze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
maver007 Re: Wydział Chemii UW - "pierwszaki" jestescie? 21.09.04, 12:14 o to super!ciesze sie bardzo:) moj nr gg jesli chcesz pogadac ;) 1328637 pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
innes Re: Wydział Chemii UW - "pierwszaki" jestescie? 21.09.04, 21:52 Buahaha, przeczytałam "Wydział Chemii UW - pierwiastki jesteście?" :D czas iść do optyka... pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
maver007 Re: Wydział Chemii UW - "pierwszaki" jestescie? 21.09.04, 23:49 jesli tylko ladne, zgrabne i madre "pierwiastki" to chetnie, chetnie:P pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
portugeze_girl Re: Wydział Chemii UW - "pierwszaki" jestescie? 27.09.04, 16:16 jesteśmy...heh,właściwie już jutro trzeba tam iść,a mi się nie chce :( jakies krótkie te wakacje w tym roku,nie ;) ? Odpowiedz Link Zgłoś
portugeze_girl Re: Wydział Chemii UW - "pierwszaki" jestescie? 27.09.04, 16:25 portugeze_girl napisała: > jesteśmy...heh,właściwie już jutro trzeba tam iść,a mi się nie chce :( > jakies krótkie te wakacje w tym roku,nie ;) ? oczywiście pojutrze...hehe zaczyna mi odbijać :P Odpowiedz Link Zgłoś
maver007 Re: Wydział Chemii UW - "pierwszaki" jestescie? 28.09.04, 00:15 heja!witam!wreszcie ktos nowy! ano w srode sie spotkamy...jak cos to jestem Krystian:) pozdrawiam:) ps juz jutro:P Odpowiedz Link Zgłoś
portugeze_girl Re: Wydział Chemii UW - "pierwszaki" jestescie? 28.09.04, 10:49 A wiecie co bedziemy jutro robili?Bo w sumie mam problem "odzieżowy", bo nie wiem czymamy być "na galowo",czy nie :P Ale i tak zadzwonie na UW... Zaczynam się stresować a Wy? Odpowiedz Link Zgłoś
portugeze_girl Re: Wydział Chemii UW - "pierwszaki" jestescie? 28.09.04, 12:20 portugeze_girl napisała: > A wiecie co bedziemy jutro robili?Bo w sumie mam problem "odzieżowy", bo nie > wiem czymamy być "na galowo",czy nie :P Ale i tak zadzwonie na UW... > Zaczynam się stresować a Wy? już dzwoniłam :) będą szkolenia,a pani powiedziała,że trzeba sie ubrać "żeby jakos wyglądać",a na galowo w piatek :) hmmm...to do zobaczenia jutro :P Odpowiedz Link Zgłoś
portugeze_girl i jak after? 29.09.04, 16:39 i jak wam sie podoba?ja nadal nie rozumie co z jezykiem i wf :( ale ogólnie chyba raczej + ja jestem (jak na razie) w grupie 2,czyli jutro mam wolne :D pzdr Odpowiedz Link Zgłoś