Gość: xxx IP: *.tvp.pl 20.09.04, 13:49 PROSZE O JAKIES OPINIE NA TEMAT TEJ UCZELNI.CIEZKO TAM JEST? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joola Re: POLITECHNIKA RZESZOWSKA-OPINIE?? 20.09.04, 16:20 oj to się chłopie wkopałeś ;) studiowałam tam kiedyś elektrotechnikę - porażka moi zanjomi są tam teraz na zaocznych magisterskich z informatyki i nikt nie jest zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: log. Re: POLITECHNIKA RZESZOWSKA-OPINIE?? IP: *.rzeszow.mm.pl 21.09.04, 10:28 Gość portalu: xxx napisał(a): > PROSZE O JAKIES OPINIE NA TEMAT TEJ UCZELNI.CIEZKO TAM JEST? dno, zalicz 1 - semestr na dobrych ocenach i przenieś się na jakąś porządną uczelnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: log. Re: POLITECHNIKA RZESZOWSKA-OPINIE?? IP: *.rzeszow.mm.pl 21.09.04, 10:34 Politechnika Rzeszowska sprowadza naukowców kretynów za wszelką cenę i zewsząd aby podnieść swoją rangę na siłę i potem masz zajęcia z jakimś poj....ńcem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: POLITECHNIKA RZESZOWSKA-OPINIE?? IP: *.enformatic.pl 21.09.04, 11:44 no tak... to sa opinie studentow, dno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: log. Re: POLITECHNIKA RZESZOWSKA-OPINIE?? IP: *.rzeszow.mm.pl 21.09.04, 12:15 Większość ludzi których znam wyjechało studiować do innych miast (nawet te kierunki, które są na PRz), dlatego, że PRz to dno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: log. Re: POLITECHNIKA RZESZOWSKA-OPINIE?? IP: *.rzeszow.mm.pl 21.09.04, 12:17 co ci nie pasuje w mojej opinii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: POLITECHNIKA RZESZOWSKA-OPINIE?? IP: *.tvp.pl 21.09.04, 12:01 no to ładnie mnie nastraszyliscie.mogłem sie nie pytac.ale moze nie bedzie tak zle;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: POLITECHNIKA RZESZOWSKA-OPINIE?? IP: *.enformatic.pl 21.09.04, 12:43 Nie przejmuj sie. Ja skonczylem PRz, nie bylo zle. W wiekszosci sa to opinie sflustrowanych studentow, ktorzy po prostu nie dali sobie rady i teraz szukaja winnych (tylko byle nie we wlasnej osobie). Odpowiedz Link Zgłoś
joola Re: POLITECHNIKA RZESZOWSKA-OPINIE?? 21.09.04, 14:28 ja nie jestem sfrustrowaną studentką!!! studiuję teraz informatykę i ekonometrię na 5 roku, ale już na innej uczelni (kiedyś dziennie, obecnie zaocznie) mam średnią powyżej 4,5 z wszystkich semestrów, byłam na stypendium zagranicznym w Belgii, pracuję w bardzo dużym banku na dobrym stanowisku - więc chyba nie jestem sfrustrowanym studentem, ktory po prostu nie dał sobie rady i teraz szuka winnych Odpowiedz Link Zgłoś