Dodaj do ulubionych

POLITECHNIKA RZESZOWSKA-OPINIE??

IP: *.tvp.pl 20.09.04, 13:49
PROSZE O JAKIES OPINIE NA TEMAT TEJ UCZELNI.CIEZKO TAM JEST?
Obserwuj wątek
    • joola Re: POLITECHNIKA RZESZOWSKA-OPINIE?? 20.09.04, 16:20
      oj to się chłopie wkopałeś ;)
      studiowałam tam kiedyś elektrotechnikę - porażka
      moi zanjomi są tam teraz na zaocznych magisterskich z informatyki i nikt nie
      jest zadowolony
    • Gość: log. Re: POLITECHNIKA RZESZOWSKA-OPINIE?? IP: *.rzeszow.mm.pl 21.09.04, 10:28
      Gość portalu: xxx napisał(a):

> PROSZE O JAKIES OPINIE NA TEMAT TEJ UCZELNI.CIEZKO TAM JEST?

dno, zalicz 1 - semestr na dobrych ocenach i przenieś się na jakąś porządną
      uczelnie.
      • Gość: log. Re: POLITECHNIKA RZESZOWSKA-OPINIE?? IP: *.rzeszow.mm.pl 21.09.04, 10:34
        Politechnika Rzeszowska sprowadza naukowców kretynów za wszelką cenę i zewsząd
        aby podnieść swoją rangę na siłę i potem masz zajęcia z jakimś poj....ńcem.
        • Gość: x Re: POLITECHNIKA RZESZOWSKA-OPINIE?? IP: *.enformatic.pl 21.09.04, 11:44
          no tak... to sa opinie studentow, dno.
          • Gość: log. Re: POLITECHNIKA RZESZOWSKA-OPINIE?? IP: *.rzeszow.mm.pl 21.09.04, 12:15
            Większość ludzi których znam wyjechało studiować do innych miast (nawet te
            kierunki, które są na PRz), dlatego, że PRz to dno.
          • Gość: log. Re: POLITECHNIKA RZESZOWSKA-OPINIE?? IP: *.rzeszow.mm.pl 21.09.04, 12:17
            co ci nie pasuje w mojej opinii?
    • Gość: xxx Re: POLITECHNIKA RZESZOWSKA-OPINIE?? IP: *.tvp.pl 21.09.04, 12:01
      no to ładnie mnie nastraszyliscie.mogłem sie nie pytac.ale moze nie bedzie tak
      zle;-)
      • Gość: x Re: POLITECHNIKA RZESZOWSKA-OPINIE?? IP: *.enformatic.pl 21.09.04, 12:43
        Nie przejmuj sie. Ja skonczylem PRz, nie bylo zle. W wiekszosci sa to opinie
        sflustrowanych studentow, ktorzy po prostu nie dali sobie rady i teraz szukaja
        winnych (tylko byle nie we wlasnej osobie).
        • joola Re: POLITECHNIKA RZESZOWSKA-OPINIE?? 21.09.04, 14:28
          ja nie jestem sfrustrowaną studentką!!!
          studiuję teraz informatykę i ekonometrię na 5 roku, ale już na innej uczelni
          (kiedyś dziennie, obecnie zaocznie) mam średnią powyżej 4,5 z wszystkich
          semestrów, byłam na stypendium zagranicznym w Belgii, pracuję w bardzo dużym
          banku na dobrym stanowisku - więc chyba nie jestem sfrustrowanym studentem,
          ktory po prostu nie dał sobie rady i teraz szuka winnych

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka